Şimdi Ara

11 ay önce amcam vefat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 42 yaşındaydı mekanı cennet olsun inşallah iyi adamdı kimseye zararı yoktu, aylar dün gibi geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum, gece 3 e doğru vefat haberini aldık, hastaneden cemevine naklini yaptırıp son defa yüzüne baktım, kan nevar içindeydi.. nur içinde yatsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ula miras kaldı sağa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helva cevizli miydi?

• ölüm sebebi neydi ki yüzü kan içindeydi?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Siroz kanaması vardı vücudunu delik deşik ettiler kanamayı çekmek için.. vefat etti halen kan geliyordu, morgda yıkama işlemleri yapıldıktan sonra pamuk ile yapıştırdılar kanamayı hafifletmek için ama nafile sonra köye götürdük yine kanamasi vardi apar topar cenaze namazını kılarak daha fazla vücudu kötü olmasın diye bekletmeden defin ettik..

Karaciğer filan iflas oldu, ağzından da kan gelince 2 3 gün sonra vefat haberini aldık.. nur içinde yatsın acılardan kurtuldu, hastanede Can çekişiyordu.. ama keşke bayramini kutlayabilseydim bayram haftasının ilk gününe girecek idik yanına gitcektim, gidemedim işte o gün telefonla görüntülü konuştuk gecesi yoğun bakıma kaldırılmıştı halen içime dert oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 16 Haziran 2024; 0:41:38 >
  • 42 yaşında siroz olmasına ne sebep oldu?

• Uyuşturucu veriyorlar mu bunları yaparken hastanede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İçki
    Rahmetli büyük dedem ve diğer dedem de sirozdan gitti ama kimseye zararları yoktu çok fazla içiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 16 Haziran 2024; 9:53:7 >
  • ciğerini hasta edecek kadar çok içen birisi sence nurlar içinde yatar mı? Tevbe ettiğine şahit oldun mu hiç?

Hocam adamın başından bir sürü mevzu geçti şimdi açmak istemiyorum o benle kalsın adam divane olup içti.. Allah'la onun arasında..
    Tarikatlar 6 yaşındaki çocuklarla evleniyor içkinin bunların yanında günahı Faso fiso kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 16 Haziran 2024; 21:53:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.