Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lifeblood6

ya sen dalga mı geçiyorsun? kaç yaşındasın sen? tahsilin nedir?

pkk silah bırakmaz, öcalana itibar etmek zorunda değiller. sadece silahla var olabilen on binlerce insan normal hayatta bir hiç, tek kuruşluk değerleri yok. ne yapacaklar sanıyorsun? ben söyleyim önce burun kıvıracaklar kimlik isteyecekler garantör arayacaklar yani içimize sızacaklar. terör şehre inecek. peki istediklerini alamazlarsa ne olacak? silah bırakmayacaklar yeni lider seçecekler, başkaldıracaklar, taciz saldırılarında bulunacaklar.

tahsili olan, bu konularla uzaktan yakından ilgilenen, tarihsel nedensellik kavramına hakim, mantığını kullanan hiç bir kimse terör bitti demez.

Dalga falan geçmiyorum, kürtleri iyi tanıyorum, nasıl kandırılabileceklerini koyun gibi bir adamın peşinden gidebileceklerini, eğitimsiz bırakıldıklarını çok iyi kontrol edilebildiklerini biliyorum tecrübeler ile.

Yaş 26 3. Üniveriste vs. ama önemi ne?

Pkk'ya Cia ve Mossad destek vermese bir gün ayakta kalacak güçleri yok. İnterpol Avrupa'dan haraç toplamalarına göz yumuyor Avrupa desteğini keserse mecburen inecekler şehirlere açlıktan.

Silahlarını M16 vs. Hep kim karşılıyor biliyoruz.

Pkk bir piyon bunu herkes biliyor ve şimdi bu hale gelmesinin tek nedeni Işid var olduğu için işlevsiz kalması çünkü Türkiye'nin yeni tehlikesi Işid ve sınırlara bu hafta HENDEKLER kazıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi olanlarını bi tarafa koyuyorum, cumhuriyet tarihinden kürtleri çıkarsak şuan medeniyet seviyesi olarak çok daha ileride olabilirdik. Musul'un kaybından tutun da, günümüzün kck yapılanmasına kadar...

Cumhuriyet tarihinde terörizm için 500 milyar liradan fazla para harcandığı söyleniyor. Doğrudur yanlıştır bilemem ancak ben de isterdim bir Danimarka, İsveç, Almanya, Belçika gibi ufak denli bir ordumuz olsun, komşularımız kendi halinde ülkeler olsun.

Bize hep jeopolitik konum olarak çok iyi bir bölgede yaşadığımızdan dem vuruldu. Kuzey doğuya bakıyorum işgale uğramış Gürcistan, bizi katlettiniz diyen Ermenistan, doğuya bakıyorum nbulunan çalışmalarda bulunan İran, güney doğuda cehennem yeri Irak, Suriye, güneyimde keza yine ikiye bölünük ada, sözde devrim yemiş Libya, kuzey batımda zorla türkleri göçe sürükletmiş Bulgaristan, sürekli it dalaşı içindeki Yunanistan... Birkaç km ötende petrol çıkıyor, bizde yine çıkmıyor. Karadeniz'e deep sea's champion girdi o da doğalgaz bulamadı.

Allah aşkına şu etrafımıza bakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Terörün bitmesi demek dış güçlerin hedeflerine ulşaması demek.Pkk silah bırakacak ama nelere karşı silah bırakacak araştırın derim.

Neden silah aldılar?

Kendi dilleri yasaklandı, kendi kültürleri kıyafetleri yasaklandı.

O bölgeye yatırım gitmedi, biraz empati yapılırsa gayet anlaşılır çünkü dağa çıksınlar silahlansınlar diye özellikle zulümler yapıldı.

Hayır.

Zamanında boğaza döktüğün ingilizi, Fransızı, Almanı seni ancak böyle bölebileceğini düşündü amaçlarınada ulaşıyorlar.

Kürt halkına hiçbir kısıtlama getirilmedi Türk Kürt arasında hiçbir sıkıntıda yoktu türk'ün bu topraklar üzeirnde ne hakkı varsa kürt'ünde vardı ki hala var. Cumhurbaşkanı bile olabilirler bu ülkede kimse bir kısıtlama getirmedi.

Yani sen kısaca geçmişte kürt halkının dilinin yasaklanmadığını, asimilasyon politikalarının uygulanmadığını 90 lı yılların faili mechul cinayetlerini ve diyarbakır zindanları yok mu diyorsun?

• Sabah bu haberi duyduğumda çok sevinmiştim. Umarım sadece sözde kalmaz, gerçekleşir.

Theologist sen de bu kadar uğraşma cevap vermeye, bu forumun yarısı çocuk, geriye kalanların bir kısmı ırkçı, azımsanmayacak bir bölüm de hitler hayranı ...

