Şimdi Ara

1080p MKV (x.264) filmler için E6550, E6750 mi ? __ E4400 aldım - SONUÇ : (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
12.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu kadar yüksek gereksinimlere gerek yok inanması zor ama 6 senelik laptopta pentium4 mobile 2.0 işlemci ve sis 650 64mb onboard ekran kartımla .mkv lost pb vs çok rahatça izleyebiliyorum.İşlemci yükü %95-100 arası fakat takılma sıfır.Codecler gerçekten önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 21 Mart 2008; 22:28:37 >
  • Codec meselesini de işlemciye bağlamışsınız ya helal olsun şimdi 1080P için 250$ işlemci bir de 250$ ekran kartı aldırıp extreme O/C tavsiye de edilmiş. Tebrik ediyorum arkadaşları.
    3600+ ve 690G ile iki tane 1280/720P işemci gücü %80-90 ve en ufak bir takılma dahi sözkonusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomvenom

Selamlar,
    codec ismini malum herkes biliyordur diye vermemistim yukarda arkadasta demis coreavg mukemmel bi codectir su anda kazaa lite codec pacik icinde bulunuyor, freecodecs.com dan kazaa lite indirirseniz tum codec problemleriniz bulunur. isterseniz kumandan arkadas gibi screenshot da verebilirim az once yine denedim 2 tane 1080p lik film aciyorum islemcim yuzde75 civari calisiyor. Artik rica ediyorum 1080p filmler icin c2d lerden hangisi gerekir gibi yaniltici konular acmayalim. C2d nin gucunu yabana atmayalim. Tekrarliyorum ben amd3600+ ile 2 tane 1080 lik filmi bile izleyebiliyorum, bu arada isletim sistemim de xp bi arkadas sormus ondan soyluyorum. Bu arada hd severlerle takasa acigim
    saygilar.

CoreAVC kullandım ama görüntü kalitesi ffdshow'daki kadar iyi gelmedi gözüme. Ama onda bile 2 tane 1080P izleyemem yani P4 4.0GHz'de

• yahu ben E2160 o.c suz 2 gb 667 ram 8600 gt sonic+ kart ile(Kardeşimin pc si) ile 1080p mkv uzantılı filmi hemde dvd roma takıp hiç bir takılma olamadan izliyorum.Daha ne olsun..
  • Beyler almak istediğimizde nasıl alacağız bu filmleri.. Hd desek yeterli midir??

Merak ettim bir izleyelim bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Beyler almak istediğimizde nasıl alacağız bu filmleri.. Hd desek yeterli midir??

Orjinal olmayan DVD'lere para mı veriyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

quote:

Beyler almak istediğimizde nasıl alacağız bu filmleri.. Hd desek yeterli midir??

E internet kotalı olunca veriyorsun be İlkerim..

Gidip 1080p falan dersem anlatmam 2 saat sürer elemana.. Genel bir ismi var mıdır??

• quote:

quote:

quote:

Gidip 1080p falan dersem anlatmam 2 saat sürer elemana.. Genel bir ismi var mıdır??

internet=özgürlük olduğu için kotalı interneti hiç anlamamışımdır. Zaten evimde 2Mbit/s iş yerindede 65mbit/s internet emrime amade

HD film dediğin zaman anlamaları lazım ya da 720P ya da 1080P demen lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

internet=özgürlük olduğu için kotalı interneti hiç anlamamışımdır. Zaten evimde 2Mbit/s iş yerindede 65mbit/s internet emrime amade

HD film dediğin zaman anlamaları lazım ya da 720P ya da 1080P demen lazım.

Bizim iş yerinde de 65 mbit net var ancak sadece yazışmalar için açık durumda..

Akşamüstü çıkar alırım bakalım.. Arkadaşın verdiği codec i yükledim başka birşey lazım değildir sanırım..

• Benimki 2 hd videoda kesildi

Sistem imzada

1080p MKV (x.264) filmler için E6550, E6750 mi ? __ E4400 aldım - SONUÇ :
  • P4 işlemciler ile C2D ları veya Amd X2 leri aynı kefeye koymamak gerek, hem aynı anda iki film açamanın mantığı nedir anlamadım sol gözle birini sağ gözle diğerini mi izliyosunuz? Bu şekilde frame atlasa da problem olmaz zaten gözden kaçar
  • İnternetten indirdimde videoyu

Bulamadım harddiskde hemen onu açayım dedim
  • Arkadaşlar hd filmlerin kesintili olarak gösterilmesinde sadece işlemci hızı etkili veya codeclerin yanlış yüklenmesi etkili değildir burada yanılıyorsunuz haddiskinizin birleştirilmiş olmaması,raminizin film izlediğinizde fazla yüklü olması,izlediğiniz filmin bitrate oranının 7000,8000 den yüksek olması,ekran kartınızın video işleme gücü vs.vs. bütün bunlar bu kesintileri oluşturabilir.Zira 1080p filmlerin izlenmesi sırasında gigabaytlarca veri işlemci,harddisk ve ram arasında gidip geliyor en ufak bir gecikmenin takılmalara ve kesintilere sebep olması kadar doğal ne olabilir??
  • Core 2 Duo ların her türlüsü 720p yide 1080p yide sorunsuzca oynatıyor, bende Sony Vaio laptop vardı, geçen ay sattım, üzerinde 1.5 core 2 duo vardı (2gb ram) 1080p yi dahi en ufak takılma olmadan oynatıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkatar

....hem aynı anda iki film açamanın mantığı nedir anlamadım sol gözle birini sağ gözle diğerini mi izliyosunuz? Bu şekilde frame atlasa da problem olmaz zaten gözden kaçar

ben çift monitör kullanıyorum ve her birinde farklı filmler izleniyor, ben kulaklıkla kendi monitörümden izliyorum diğerleri ses sistemi ile tv den izlioyor nasıl olacak ?
  • E6750 kesinlikle tavsiye ediyorum..
  • 1080 mvk formatları p4lerde rahatlıkla izliye biliyor bende e6320 var hiç sorun yaşamadım en ufak sorun yok kullandıgın codek çok önemli sana kesinlikle bu codegi tafsiye ederim hiç bir h.264 codek bunun eline su dökemez CoreAVC Professional Edition v1.6.5.0

Buyur Fulldür Şire : bilek
    ***Yeine rapid tamala yaz

http://rapidshare.com/files/101986403/CoreAVC_Professional_Edition_v1.6.5.0.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 24 Mart 2008; 17:06:15 >
  • 720p indirip 4.37gb olduğu için dvdye yazıyorum şimdilik. 50gblık bluray yaygınlaşınca tekrar yazıcam hepsini. ama en iyisi diskte saklamak ve dolanı kaldırmak çünkü dvddeyken tekrar pcye kopyala öyle yaz çok uzun iş fakat diskte olursa direk yazarsın zmnı gelince.
  • Ben imzamdaki notebook ile 2 tane 720p prison break 1 de no country for old men 720p rahatlıkla izleyebiliyorum.işlemci %80 civarı.Meda player print screende karanlık çıkıyor diye foto koyamadım...bende k lite'nin "lots of stuff" hali yüklü..
  • E2160 işlemcim @3ghz + x1800xt ile sorunsuz 720 ve 1080p izliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.