Şimdi Ara

1080p MKV (x.264) filmler için E6550, E6750 mi ? __ E4400 aldım - SONUÇ : (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
12.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burdaki amaç yüksek detayı yüksek çözünürlükte izlemek.Görüntü iyi olmadıktan sonra ne anlamışım HD den BluRay den.
    Bırakın 1080p yi 8.5gb a sıkıştırılmış 720p filmde bile yer yer seste ve görüntüde can sıkan takılmalar olabiliyor ama görüntü fotograf makinası ile çekilmiş kadar berrak ve keskin oluyor.
  • biride bana yardım etsin lütfenn...

benim philips 42pfl7404 tv var

hp pavillion 2172 ae notebokum

bilgisayarın özellikleri 1.66 intel core 2 duo
    4 gb ram
    256 ekran kartım var
    bilgiszayarımda hdmı çıkışı yoktur tvden görüntüyü almak için vga koblosu kullanmaktayım fakat 720p filmleri izlerken takılmalar meydana geliyo bir kaç kişiye danıştım ama tatmin edici cevaplar alamadım...

şimdi benim sorunum kobladan mı ekran kartından mı işlemciden mi yoksa sorunum çok büyük aşılmazmı birisi bu konuda yardım ederse gerçekten çok sevinirim şimdidien teşekkürler saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marchandes

biride bana yardım etsin lütfenn...

benim philips 42pfl7404 tv var

hp pavillion 2172 ae notebokum

bilgisayarın özellikleri 1.66 intel core 2 duo
    4 gb ram
    256 ekran kartım var
    bilgiszayarımda hdmı çıkışı yoktur tvden görüntüyü almak için vga koblosu kullanmaktayım fakat 720p filmleri izlerken takılmalar meydana geliyo bir kaç kişiye danıştım ama tatmin edici cevaplar alamadım...

şimdi benim sorunum kobladan mı ekran kartından mı işlemciden mi yoksa sorunum çok büyük aşılmazmı birisi bu konuda yardım ederse gerçekten çok sevinirim şimdidien teşekkürler saygılarımla...

Görüntüyü notebook + LCD TV olarak yapma sadece LCD TV'ye ver, yani notebook ekranında görüntü olmasın. Böylece bilgisayar sadece televizyona yoğunlaşcak ve atlamalar azalacaktır.

• görüntü zaten sadece lcd olarak ayarlı fakat çözürnülüğü düşürürsen takılmadan bir görüntü alabiliyorum bu seferde malum görüntü istediğiniz netlikte olmuyor
  • 5200 3,25ghz ile 7600gt ekran kartım ile sorun yaşamadın izledim.
  • Son durumu yazayım. Hala E4400 2.0Ghz ve Nvidia 7600GS kullanıyorum. Normal 1080p filmlerde işlemcinin normal hızında da sorun yok. Samsung'un özel demosu gibi yüksek bitrate'li videolar için Bios'tan basit bir müdahele ile hızı 2.8Ghz'ye çıkartıyorum.

Bugüne kadar hep standart K-lite codec pack kurardım ve Ac3 filter ayarları ile uğraşırdım; BS player ile Ac3 filter versiyonları sorun çıkartırdı, ben de Ac3 filter'in 0.70 gibi eski versiyonlarını kurardım.

Geçen gün Lcd Tv'ye bağlı PC'ye (yani HTPC) format attım ve XP kurdum. Sonra codec olarak sadece Haali Media Splitter ve FFDShow kurdum. FFDShow Audio Decoder ayarlarından ses çıkışını SPDIF yaptım ve AC3 - DTS işaretledim. Başka hiçbirşey yapmadan tüm AC3'lü, DTS'li HD rip'leri, normal divx'leri izlemeye başladım (coaxial-coaxial kablo ile anakarttan anfiye aktarıyorum sesi ve DD & DTS 5.1 sorunsuz).

Bundan sonra codec pack kuracağımı pek sanmıyorum. Unutmadan, bu codec'leri kurmadan önce Cyberlink Power Dvd de kurmuştum ama, onun etkisi olduğunu pek sanmıyorum. Google'da araştırma yaparken sadece Haali ile FFDShow önerilmişti. Bir de ihtiyaç duyulursa XVID codec öneriliyordu.

Linkler aşağıda :
    -http://www.videohelp.com/tools/Haali_Media_Splitter
    -http://www.videohelp.com/tools/ffdshow
    -http://www.videohelp.com/tools/XviD_Codec

• Merhaba konu biraz hortlanmış gibi olucak ama nereye accagımı bilemedim

Ben 1080p film indirdim

kmp ilede denedim k -lite codec pack ilede ama bir türlü kasarak calismasini engelleyemedim

sanki agır cekimde oynuyor film nedediğimi anlamışsınızdır

bilgisayarımın ozelliklerini yazayım daha iyi olur .

İşlemcim Pentium D 3.4

Ekran kartım ati 3870

sizce sebebi nedir okadar düsükde değil sistemim ...
  • 3 senelik konu hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

3 senelik konu hortlamış

3 senelik konu hortlamamiş bakarsan 2008 de var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Merhaba konu biraz hortlanmış gibi olucak ama nereye accagımı bilemedim

Ben 1080p film indirdim

kmp ilede denedim k -lite codec pack ilede ama bir türlü kasarak calismasini engelleyemedim

sanki agır cekimde oynuyor film nedediğimi anlamışsınızdır

bilgisayarımın ozelliklerini yazayım daha iyi olur .

İşlemcim Pentium D 3.4

Ekran kartım ati 3870

sizce sebebi nedir okadar düsükde değil sistemim ...

http://mpc-hc.sourceforge.net/ Buradaki Mpc home cinema programını kurun Sorunsuz izlersiniz.

• XIII arkadaşım sana nekadar telekkür etsem az biliyormusun..

onlarca program kullanıyordum bir filmi acmak icin yok ac3filter yok matroska yok CoreAVC oh sükür sonunda tek programla DTS kodu - vsvs cozdürebiliyorum . sagolsaın gardas ve saka gibi islemci % 13 [Yüzde 13] ila yüzde 25 arasi değişiyor
    Onerebilcegin goruntu ayarları varmı islemci bukadar az kullanıyorsa goruntuye bakıp anlamadığım halde kaliteyi kısıyormudur? onerebilcegin bir ayar varmi ?
    Sunu Sunu yaparsan daha iyi bir goruntu alabilirsin gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 28 Ekim 2009; 12:42:15 >
  • Alt yazıyı yapamadım alt yazı gozukmuyor .srt denedım .srt yazamadan denedım yinede alt yazı cıkmıyor .. ffilmde sag tus yapıyorum alt yazı yı secicem ordada gozukmuyor problem ne olabilir ?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Alt yazıyı yapamadım alt yazı gozukmuyor .srt denedım .srt yazamadan denedım yinede alt yazı cıkmıyor .. ffilmde sag tus yapıyorum alt yazı yı secicem ordada gozukmuyor problem ne olabilir ?"

1080p MKV (x.264) filmler için E6550, E6750 mi ? __ E4400 aldım - SONUÇ :

Ayarı yaptıktan sonra kapatıp açın, film başlayınca CTRL+L kombinasyonu ile altyazı yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Kasım 2009; 18:04:39 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.