• Tek istedigim bunun dogru olmasi , ama olmayacagi o kadar acik ki , yillarca istediklerini silahli kalkisma yoluyla yapan bir orgut , istediklerini belki daha fazlasini tetige dokunmadan yapiyor, 90 li yillarda kuzey irakda olasi bir kurt olsumu savas sebebi sayiLacakken bugun kuzey suriyede olusan bir bolgesel kurt yonetimine devlet karsi cikmayi birak devlet destek veriyor,hdp li hasip kaplan sah firat operasyonu ici turbenin yeni yeri icin bu bolgenin uluslararasi durumu kimlerlr cozulecek en buyuk sorun bu derken bunun ipuclarini da verdi elbrtte kurulacak olan kuzey suriye bolgesel kurt yonetimiyle cozulecek, hic hos olmayan seylere gebe bir haldeyiz 81 ilde uykuya dalmis elleri tetikde isid militanlari ki bunlari ellerimizle buyuup besledik iyilestirdik , isidle ters dusmeyeceksin pkk ile ters dusmeyeceksin , arti olarak amerika bugun besar esadli bir cozumu dusunebilceklerini aciklarken , rusya ve cin suriyeye destektegi devam ettiriyor , yani suroyeye de uzunca bir sure boyunca sozde demokrasi gelmeyecek, tum ortadogu alev alev yanarken sinirda dengeler hukumetin basa cikamayacagi bir sekile gelmek uzereyken turkiyenin bu artik baris geldi sozleriyle milleti kandirmasi.. hakli cikmam umarim ama ciktigim gun bu politikalari destekleyenlerin suratina agiz dolusu tukurmek istiyorum sadece , tarih sizi affetmeyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

psn : hefeke07

• Siz öyle sanın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 1 Mart 2015; 0:04:32 >

quote:

Orijinalden alıntı: heyecanlı92

PKK akılsız mıda TC Hükümetine güvenecek. Ben olsam gğüvenmem. silahları gömecek deniyor, gömdükleri yerden tekrar alırlar. bu işin sonu Öcalan'ı itibarsızlaştırmak gibi. Zaten o olmazsa o olur diyodur devlet. Bu da onlara yeter. Pkk ateşkesi uzatırd bi sürelğine. Anca o olur.

Işid çıktığı ayda Pkk eylemsizliğe gitti, garip değil mi? Çünkü Işid daha önemli bir proje ona odaklanmak için Pkk askıya alındı Ortadoğu ve Mezopotamya'da. (Bence)

Arkadaşım senin nasıl bir hafızan var. IŞİD çıktığında pkk çözüm süreci altında çoktan dağdaki (sadece dağdaki) eylemlerini sonlandırmıştı. Onun dışında pkknın kolu olan pyd aylar boyu ışid ile savaştı ve ışidin kobaniyi alması engellendi zaten. Sen cidden fazla hayalperestsin sanırım. Pkknın askıya alındığı falan yok. Büyük ortadoğu projesinin kanatları bunlar. Her kanat farklı şekilde işini sürdürüyor.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

1. Terör 35 yıldır var.
    2. Pkk asla ve asla silah bırakmaz bunu bir kenara yazın.
    3. Olmayan bir şeyi bayram havasında millete satmaya çalışmaktan da vazgeçin kimse pkk'ya bu konuda güvenmiyor.

Dersim soykırımında Sadece Tunceli değil Doğudaki bir çok şehirde kürtler idam edildi ve bombalandı. Tarihsel bir konu değil şu an Google ile resimlere belgelere ulaşmak mümkün.

Lozan'dan sonra Kürt Türk Alevi Sünni Sağ Sol ve benzeri bir çok iç karışıklık ateşlendi, ülke geri bırakıldı.

Ana dilleri yasaklandı diye silahlandılar.

Bana bak konunun başından beri pkk ağzıyla konuşuyorsun şimdi de dersime soykırım demişsin lafını bil adam gibi konuş. Pkk zaten hep mağdur hep ezilendi dimi. Senin için eline silah alıp asker öldürmesi de haklı bir sebep çünkü "kürtçe" konuşmak yasakmış vah vah. Sen git Fransa'ya bir havalimanında veya tren garında bırak türkçeyi ingilizce bir cümle kur sana dönüp cevap bile vermiyorlar. Dilmiş. Kürt milliyetçiliği ve isyancılık o bölgenin gelişememesindeki en büyük nedendir Türkiye Cumhuriyeti orayı kalkındırmayı defalarca denemiş ancak her seferinde bir isyan veya terörle karşılık bulmuştur. Bana pkkyı haklı çıkarmaya çalışma laflarına dikkat et. Pkk'yı savunan adamı bu forumda barındırtmam.

