Şimdi Ara

11 terörist öldürüldü!!!!!!(Son Dakika)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitlis'in Mutki ilçesi kırsalında güvenlik kuvvetleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 2 geçici köy korucusu şehit oldu, 11 terörist ise silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir grup PKK'lı terörist, İkizler Yaylası'nı bastı. Baskında teröristler ile geçici köy korucuları arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre köy korucularından Şükrü Alpdemir ile Muhbettin İnan şehit olurken, 3 korucu ise yaralandı. Çatışmada 11 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bitlis Vali Yardımcısı Harun Başıbüyük, yaptığı açıklamada, "Bugün öğle saatlerinde bölgede sıcak çatışma başladı. Şu anda güvenlik kuvvetlerimiz bölgede ve çatışmalar devam ediyor. Ölü veya yaralı sayısı hakkında henüz net bir bilgi yok. Bu bilgiler çatışma bittikten sonra tespit edilecektir" dedi.

İHA

http://haber.mynet.com/sayfali/yasam/11-terorist-olduruldu/26Agustos2008/X1219748406828/0

• Allah rahmet eylesin (sadece köy korucularına)
  • gebersin şerefsizler
  • ölen köy korucularına Allah'tan rahmet , ailelerine sabırlar dilerim...

bu köpeklerin soyu tükenmedikçe daha çok canımız yanar...
  • Koruculara Allah rahmet eylesin...

11 şerefsizden daha kurtulduk
  • Her çatışmada köy korucularının ölmesi çok tuhaf. Ya çatışmayı bilmiyorlar yada başka bir sebep var. Köy korucularınada askeri eğitim verilmesi gerekli. En azından kendilerini koruyabilsin. Allah rahmet eylesin.
  • Köy Korucuları yön veren ve oraları avuçları gibi bilen kişiler..TSK için korucular Önemlidir..

Buradan Mekanı Cennet Olsun..Allah Rahmet eylesin..Vatanımın Başı Sağolsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Her çatışmada köy korucularının ölmesi çok tuhaf. Ya çatışmayı bilmiyorlar yada başka bir sebep var. Köy korucularınada askeri eğitim verilmesi gerekli. En azından kendilerini koruyabilsin. Allah rahmet eylesin.

2'ye 11

1'e 5.5 oran.Dünya üzerinde bu tarz bir oran yakalayan kaç silahlı unsur var.(Gerilla tipi savaşta)

Bu başarısızlık değil başarıdır.Siz bizden kimse ölmesin istiyorsunuz ama bu mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 26 Ağustos 2008; 16:16:35 >
  • Allah rahmet etsin o vatanseverlere...

Ancak gerek devlet gerek halk olarak, şehit olan korucularımızı da askerlerimiz gibi uğurlamalıyız.
    Aynı özeni göstermeli, ailelerine yardım etmeliyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Her çatışmada köy korucularının ölmesi çok tuhaf. Ya çatışmayı bilmiyorlar yada başka bir sebep var. Köy korucularınada askeri eğitim verilmesi gerekli. En azından kendilerini koruyabilsin. Allah rahmet eylesin.

2'ye 11

1'e 5.5 oran.Dünya üzerinde bu tarz bir oran yakalayan kaç silahlı unsur var.(Gerilla tipi savaşta)

Bu başarısızlık değil başarıdır.Siz bizden kimse ölmesin istiyorsunuz ama bu mümkün değil.

doğru dion.Sonuçta bu bir savaş savaştada ölenler olcak.Malesef

• LANET OLASI PKK
    NE ZAMAN KURTULCAZ BU SEREFSIZLERDEN !!!!!!!!!!!! YETER
    ALLAH BELALARINI VERSIN
  • quote:

quote:

2'ye 11

Her çatışmada askerlerimizden çok korucularımız ölüyor. Demekki onlar askerler kadar çatışmayı bilmiyor demekki. Onlarada askeri eğitim verilmeli ban göre. Olayı başarısızmışız gibi göstermek istemedim. O oran tabiki o kadar iyi olacak sonuçta 30 küsür yıldan beri bu tip çatışmaların içindeyiz ve gerilla tipi savaşı öğrendik.

• quote:

quote:

quote:

2'ye 11

Her çatışmada askerlerimizden çok korucularımız ölüyor. Demekki onlar askerler kadar çatışmayı bilmiyor demekki. Onlarada askeri eğitim verilmeli ban göre. Olayı başarısızmışız gibi göstermek istemedim. O oran tabiki o kadar iyi olacak sonuçta 30 küsür yıldan beri bu tip çatışmaların içindeyiz ve gerilla tipi savaşı öğrendik.

Saldırıyı ilk karşılayan onlar olduğu için oluyor genelde.Mühimmat eksikleri var...Yaşlılar(Bu önemli)

Askeri eğitim verilmesi zor.Görevleri zaten terörist avlamak değil.Asker gelene kadar baskı altında tutmak.

• bence onların geberdigine sevinmemeliyiz kaybettigimiz kişilere üzülmeyiliz...
    bizden 1 onlardan 1000

ayrıca onları aga cıkaran zihniyeti sahipsiz bırakan denetlemeyen kişilere kızmalıyız küfür etmeliyiz...
  • öldur öldur bıtmez bu serefsız haınler
  • koruculara ALLAH rahmet eylesin.

pkk lı şerefsizler ölsün gebersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.