Şimdi Ara

10taksit.com'dan herkese 50 TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce de 2-3 defa 50 TL'lik çek verdiler, ama sadece giyim ürünlerinde geçerliydi. Bu defa sınırlama yok. Özellikle küçük ev aletleri kategorisine bakmakta fayda var. Siteden daha önce alışverişim oldu (Onitsuka Tiger). Kesinlikle orjinal üründü ve ertesi gün elime geçti. Daha önce de 2 defa bu site ile ilgili konu açıldı, ama pek rağbet görmedi. İlgilenenler sitedeki ürünleri inceleyebilirler. Site üyelik isteyen bir sitedir, peşinen belirteyim.

Ek: Siteyle (daha önce yapmış olduğum 1 alışveriş dışına) bir bağlantım yoktur.

quote:

6. ayımıza özel tüm ürünlerde geçerli 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde tam 50 TL indirim
    - Kampanyadan yararlanabilmek için ana sayfadaki "TIKLAYIN KUPON KODUNUZU TANIMLAYIN" butonuna basarak aktif kampanyalar listesinden 10Taksit.com u seçmeniz ve kupon kodunuzu girmeniz gerekmektedir. Aynı işlemi sepetinizden de yapabilirsiniz.

- Kampanya 07.06.2012 saat 00:00 a kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılmayan çekler geçerliliklerini kaybeder.

- Hangi kategoride ya da markada olursa olsun alışveriş toplamınızın 100 TL ve üzeri olması yeterlidir.

- Kampanya ürünleri stoklarla sınırlıdır.

- Hediye çekleri 10Taksit.com bünyesindeki diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

- İptal edilen siparişler için hediye çekleri yeniden kullanılamaz.

- 10Taksit.com kampanya koşullarında değişiklik yapma ya da sonlandırma hakkını saklı tutar.

Hediye çekini tanımladıktan sonra istediğiniz ürünleri sepete atıp, sepet sayfasında göreceğiniz hediye çekleri listesindeki kullan seçeneğini tıklamanız yeterlidir.

• Adidas ayakkabılar güzel fiyatlara denk geliyor ama almıcam arık bir şey:) ihtiyacı olan ayakkabılara baksın
  • başka alışveriş yapan oldu mu? 89 'dan kampanyalı 94 tl olan ürünü tamamlamak için ürün bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

başka alışveriş yapan oldu mu? 89 'dan kampanyalı 94 tl olan ürünü tamamlamak için ürün bulamıyorum

En düşük fiyatlı ürünler takı ve aksesuar bölümünde var.
  • Valla ben puma ayakkabı aldım 61 TL ye geldi. Çok teşekkürler bilgi için.
  • kupon no nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

başka alışveriş yapan oldu mu? 89 'dan kampanyalı 94 tl olan ürünü tamamlamak için ürün bulamıyorum

http://www.10taksit.com/ProductList.asp?tMarkId=57&tCategoryId=0 bu bölümde 3,90 dan başlıyo fiyatlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

kupon no nedir??

Resimde yazdığı için mesaja eklemeye gerek duymamıştım.

Kupon kodu: 10Taksit
  • Site güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapanlara soruyorum. Tiger alıcam ama orjinal mi acaba?
  • telefon ettim hemen düzelttiler fiyatı
    Alışveriş yapmak isteyenler referansımla alışveriş yapabilir mi? 10 Tl veriyor ve 7 TL kargo ikinci ürün almayacaksanız işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdnm47

Site güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapanlara soruyorum. Tiger alıcam ama orjinal mi acaba?

İlk mesajda belirtmiştim sorunuzun cevabını. En azından bana gele ürün orjinaldi ve faturada marka-model bilgileri de yer alıyordu. Bildiğim kadarıyla çakma Tiger'larda ara bedenler zaten bulunmuyor. Daha iyi fikir vermesi açısından resimlerini de ekliyorum. 23 Nisan'daki kampanyada eşime almıştım. O zamanlar fiyatı 129 TL idi. Çek ile 79 TL'ye gelmişti (+ 7 TL kargo bedeli). Mayıs ayında fiyatı 149 TL'ye yükselttiler.

Ek: 86 TL'ye daha önceden aldığım için 106 TL beni pek kesmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 1 Haziran 2012; 14:51:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Adidas ayakkabılar güzel fiyatlara denk geliyor ama almıcam arık bir şey:) ihtiyacı olan ayakkabılara baksın

kardes seni tebrik ediyrum iradene sahip oldugun icin,insallah herkes olur ve sıcak fırsatlara bir daha bakmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Site güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapanlara soruyorum. Tiger alıcam ama orjinal mi acaba?

İlk mesajda belirtmiştim sorunuzun cevabını. En azından bana gele ürün orjinaldi ve faturada marka-model bilgileri de yer alıyordu. Bildiğim kadarıyla çakma Tiger'larda ara bedenler zaten bulunmuyor. Daha iyi fikir vermesi açısından resimlerini de ekliyorum. 23 Nisan'daki kampanyada eşime almıştım. O zamanlar fiyatı 129 TL idi. Çek ile 79 TL'ye gelmişti (+ 7 TL kargo bedeli). Mayıs ayında fiyatı 149 TL'ye yükselttiler.

Ek: 86 TL'ye daha önceden aldığım için 106 TL beni pek kesmiyor artık.

İlgin için teşekkürler, görmemişim yukarıda yazmışsın evet.

• quote:

İlgin için teşekkürler, görmemişim yukarıda yazmışsın evet.

Rica ederim. Eski fiyattan olsaydı 1 çift daha alırdım. Gerçi halen alıp almama konusunda kararsızım, ama herhalde almayacağım.
  • Ben.kodu girmeye çalıştığımda bu kod daha önce kullanılmış diyor.hatayı nerde yapıyorum acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahane06

Ben.kodu girmeye çalıştığımda bu kod daha önce kullanılmış diyor.hatayı nerde yapıyorum acaba

Anasayfada sağ tarafta "Tıklayın, kupon kodunuzu tanımlayın" yazan bir yer var. Ben oraya tıklayıp tanımladım. Oraya tıklayınca bir pop-up açılıyor. "10Taksit" şeklindeki kodu oraya yazarak bir deneyin (T'yi büyük yazmamak da etkileyebilir belki).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Valla ben puma ayakkabı aldım 61 TL ye geldi. Çok teşekkürler bilgi için.

hangisini aldınız

başka yerde ne kadar acaba
  • elektronik ürünler çok uygun fiyata geliyor, 15 liraya ekmek kızartma makınesı, yine 15 liraya tost makınesı geliyor,
    40 liraya braun traş makinesi ...

tabi 100 liralık alışverişe tamamlamak lazım
    örnek vermek gerekirse
    https://www.10taksit.com/productdetail.asp?tProductId=784

https://www.10taksit.com/productdetail.asp?tProductId=780

bu iki ürünü alınca, 50 liraya geliyor...

• alacak birşey bulamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

alacak birşey bulamadım :)

Başlığı ben açtığım halde, ben de birşey bulamadım. Ama ihtiyaç meselesi. İhtiyacı olanlar vardır mutlaka. Çeşit sayısı az, ama küçük ev aletlerinde çok uygun fiyatlar çıkıyor indirim koduyla birlikte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.