< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 28 Temmuz 2021; 12:39:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada'da 100₺'ye Varan HepsiPapel hediye

-
-
Bunla iyi olur gibi
www.worldcard.com.tr
Worldcardhttps://www.worldcard.com.tr/kampanyalar/hepsiburadadan-world-pay-ile-yapacaginiz-alisverisinizde-ek-25-tl-worldpuan -
Elektronik hariç diyor ama aşağıda 10 tane daha yasaklı ürün var.. Kampanyayı yapıyorsan adam gibi yap.. Yok o hariç yok bu hariç.. Niye? O ürünler senin sitende satılmıyor mu 😵
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektronik alışverişler ile aşağıda listelenen ürünler kampanyaya dahil değildir.
Cep telefonu, bilgisayar, küçük ev aletleri, büyük ev aletleri, TV, foto&kamera, oyun konsolu alışverişleri.
-
Elektronik alışverişler ile birlikte aşağıda listelenen ürünler kampanyaya dahil değildir.
◦ Cep telefonu, bilgisayar, küçük ev aletleri, büyük ev aletleri, TV, foto&kamera, oyun konsolu alışverişleri,Tüm chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri,Hediye kartları,oyun pin’leri,dijital oyunlar, online lisans,akaryakıt ve oto paketleri, dijital ürünler, Yurt dışından ürünler, Karaca Züccaciye ve https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kampanya-disi-urunler adresindeki tüm ürünler.
• Her müşteri sadece 1 Hepsipapel kampanyasından faydalanabilir, birden fazla Hepsipapel kampanya koşulunun aynı anda sağlanması durumunda en yüksek Hepsipapel kazanımı olan kampanyanın Hepsipapel tutarı müşterinin cüzdanına yüklenir.
• Kampanya kurumsal müşteriler için geçerli değildir.
• Hepsipapel ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
• Bir siparişin herhangi bir nedenle iptal veya iadesi durumunda, kampanyadan ödül kazanılamaz.
• Bireysel müşterilerin ticari kart ile yaptığı işlemler, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek ve bu şekilde yapılan işlemlerden Hepsipapel kazanılmayacaktır.
• Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyadan faydalanılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan Hepsipapelleri haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
• Hepsiburada ve Hepsipay, kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 28 Temmuz 2021; 12:54:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ödemeyi hepsipay ile yapmak gerekiyor mu onu yazmıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Temmuz 2021; 12:47:1 > -
telefon kılıfları bu kategoriye girer herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niödemeyi hepsipay ile yapmak gerekiyor mu onu yazmıyorlar
Muhtemelen cüzdan ile yapılması lazım. Yazmıyorsa da garanti olsun diye yapılması lazım.
Yoksa kampanyanın anlamı kalmıyor, amaç cüzdan uygulamasını yaygınlaştırmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 28 Temmuz 2021; 12:54:47 > -
Kampanyada böyle bir şart göremedim. Normalde %20 Papel veren "Harcadıkça Kazan" kampanya şartları gibi duruyor. Orada kredi kartı ile ödedim ve papeller geldi.
-
-
kredi kartı ile otomatik hepsipay üzerinden ödüyor artık, peşin seçerseniz normal harcama yapıyor. banka kampanyalarına (world) hepsipay dahil değil o yüzden sormuştum ben.
kart numarası girip peşin seçtiyseniz her türlü geliyor demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Temmuz 2021; 13:6:59 > -
%20 papel kazandığım alışverişe ait ödeme taksitli normal kredi kartı ödemesiydi. Herhangi bir şekilde ödeme HepsiPay cüzdan üzerinden geçmedi. İlave papel kazanım kampanyalarında şimdilik HepsiPay ödeme zorunluğuna yönelik bir şart görmedim. Bu kampanyada da yok.
@neronidas:
MH temscileri farklı bilgiler veriyor ne yazık ki. %20 Papel kazanımlı kampanya için de öyle söyleyen de vardı, hepsipay ile zorunlu değil diyen de vardı. Zaten şartlarda hepsipay ile ödeme yapılmalıdır diye bir şart yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 28 Temmuz 2021; 13:2:48 > -
Dün 400 tl lik kıyafet almıştım, faydalanamadım anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World kampanyası ile birleşiyor mu deneyen varmı???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Worldpay üzerinden ödesek %20 Papel gelir mi acaba yazılı chat bölümünde cevap olarak dahil olmayacağı yazmış.
-
Kampanyada ödemeye yönelik herhangi bir kısıt görmüyorum. İstediğimiz gibi ödeyebilmemiz lazım. Kampanya HepsiPay için yapılan bir kampanya değil. Alışveriş yap ve papeli kazan şeklinde.
Ben WorldPay ile ödedim. Bakalım artık 17 Ağustos'ta göreceğiz.
-
Sektör bırakmamış
Papel için işlem yapman yeterliquote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYYWorldpay üzerinden ödesek %20 Papel gelir mi acaba yazılı chat bölümünde cevap olarak dahil olmayacağı yazmış.
Sayın hocalarım hızlı cevap için teşekkürler ben de maddeleri okudum odeme de istenilen şekilde yapılabilir anladım fakat canlı chat olmayacagını soyleyıp kafa karıstırmıs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 28 Temmuz 2021; 16:35:3 >
En Beğenilen Yanıtlar

Elektronik hariç diyor ama aşağıda 10 tane daha yasaklı ürün var.. Kampanyayı yapıyorsan adam gibi yap.. Yok o hariç yok bu hariç.. Niye? O ürünler senin sitende satılmıyor mu 😵
|
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- chatgpt indirim
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- feza torpil 120 adet
- yandex tod kampanyası
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X