Şimdi Ara

108 TL Irmak Toz Şeker 5 Kg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 180 tl fiyata aldanmayın göstermelik o fiyata yükselmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ederi bu muhtelif markalar da benzer fiyatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok eritme olduğu belli. ırmak ve bal küpü markaları diğer markalara göre hep pahalıya satılıyor. aslında toz şekerde kalite farkı olmaması lazım ama markalar arası ciddi kalite farkları var. kimi markada çaya 1 küp atarken kimisinde 2 küp bile yetmiyor. özellikle şu 3 harfli marketlerin markalarında hep bunu yaşıyorum.

• bugün tarım kooperatifte 2kg lık ieker 34 liraydı 6 kilosu bundan ucuza geliyor

• Trual kullanıcısına yanıt

Sen reklmalara denk gelmişsin. Çogu TKKMarketinde o yokk gelsede 5-7-10 adet oluyordur biz görmeden pufff

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Valla biz şeker tüketmiyoruz, annem aldı 2 paket, birde yaşlı bir amcayı uyardık 5kg alıyordu neredeyse. Haznedar güngören şubesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trual kullanıcısına yanıt

Ee biz kullanıyoruz kardeşim.

Bahsi geçen ürünü de sadece reklamlarda görüyoruz. Kendisi ile tanışmak daha nasip olmadı..

Bunlarda A 202 ve ZİM mağazalarından bişeyler kapmışlar. 3-5 tane getir reklam amaçlı biz bunu sattık yersenn iştee..

• tkk da destan toz şekerler nasıl 105 tl mi neydi aldım bi tane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün bölgemize özel 400 / 75 migros indirimi ile evdeki 3 telefondan biraz yağ ve şeker stoğu yaptık. Bayağı da iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarım Kredi Marketlerinde 103,50 TL.

• soniquakee kullanıcısına yanıt

normalde çaya şeker atmam. sadece tatlı yerken şeker tüketmiş olurum. bariz kalite farkı var. balküpü,ırmak dışında almıyorum. diğerinden 2 bardak kullancaksam, bu markalarda 1.5 bardak kullanıyorum.

• toz şekerde ırmak markası iyidir. hele ki türk şeker den kaliteli olduğu %100 hakikat

iki hesaptan 75/400 indirimle çok iyi fiyata geldi

un,şeker,ayçiçek

migros ilk önce bor şeker kampanya yaptı. günü bitince ırmak markasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 12 Aralık 2022; 23:26:30 >
  • soniquakee kullanıcısına yanıt

O olayı bende yaşıyorum.

Mesela torkunun şekeri çok iyiydi bu konuda, ama sonradan çıkan ucuz markalarda daha fazla tüketim olmaya başladı.

Geçenlerde migrostan borşeker aldım, daha denemedim. Eğer o da aynı ise torku alıp stoklamak lazım.

Zaten aralarında çok fark kalkmadı, torkuyu 127tl ye alabiliyorum. arada 20tl kalıyor ki bence değer.

Fiyata bakarsak Türk şekeri tarım kredi 85e satıyordu, şimdi farklı markayı 105 e satıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.