Bildirim
11. Sınıf İçin Tavsiyeleriniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benim programımda böyle.Hafta içi lys boş zaman kalırsa ygs ve hafta sonları ygs çalışıyorum.
Gayet iyi gidiyor.Ocak başı gibi kimya biyoloji ve paragrafa ağırlık verecem.
Başarılar dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim programım da benzer.
Haftaiçi okulda her gün Fem kösb'den bir konu çözüyorum.Evde 11 çalışıyorum.Haftasonu cumartesi 9 saat 11.sınıf, pazar 7 saat ygs çalışıyorum.Her hafta bir deneme atıyorum.
Başarılar,iyi çalışmalar.
-
7 8 saat kasmayın derim düzenli calissaniz yeterli olur ygs mat + 11 bitirseniz cok iyi olur sene sonuna kadar yani.Bos zamanlarda kitap okuyun(suana kadar nerdeyse 1 2 anca okudum pismanim) bilime sanata spora önem verin . Ülkeyi durmadan kotuleyen insanlar gibi olmaktansa din bilim vatan sevgisi doğrultusunda bu vatani hep birlikte yükseltelim arkadaşlarım . Gecen sene bu zamanlar neler düşünüyordum simdi neler hayat kisa sürede değiştiriyor insani tavsiyelerim bu hem hayat hem ders umarim yanlış anlamazsin dostum beni iyi günler başarılar son birsey sahip olduklarınızin degerini bilin
Hap atın cuara için benden tavvsss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler