Önümde örnek alabileceğim iyi bir yere gelmiş hiç kimse yok arkadaşlar. Hocalar o sana göre değişir diyor ama ben net bir cevap istiyorum. Hedefim sayısal 10k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
11. sınıf tyt netleri nasıl olmalı

-
-
60 70 yeter.
-
60-65 falan yapıyodum say 7k geldi 11e sağlam çalış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60-65 falan yapıyodum mezuna kalıcam sanırım 11e sağlam çalış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inş kazanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal tg de 69 yaptım hedef 30k inşallah mezuna kalmam
benim 70 80 arası devam et ilk 10k ya ölünle girersin suan calısıyorsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elbette net bir sayıyla hedef belirlemek motivasyon kaynağı olabiliyor bir manada ama bence belirli bir net sınırı koymayın kendinize. Net size hedef değil de konularınızı tamamlamanızın bir göstergesi olsun bir anlam ifade edecekse. Yine de isterseniz bir net hedefiniz olabilir hangisi size daha uygunsa öyle ilerleyin tabii ki.
Şu andan itibaren okulların kapanmasına tam 1 ay var eğer açık lisede vs. değilseniz sayısal derslerin konularında ya sonlardasınızdır ya da bitmiştir zannedersem. Bilindik bir tavsiyedir ama ben de öneririm şu zamanlarda yavaş yavaş başlayarak bu yaz özellikle 11. sınıfa ait olan ayt konularını ve zamanınız kalırsa paragraf problem dil bilgisi geometri gibi konuları hallederseniz 12'de de üzerine koyarak yaparsınız bence.
Hatta zaman kalırsa tyt konularına da göz gezdirmek güzel olur diye düşünüyorum yaz zamanında çünkü 12'de dershane okul deneme vs derken zaman su gibi akıp geçiyor. Önceden bunca şeye bakmak zor gelse de zaman görece bolken bakmak lazım hocam zamanım var deyip aldanmayın şimdiden baktığınız her şey sonrasında tekrar da ederseniz yatırım oluyor yks adına
-
30k ne olm 11 sin daha 5k hedefle netin de iyi
Agacım geçen sene mayısta 98 yapmıştım tglerde ama şu an en sonki ozdebir 86 geldi
Şubatta 100 netlerdeydim msüde 97 geldi özdebir son prova 90 geldi bu tytyi nasıl toparlayacağım bilmiyorum git gide düşüyor
Hocam ayt ne durumda artmıyor ya
Özdebir aytye yarın gireceğim. En son orijinal tgde 60 geldi. 1.5 ay önce de 60 yapıyordum şu an yerimde sayıyorum gibi. Matematik 30-32 fen 28-30 geliyor. Fende branş çözmeye yeni başladım. Matematikte de bilgi sarmal ayt denemesini bitirdim ama kayda değer bir net artışım olmadı. Her gün ayt matematik denemesi çözüp bir yandan eyüp b ayt sb çözüyorum. Hedefim 35 mat 35 fen netine çıkmak. 30 gün civarı var bakalım net artırabilecek miyim. Sen ne durumdasın
Branşlar tam tersi benim de netler aynı hedef aynı
Dikkatsizlikten çok sorum gidiyor matematikte ilk 10 soruda 3 4 yanlışım geliyor bazen fende de aynı şekil 3 4 net gidiyor
Aynaya karşı konuşuyomuş gibi hissettiriyorsun
Sağolasın dikkate alacağım mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam elbette net bir sayıyla hedef belirlemek motivasyon kaynağı olabiliyor bir manada ama bence belirli bir net sınırı koymayın kendinize. Net size hedef değil de konularınızı tamamlamanızın bir göstergesi olsun bir anlam ifade edecekse. Yine de isterseniz bir net hedefiniz olabilir hangisi size daha uygunsa öyle ilerleyin tabii ki. Şu andan itibaren okulların kapanmasına tam 1 ay var eğer açık lisede vs. değilseniz sayısal derslerin konularında ya sonlardasınızdır ya da bitmiştir zannedersem. Bilindik bir tavsiyedir ama ben de öneririm şu zamanlarda yavaş yavaş başlayarak bu yaz özellikle 11. sınıfa ait olan ayt konularını ve zamanınız kalırsa paragraf problem dil bilgisi geometri gibi konuları hallederseniz 12'de de üzerine koyarak yaparsınız bence. Hatta zaman kalırsa tyt konularına da göz gezdirmek güzel olur diye düşünüyorum yaz zamanında çünkü 12'de dershane okul deneme vs derken zaman su gibi akıp geçiyor. Önceden bunca şeye bakmak zor gelse de zaman görece bolken bakmak lazım hocam zamanım var deyip aldanmayın şimdiden baktığınız her şey sonrasında tekrar da ederseniz yatırım oluyor yks adına |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X