Şimdi Ara

???? hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad ı açıp bir süre oynadıktan sonra "?????" baslıklı bi hata geliyor. Altındaki pencerede bilgisayarımın özellikleri yazıyor ve gene "ok" ve "cancel" oldugunu tahmin ettigim yine "?" yazan iki buttonla son buluyor. Bu hatadan sonra oyunu her calıştırdığımda 5 ila 10 dak. sonra ekrandaki görüntü kitleniyor. Sadece görüntü kitleniyor arkadaki sesler filan değişiyor bilgisayaar normal çalışıyor.

Bu hatayı nası giderebilecegimi biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum.

Bundan önce denediğim çözümler:

Ekran kartının sürücüsünü update ettim
    DirectX yükledim.
    Bilgisayar yeni format yedi o yüzden herhangi bir virüstende korkmuyorum :D.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvertear -- 10 Nisan 2006; 0:36:41 >

• Bütün Donanımının [VGA MAinboard gibi..] Silkroad'ın Sitesinden güncel sürümlerini indir yükle. Bende böle Geçmişti..
  • Birde sisteminin ve ekran kartının sıcaklığını kontrol etmen iyi olur.Aynı hatayı bendede verdiği zaman sıcaklıkları kontrol ediyorum ve oyunu oynamadığım zamanlardan daha yüksek buluyorum değeri.Makineyi biraz dinlendirdikten sonra düzgün çalışıyor.
  • evt evt aynı hata bendede oluyor ama cok nadir ??? yazıo snra orada ekran kartı modeli filan yazıyor
    tamama basıom gidio tabi bu sırada oyundan cıkıyor
  • Şimdi saolun arkadaşlar ama sitedeki main board chip driverlarından via nın linki bozuk elinde olan ya da nerden bulabileceğimi bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler...
  • bende hep oyuna girince loading verirken oluyo. ama 1 kere. 2.ye giriyo düzgün anlamadım nedendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClaviculaNE -- 11 Nisan 2006; 9:40:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Undefined Hatası
    12 yıl önce açıldı
    0xc00007b Hatası Çözümü
    10 yıl önce açıldı
    Uygulama hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.