YKS2026
Geri geldim, fiziksel koçluk almaktayım ama asıl sebebim yolun karmaşıklıgından cok kütüphaneleriydi, yaşadıgım yerde kütüphaneyi bırak kanalizasyon yok.
Suan tyt dr özdebir gibi yayınlarda 70 net çıkarıyorum bu son 1 ayda FRC Haliç Regional'a ve FRC Green County Regional'a katıldıgımdan pek ders çalışamadım ama geçen hafta günse 7 8 saatle konu eksiginş kapattım.
Ana amacım ilk 1.000 ama olucakmı göreceğiz
Şuanki günlük programım:
Fiziksel Koçum da;
[Geometri/Paragraf] yada [Dil bilgisi/Problemler] (1 gün de bir değişiyor)
[O günün AYT konu tekrarı ve soru çözümü]
[TYT konu tekrarı ve soru çözümü]
Okulda;
Sayısal dersler + 12.sınıf hazırlıgı için aldıgım AYT Bilgi Sarmaldan 12.Sınıf konularına madar hersey
Suanki kullandıgım kitaplar
TYT MAT 3D VDD ve Soru bamkası, ekstra olarak TRİMAT
TYT TÜRKÇE Paragraf için apotemi ve tanım çözdüm, dilbilgisi için hız ve renk
TYT BİYOLOJİ DR Biyoloji 58 günde TYT BİYOLOJİ ve 3D Biyoloji
TYT KİMYA Görkem Şahin TYT kitabı ve 3D Soru Bankası
TYT FİZİK 3D VDD ve 3D Soru Nankası
AYT MAT 345 ve 11.sınıf Bilgisarmaldan soru, Bıyıklı Matematikten Konu Tekrarı
AYT BİYOLOJİ Çap Yayınları Fasikül ile Apotemi ve Bilgi Sarmal soru bankaları
AYT KİMYA Aydın Yayınları AYT Özetli Soru Bankası ile Palme Yayınları 11.sınıf soru Bankası
AYT FİZİK ENS 11.Sınıf Defteri ile Kafadengi EXTRA FİZİK
calısmalarım suan kocta 4.30 saat okulda 1.30 saat olarak ilerliyor, okulum ve koçum ile evim arasındaki gidiş geliş 2.30 saate yakın, 12.sınıfta tutmak için ucuz bir stüdyo daire bulduk ailemle. Hafta sonları 8 9 saate yakın çalışabiliyorum eğer iyi isem o gün yoksa 6 saat 7 saat.
Uzun bir süre daha uğramayacağım siteye nedeni ise kendimi sürekli karşılaştırmamak ve fantezi kurmamak.
sağlıcakla kalın!
11.Sınıfım, Hedefim Hacettepe İngilizce Tıp
Merhaba, ben vasatın altında bir Anadolu Lisesin'de okuyan bir öğrenciyim. FİKOÇ kurumuna gitmekteyim gidiş saatlerim 16.00-21.00 molalar çıkarılırsa günde 4.5 saat. Önceki 2 yıl ortalamalarım 80 civarında. Şuan günde 4.5 saat ayt + tyt çalışıyorum ve boş zamanlarımda konu videoları izliyorum. her dersten seviyemi altta belirteceğim
Paragraf: Apotemi Paragraf denemleri 20 dakikada full, Tanım Yayınları AYT-TYT 40 dakikada 20-25 soruy fullüyorum
TYT-Matematik: Trimat ve 3D' de zorlanmadan çözüyorum
AYT-Matematik:3D, Bıyıklı Matematik 80 günde AYT Kampı ve Matematiğin İlacından Ort. zorlukta çözüyorum
TYT-Dil Bilgisi: Ort. üstü
TYT-Kimya:90/100
AYT-Kimya:Palme,Aydın ve BilgiSarmal yayınlarından kolaylıkla çözbeiliyorum
TYT-Fizik:Ortalama Altı (AYT'de zorlatacak kadar değil)
AYT-Fizik:İyi,DUF ve VIP fizikten çözebiliyorum
TYT-Biyoloji:Ortalama Üstü
AYT-Biyoloji:En çok zorlandığım ders ama toplamda 40 saaten fazla çalıştım ve BilgiSarmaldan fullüyorum
TYT-Coğrafya: 0'a yakın
not: "AYT" 11.sınıfın 1.dönem konularını kapsamaktadır
Şuan TYT'ye fazla odaklanmıyorum, muhtemel olarak yazın ders calışamayacağım için Sömestır Tatil'inde kampa gireceğim.
Trigonometri ve Analatik Geo'da zorlanıyorum ama hergün 30 ar soru çözüyorum programımın üzerine.
Tek isteğim Başlıkta belirttiğim gibi hacettepe tıp inglizce'dir.
Bana verebileceğiniz bir tavsiye varmı?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0