Şimdi Ara

10060 hatası neden kaynaklanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
16.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunucuya girmeden önce makine 10-15 saniye kadar kasıyor, sonra Failed logging into xxx server(10060) diyor. Bu hatanın nedeni nedir. Bölgesel sorunlar mıdır. Örneğin bir semtte oturan insanlar girebilirken başka bir semtte oturan insanlar giremez mi. Bu tip bir sorun mudur.

• şu aralar herkezde var bu k2network çift enterıda engelledi zorlaştırıyor girmeyi
    4. de failed logın veriyor
  • bu tum dunyada olan bir sorun eet bolgesele cunku marsdan tek tk yapıolar
  • failed loggin bölemi yazılır hatırlayamadım server kapalı dior ama şu anda baya bi sorun var kardeşim oynuyorken ben hala giremedim ne güzel pazardas +7 elixir bakacaktım yaa
  • Şuan Türkiye'de 4-5 kişide var bu sorun bu kişilerden biri de benim. Anladığım kadarıyla bölgesel. Çünkü sorduğum kim varsa oyunda. Herkes oyunda.
  • bölgesel cunku fransadaki kuzenim giriyor oyuna... ama ist. uturan akrabamda giriyor ayni acc. ile ama ben giremiyorum deli olcam
  • Kardeş bende de vardı aynı hata xp service pack 2 yukledım sımdı connectıng gelıo ama c3 de NCS ler yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu bölgesel olamaz kardeşimle aynı evden oynuyoruz su an o m1de ama ben giremiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincénzo

ya bu bölgesel olamaz kardeşimle aynı evden oynuyoruz su an o m1de ama ben giremiorum

ya neden bizde girmiyor offf ya modeme yapmadigim şey kalmadi girmiyor
  • bu sorun bendede var ticket dahi attım sorun pcden oldugunuda sanmiom ama son carem format atıp herseyi tekrar yuklemek olucak bakalım bundan bi sonuc alırsam yazarım buraya
  • sanırım sorun telekomdan kaynaklanıyo yurt dısı baglantıyı kesıyolar ....... car askıda kaldı tamda +7 shard basıcakken delı olucam
  • Ben de deneyeceğim 10060 alıyorum birkaç günden beri. 2 ya da 3 gündür falan giremiyorum. Hiç giremiyorum, 5 dakika bile giremiyorum. Server almıyor. Girip de DC olma gibi bir şey değil yani, hiç girmiyor.

SP2 indiriyorum şuan %11 oldu biraz zor olacak 256 bağlantıyla ama ilerleyen saatlere doğru sonucu buraya yazarım.
  • bende dun gırememıstım hıc arkdastan sp2 cd sı kopyalattım ve hemen gırdım ama sımdı dc verdı carlar askıda offfffffff
  • 100060 HATASI BENDE VEIYOR AMA BOLGESEL DEGIL BU 100 M İLERDEKI CAFEDE BU HATA YOK OYUNA GIREBILIYORUM.
  • SP2 sorunu çözdü haberiniz olsun.
  • sp2 harici bi çözüm önerisi varmı acaba hata verio yuklemede bu 40. denemem ve 3. gune girio 10060
  • hey gidi günler hey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.