Şimdi Ara

12.000 tl hasar kayıtlı jetta alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba malum siteden arabayı gördüm tsi jetta dsg comfortline 65000 kmde 45000tl istiyorlar 2013 model araç. Ancak hasar kaydı için aradığımda arkadan diyor arka tampondan oldu deyip duruyor arka tampondan 12.000tl hasar kaydı olurmu sizce bu araç alınırmı ?

Edit ; bu araba ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-volkswagen-jetta-benzin-otomatik-comfortline-361554291/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 9 Kasım 2016; 14:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arka tampondan demir boru girip hava filtresinden çıktıysa normal
  • Tampon+bagaj kapagi degistiyse normal

• 12.000 TL tampon + bagaj kapağı tutmaz yahu? eğer tutacaksa vw almayalım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

12.000 TL tampon + bagaj kapağı tutmaz yahu? eğer tutacaksa vw almayalım zaten

Benim 2006 fiestanin bagaj kapagi 5.500 tl'ye orjinali ile degismis. Hasar kaydinda oyle yaziyodu. Vw'nin 12 bin olmasi normal

• fiyatı piyasaya göre 4-5 bin lira uygunsa araç temizse ekspertiz yaptırılarak alınabilir sonuçta birileri alacak bu arabaları tamamen beklentinize bağlı, 12 bin lira çok uçuk bir rakam değil serviste tampon kaput çamurluk değişse o rakam tutar zaten...
  • Tampounun altında bagajın paneli var. O panel, tampon, arka bagaj kapağı, arka stoplar, vs. gözle görülmeyen masraflarla beraber yetkili serviste çok rahat 12.000 tl olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PLAKA > 5664 (5 TL)
    ERP HASAR TARİHİ > 5664 (5 TL)

bunu yapmak çok mu zor?
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    İyide ordan arkadan mu önden mi vurdu yazmıyor ki ?

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    değişen parçalarda sorgulanıyor sms ile onu yapın neler değişmiş görün sorguladığım bir araçta değişen plastik tutucunun bile adedi yazıyordu.

10bin tl hasar kaydı olan bir araç sorgulamıştım 8bini araç beyni değişimiydi geri kalanı ön tampon ve fardı mesela temiz araçtı gönül rahatlığıyla alınır böyle bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Kasım 2016; 12:10:34 >
  • Plaka göstermemişler fotoğrafta zaten adamda iki üç kez aramama rağmen 4.kez aradığımda söyledi bunu acaba bir sıkıntı mı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

İyide ordan arkadan mu önden mi vurdu yazmıyor ki ?

sen at mesajları gerisine kafayı yorma. dünya para verip araba alıyorsunuz 5-10 tl verip tramer kaydı sorgulamaya güceniyorsunuz. ondan sonra vay beni dolandırdılar suç duyurunda nasıl bulunurum..

sen plakayı iste ve 5664 e gönder. gelicek mesajda xx/xx/xxxx tarih ERP 12.000 tl yazacak.

ERP xx/xx/xxxx olarak yeniden 5664 e mesaj at

tek tek değişen parçalar ve işçilik için yapılan masrafların detaylı dökümü gelicek.

bi zahmet değişen parçalara göre anlarsın öndenmi vurmuşlar arkadanmı..
  • Bu tür pertten araç toplayan yada hasarlı araç alıp toplayan galeriler pek güven vermiyor.Ayrıca bu hasar kaydı önceden oluşan kayıttır büyük ihtimal.

Bu aracı şahıstan/kasko şirketlerinden hasarlı bir şekilde ucuza alırlar.Daha sonra yan sanayi/ucuz/çıkma parçalarla aracı toplarlar.Ayrıca hava yastıgı açtıysa nasıl toplandı bu emniyet kemerlerinde degişecek bazı parçalar felan oluyor sanırım.En son kısımda ufak bir hasar kalır.Satmaya çalışırlar.Tabi bu benim düşüncem böyle olmayabilirde

Bu tür hasarlı araç satan galeriler bana pek güven vermiyor.Araçtan çok iyi anlarsanız fiyatı uyguna gelirse isteyen degerlendirir.

Arka kısımdan 12.000 TL hasar kaydı olabilir mi? Olabilir.Vw parça parası ve işçiligide katarsanız tutabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 9 Kasım 2016; 23:24:14 >

• alembizim kullanıcısına yanıt
    beklemeye geçtim acelemiz yok hayırlısı olsun bana bana ucuz geldi piyasada bu kalitede bu konforu araç bulmak çok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.