Şimdi Ara

1024/256 lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba.Ben ttnet 1024/256 diye sınırsız bir paket kullanıyorum.Download hızım en çok 107-110 kb/sn bu sıkıntı modemdenmi çünkü modemin kapağında
    54mbps yazıyor modem ile alakalı değil ise paketi değiştirmek zorunda kalıcam...
    Çünkü LoL'u tamamen yüklemek 6-7 saatimi alıyor bazıları 1.1 mb/sn de indirirken :(

Yardımlarınızı bekliyorum beyler bayanlar....Eğer modemden ise iyi bir modem tavsiyelerinizi de beklerim

• 1024/256 (kbps) zaten en fazla 128 KBps indirmeye izin verir... (saniyede en fazla 128 kilobayt...) Daha yüksek indirme hızı istiyorsanız tarifenizi değiştirmelisiniz.

1024/256 yerine 8192/800 veya 24576/1024 gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten alabildiğin maksimum hızı alıyorsun tarifeni değiştirmen gerekiyor o bahsettiğin hızları alabilmen için.
  • Yüksek hızı hattın kaldırabiliyormu tabi oda var.Hat değerlerini koy bakalım ne kadar alır diye.
  • modemin kapağında yazan şey, eğer hattınıza atıyorum 100 mbps gelse modeminiz bunun sadece 54 mbps ni alabilir demek. yani modeminizin alabileceği maksimum hızı gösteriyor. sizin hattınıza gelen hız ise 1mbps. önemli olan budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

modemin kapağında yazan şey, eğer hattınıza atıyorum 100 mbps gelse modeminiz bunun sadece 54 mbps ni alabilir demek. yani modeminizin alabileceği maksimum hızı gösteriyor. sizin hattınıza gelen hız ise 1mbps. önemli olan budur.

54 mbps 802.11g kablosuz hızını ifade ediyor. 100 mbps'lik ethernet hızı gibi. ISP hızı ile ikiside alâkasız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.