Şimdi Ara

12 FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu R-L-C su dalgaları felan bi tek banamı zor geliyor?Optik te keza öyle.Diğer konularda pek sıkıntım yok.Ama bu üç konu biraz oturaklı geldi bana.

• Optik çok zor değil su dalgaları da öyle ama devreler hafif kasinti ama halledilir çok çok zor konular değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optik biraz soru cozmek gerektiriyor da digerlerinde mantigi oturtmak önemli konuyu bilen bi arkadasina yada fizik hocana anlattir

• 12.sınıf fizik konuları neler onu bile bilmiyorum
  • Zazabel hocam daha rlc ve su dalgalarını anlatmadı.Bana haftalık 3 konu veriyor onları bitiriyorum.12 konularını önceden verdiki bi temel oluşturuyum.Derste iyice onu pekiştiriyim.Yaptığı şey kondansatör vs. de işe yaradı.Bakalım bu konulardada yarayacakmı.Optikte bitek küresel ayna canımı sıkıyor.F f/2 olayı vs.
  • Aldreigh zor olsada üstüne gidicem iyice.Ya anlıycam ya anlıycam mantığıyla gitcem artık.Cevap için çok teşekkürler :)
  • Up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rlc devrelerinde islemli sorular sorulmaz yaziyor mebin yonergesinde onlarla ugrasiyorsan ugrasma

• Hocam mumkunse bir link alabilir miyim pm ye ?

• Eger benkm gibi elektrige asiri ilgin varsa o konular asori eglenceli ve kolay gelir hocam mesela bana kuvvet harekette sıkıcı gelir zorlanırım

• İnsan sevdiği işi iyi yaparmış :)
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Güzel tespit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.