Şimdi Ara

!!! 110 / Sıfır / Yeni Albüm ÇIKTI (USB Albüm) !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!! 110 / Sıfır / Yeni Albüm ÇIKTI (USB Albüm) !!!

110 Türkiye'deki elektronik rock müziğin öncülerinden 110, 2010 yılının ilk haftası yayınlanacak 3. albümleri SIFIR ile rock müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Yeni albüm Türkiye'de ilk kez USB bellek şeklinde piyasalarda olacak. Şehirli insanın depresif hayatını ve ilişkileri anlatan ve albümün çıkış şarkısı ise GERİ DÖNME olarak belirlendi. Barış Alp'in yönetmenliğini üstlendiği, Silo1'in animasyonlarını tamamladığı Tuz Gölü'nde çekilen video klip haftalardır müzik kanallarının zirvesinde.... Albümde toplam 11 şarkı şarkı bulunuyor. İlk etapta dikkat çeken şarkılar 'Bir Tek Sen', İstanbul', 'İstediğin'...

110, 'SIFIR' adını verdikleri albümü 4 konserlik mini bir turne ile hayranları ve müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor

Albümüwww.bendeistiyorum.com 'dan satın alabilirsiniz.

Paket İçeriği :

110 Grubunun Albümü 3 farklı formatta ve 2 Klibini içerisinde bulabileceğiniz 4 gb'lik Usb Bellek Albüm.
    Özel Albüm Kutusu
    Tanıtım Kitapçığı

Şarkı Formatları :

Audio
    Mp3
    Flac

Albümdeki şarkıları grubun MySpace sayfasından dinleyebilirsiniz.

http://www.myspace.com/110line

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 8 Ocak 2010; 11:08:54 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• 110 tane yeni albüm sandım ben de. Dedim noluyoruz.

Orijinalden alıntı: PHI

110 tane yeni albüm sandım ben de. Dedim noluyoruz.

Başlığa tekrar baktım hakkaten öyle bir anlam çıkıyor.Değiştireyim bari.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
  • Bu albüme ne oldu, çıkmadı mı halâ?

PSN: GankstaPlaya
  • 110 Türkiye'deki elektronik rock müziğin öncülerinden 110, 2010 yılının ilk haftası yayınlanacak 3. albümleri SIFIR ile rock müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Yeni albüm Türkiye'de ilk kez USB bellek şeklinde piyasalarda olacak. Şehirli insanın depresif hayatını ve ilişkileri anlatan ve albümün çıkış şarkısı ise GERİ DÖNME olarak belirlendi. Barış Alp'in yönetmenliğini üstlendiği, Silo1'in animasyonlarını tamamladığı Tuz Gölü'nde çekilen video klip haftalardır müzik kanallarının zirvesinde.... Albümde toplam 11 şarkı şarkı bulunuyor. İlk etapta dikkat çeken şarkılar 'Bir Tek Sen', İstanbul', 'İstediğin'...

110, 'SIFIR' adını verdikleri albümü 4 konserlik mini bir turne ile hayranları ve müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor

• Yeni gruplar pek beğenmesemde bu adamların müzikleri cidden iyi. Özellikle "Geri Dönme" de ritim uyumları müthiş olmuş. Parça kendini dinletiyo hakkaten. Klip te müthiş olmuş hakkatten. TR'de yapılan en pro işlerden biri klip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar albüm çıktıwww.bendeistiyorum.com 'dan sipariş verebilirsiniz.Fiyatı 21,99 ve bence bu içeriğe göre gayet uygun bir fiyat.Üstelik 4 gb belleğe sahip oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar albüm çıktıwww.bendeistiyorum.com 'dan sipariş verebilirsiniz.Fiyatı 21,99 ve bence bu içeriğe göre gayet uygun bir fiyat.Üstelik 4 gb belleğe sahip oluyorsunuz.

Hemde 4gb iyiymiş

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home

• Aynı tür 2 Gb bileklik lockerz 'da var.

usb albüm çok iyi fikir en azından korsanı biraz daha engelleyebilir diye düşünüyorum usb bellek alıyormuş gibi albümüde alıyorsun bir nevi geri dönüşümlü oluyor
  • konuyla alakasız ama, lisedeyken 110 nolu otobüs ile okula giderdik, 110. yıl mezunuyuz, itfaiye 110. kendi kendimize ulan bu rakamla nekadar çok karşılaşıyoruz. ilerde profesyonel grup kurarasak ismimizi 110 koyalım demiştik.(metal grubumuz vardı ozaman). Bizden önce böyle bi gurup çıktı. ya böyle alışılmışın dışında bir ismi başkasının da düşünüp koyması ne ilginçtir hayret bişi

• Avrupada 05 Aralık 2008 de piyasaya sürüldü bizde ise daha yeni 1 yıldan fazla bir zaman aradaki zamanda bu insanlar nelerde daha yenilik yaptılar bizlerin haberi yok

Gün geçtikçe yeni yeni tarzlar ortaya çıkmaya başladı. Bu bir modanın ilk ayak sesleri olabilir!

Seneler öncesinin taş plaklarını kasetlerin, kasetleri cd'lerin bertaraf ettiği gibi, şimdi de usb bellekler cd'ler için tehlike çanları çalmaya başladı!

Bu minik usb belleğin içinde "Sneaky Sound System" isimli Avustralyalı bir müzik grubunun albümü yer alıyor. Klasik cd formatının yerine, albümü usb bellek içinde piyasaya sunmaya karar verilmiş.

USB'de müzik parçaları alışık olduğumuz MP3 ve WAV formatında kayıtlı olarak geliyor. Kolaylıkla bilgisayara kayıt edilebilen parçalar, ayrıca CD'yede kayıt edilebiliyor.

Sneaky Sound System usb album

ITunes ile de uyumlu bu "usb bellek" adından çok söz ettireceğe benziyor.

İçerisindeki özel bir yazılım sayesinde kullanıcı internete bağlı ise; grup hakkında haberlere, resimlere, konserlere, etkinliklere ve kliplere kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Ayrıca son derece faydalı olabilecek bir özelliği de, parçaları dinlerken sözlerini de takip edebilmeniz için programlanmış olması.

• Grubun girişimciliğine hayran kaldım. USB albüm. Harika!

Orijinalden alıntı: qRueL

Yeni gruplar pek beğenmesemde bu adamların müzikleri cidden iyi. Özellikle "Geri Dönme" de ritim uyumları müthiş olmuş. Parça kendini dinletiyo hakkaten. Klip te müthiş olmuş hakkatten. TR'de yapılan en pro işlerden biri klip.

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Yeni gruplar pek beğenmesemde bu adamların müzikleri cidden iyi. Özellikle "Geri Dönme" de ritim uyumları müthiş olmuş. Parça kendini dinletiyo hakkaten. Klip te müthiş olmuş hakkatten. TR'de yapılan en pro işlerden biri klip.

+1 bende severek dinliyorum uzun süredir, çokta yeni sayılmazlar piyasada.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.