Şimdi Ara

11 Aslan belli oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasarayımız Şükrü Şaraçoğlu'na galibiyet için çıkıyor!

Turkcell Süper Lig'de 15. haftada Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbi karşılaşmasının başlamasına artık çok az bir süre kaldı. Saat 19:00'da başlayacak mücadelede sarı-kırmızılı takımımızın 11'i belli oldu,. Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre Kadıköy'ü fethedecek 11 Aslan şöyle:

GALATASARAY
    Orkun
    Uğur
    Servet
    Song
    Volkan
    Sabri
    Barış
    Hakan Balta
    Arda
    Nonda
    Serkan

Tek ön libero çıkıyoz napıyosun kalli!

Kaynak: Webaslan.com

• tek ön libero değil 3 tane koşan adam var orta sahada sabri h.balta barış taktik 4-3-1-2 güzel kadro
  • böyle bir kadro ile beraberlik ihtimali bile görmüyorum .........
  • forveti ben de böyle düşünmüştüm. serkan ın sürati ve nonda nın kalitesi inşallah sonuç alacaktır.
  • Bu arada yanlış anlaşılmasın tek forvetiz Serkan orta saha olarak görev yapacak.
  • ileride gol yollarında nondaa güveniyorum o da etkinliğini koyamazsa fark yemezsek iyidir linderoth ve ayhan bugune çok gerekliydi çok kotu oldu oynamamaları
    lincolna bişey diyemiyorum zaten bjk maçında da oynamadı hemen sakatlanıyor adam

ama umarım yeneceğiz
  • Serkan yerine M. Topal'dan bahsediliyordu.Serkan formda son haftalarda devam ederse iyi olur.
  • Kallinin mehmet ile devam etmemesi güzel olmuş yoksa işimiz çok zor olurdu.Bu maçta bence hakan balta ve barışa çok iş düşüyor.Barış,arda ile birlikte orta sahayı kontrol edecek bakalımm neler olacak.
  • serkan kanat oynayacak anlaşılan o. güzel bir kadroya benziyor bir tek nonda sırıtıyor ilerleyen dakikalarda değiştirmesini bekliyorum...
  • Tamam yenildik. Bu ne ya bu salak lincoln le salak linderoth bi aynı maçlarda oynayamadı. güya güzel takım kurduk ama o takımın hiçbiri daha aynı kadroda olmadıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

serkan kanat oynayacak anlaşılan o. güzel bir kadroya benziyor bir tek nonda sırıtıyor ilerleyen dakikalarda değiştirmesini bekliyorum...

nonda yerine kimi isterdin forvete
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Kallinin mehmet ile devam etmemesi güzel olmuş yoksa işimiz çok zor olurdu.Bu maçta bence hakan balta ve barışa çok iş düşüyor.Barış,arda ile birlikte orta sahayı kontrol edecek bakalımm neler olacak.

evet mehmet kesinlikle bu maçta oynayamaz çok pas hatası yapıyor zaten...
  • Linderoth ve Lincoln'ün Sakat Olması Ayrıca Hasan Şaş'ın Cezalı Olması Bizi Kötü Etkileyecek.
  • MEHMET'in çıkarken kaptırdığı toplar inanılmaz tehlikeli oluyordu...bu maçta oynamaması fena bir tercih değil bence de
  • quote:

Orjinalden alıntı: vogue

MEHMET'in çıkarken kaptırdığı toplar inanılmaz tehlikeli oluyordu...bu maçta oynamaması fena bir tercih değil bence de

bencede
  • ozaman mac oncesi guzel yorumlariniza devame din on libero ve cift fotvet sahada oyun kurucusu olmayan bir tkaima ne fayda getirdi konusun bravo arkadaslar 11 de yeri garanti elamanlardan birisiydi mehmet belki oynasa defans okadar rahatsiz olmazdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

böyle bir kadro ile beraberlik ihtimali bile görmüyorum .........

tebrikler
  • Hata 1.. Nonda ileri uç olmaz.. ileri ikilinin 2 ncisi veya ilerideki santraforun geriisnde oynar.. İleri uç sadece Hakan war bizde..
    Hata 2.. Arda oyun kurucu olmaz.. Sol açık oyna başka bişi oynamaz, Ters ayak sağ açıkta oynayabilir.. ama oyun kurucu asla.. Kalabalık yerde verim vermez.
    Hata 3.. Sabriden ön libero olmaz... Hem sağ kandın ölür hemede orta sahayı fenere verirsin..
    Hata 4.. Hep sol bek oynamış H.Baltayı ne diye sol açık yaparsın be adam.. Taş yerinde ağırdır diye bi kaide war.. illa sol açık lazımsa volanı öne koy..
    Hata 5.. Rakibin 4-4-1-1 oynarken sen 4-3-2-1( yda çoğunlukla 4-3-1-2 diğer maçlarda) oynarsan, ( ancak FM de işe yara bu sitem ) maçı kaybedersinç Çünkü orta sahayı ve kenarları rakibe vermiş olursun.. orta 3 lüdekiler kenarımı kapatacak, ortada önliberoya mı yardım edecek...
    Hata 6.. Rakibin 3 hafta önceden bu maçı düşünmüş, Luganoyu son maçta oynatmamamış,Alezi sarı kart cezalısı yapmış.. Sen en önemli 2 oyuncun Lincol ve Linderota ni sahip çıkamıyorsun.. Bu maçın olmazsa olmaz adamı Linderorth du..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.