Şimdi Ara

1000Tl segmentinde telefon tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler telefon alma ihtiyacım doğdu, uzun zamandan beri huawei p7 kullanıyorum şarj yeri artık tutukluk yapmaya başladı android 4 sürümünü destekliyor. Eski bir sürüm biraz sorun çıkarıyor. Şimdi 1000tl gibi bir telefon alıcam P9 düşünüyorum ama P10 lite var aralarında 300tl fark var P10 lite 32gb tabiki sizce 300tl farkı vermeye değermi veya bu segmette bana önerebileceğiniz bir telefon varmı; telefondan fazla anlamıyorum takipte etmiyorum. Telefonda en çok mesaj internet ve sonrada konuşma yapıyorum, oyun hiç oynamıyorum. Sizce nasıl bir telefon almalıyım. Fazla para vermek istemiyorum veya boşa kullanmıyacağın özellikle para ödemek istemiyorum ve andriod son sürümlerini desteklesin istiyorum. Yeni sürüm andriod sürümlerini desteklesin istiyorum ve 32 Gb iyi olur çok fazla program kullanıyorum 16 gb biraz geliyor. P9 ile P10 lite 1gb ram farkı var. Bu fark masa ustu kullanımda fark oluştururmu? Yardımlarını bekliyorum. Ve bu telefonu yaptırsam kaça patlar bataryada değişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Destek vericek bir eleman yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu segmentte güncelleme desteği sorunsuz, kasa kalitesi muazzam, kasmayan donmayan ve hafızası ve rami ile tek bir model var: Nokia 6. Çift stereo hoparlörü ve özel ses yongasına sahip olması d acabası. Kronik sorunu da bulunmayan bu cihazı değerlendirebilirsiniz.

    HUawei tarafında ise p10 lite güzel seçim olabilri. 1000 tl civarında alınacak p9 lite 2017, hafızası hariç, işinizi fazlasıyla görecektir.

    Sony cephesinde xa1'e bakmanızı öneririrm.

    Bunun dışında vestel z10'a bakabilirsiniz. 64gb hafızası var, metal kasaya sahip ve kronik sorunu yok. Bu da 1.000 tl civarına satılıyor.

    1.000 liraya bile bunları bulmak zor. hepsi bu baremin üzerinde. Kah 70 lira, kah 120 lira.
  • Tşk kardeşim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P10 lite siparişini verdim. P10 lite bu telefonladan daha günceller özellikler sunuyor. Sonuçta 3 seneden fazla kullanıcam bu telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzmaN345 kullanıcısına yanıt
    Allah utandırmasın doğru tercih,iyi telefon.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung c5 pro 1200 civarı 4gb ram 64 gb rom ithalatçı garanti dert değilse android 7 geldi 8de gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.