Forum senin tapulu malın mı?önce ırkçılık yapmayı bırak sonra konuş.Birisi gelip sana sen ingilizsin dese sen Türkçe konuşmayacaksın yazmayacaksın dese ne yaparsın? cevap ver

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bugün çözüm süreci bitti bölünme süreci başladı geçmiş olsun.

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

• 2 yıl önceki nevruzdaki açıklamayı paylaşan olmuştur mutlaka. o yüzden forumda yazmakla karşısındakinin fikrini değiştirmeye çalışanların azmine saygı duyup her iki tarafa da kolay gelsin deyip gidiyorum.

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

quote:

quote:

1. Terör 35 yıldır var.
    3. Olmayan bir şeyi bayram havasında millete satmaya çalışmaktan da vazgeçin kimse pkk'ya bu konuda güvenmiyor.

Dersim soykırımında Sadece Tunceli değil Doğudaki bir çok şehirde kürtler idam edildi ve bombalandı. Tarihsel bir konu değil şu an Google ile resimlere belgelere ulaşmak mümkün.

Lozan'dan sonra Kürt Türk Alevi Sünni Sağ Sol ve benzeri bir çok iç karışıklık ateşlendi, ülke geri bırakıldı.

Bana bak konunun başından beri pkk ağzıyla konuşuyorsun şimdi de dersime soykırım demişsin lafını bil adam gibi konuş. Pkk zaten hep mağdur hep ezilendi dimi. Senin için eline silah alıp asker öldürmesi de haklı bir sebep çünkü "kürtçe" konuşmak yasakmış vah vah. Sen git Fransa'ya bir havalimanında veya tren garında bırak türkçeyi ingilizce bir cümle kur sana dönüp cevap bile vermiyorlar. Dilmiş. Kürt milliyetçiliği ve isyancılık o bölgenin gelişememesindeki en büyük nedendir Türkiye Cumhuriyeti orayı kalkındırmayı defalarca denemiş ancak her seferinde bir isyan veya terörle karşılık bulmuştur. Bana pkkyı haklı çıkarmaya çalışma laflarına dikkat et. Pkk'yı savunan adamı bu forumda barındırtmam.

Forum senin tapulu malın mı?önce ırkçılık yapmayı bırak sonra konuş.Birisi gelip sana sen ingilizsin dese sen Türkçe konuşmayacaksın yazmayacaksın dese ne yaparsın? cevap ver

Irkçılıkla alakası yok bunun. Bunun o kadar şehit vererek kazandığımız değerlerin isyancı ve teröristler yüzünden kaybedilmesiyle alakası var. Herhangi bir millete laf ettiğim yok benim lafım teröristlere ve onları savunanlara. Bunu ayırt edemeyen bana laf söylemesin zaten. Forum benim tapulu malım değil ama kimsenin de burada pkk ağzıyla konuşmasına izin vermem. Kimseye türkler dersimde soykırım yaptı dedirtmem. Kimseye eline silah alıp dağa çıkmak bir haktır dedirtmem. Bunu da kafanıza sokun.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Eger bu ulke topraklari bolunurse,bosuna sehit olan gencecik canlar icin Allah topunun belasini versin.

AKP seçmeninin kafası karışsın?

Yavv hehee

15 yıldır her seçimde anlaşıyorlar seçimden sonra vaz geçiyorlar.

• arkadaş bizi kendi içinde bulunduğu %50 den sandı galiba. 100 yıllık terör varmış bide bitmiş bunlar daha iyi günlerimiz. bizim halkımız hakediyor bunları. nerde boş iş bizim insanlarımız orda. %0.01 lik kitap okuma oranı ile rekor kırdık resmen.

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

quote:

quote:

1. Terör 35 yıldır var.

Irkçılıkla alakası yok bunun. Bunun o kadar şehit vererek kazandığımız değerlerin isyancı ve teröristler yüzünden kaybedilmesiyle alakası var. Herhangi bir millete laf ettiğim yok benim lafım teröristlere ve onları savunanlara. Bunu ayırt edemeyen bana laf söylemesin zaten. Forum benim tapulu malım değil ama kimsenin de burada pkk ağzıyla konuşmasına izin vermem. Kimseye türkler dersimde soykırım yaptı dedirtmem. Kimseye eline silah alıp dağa çıkmak bir haktır dedirtmem. Bunu da kafanıza sokun.

Sadece kendi doğrularım var, başkasının doğruları yoktur söyletmem demek ne demek? Ne yapacaksın ki, hangi ifade özgürlüğü? Senin doğrun varsa ortaya kanıt koyarsın benim doğrumu çürütürsün. Benim doğrularıma sen söyleyemezsin diyemezsin çürütmeden.

Kuru laf kalabalığı değil bilgi paylaşırsan bir faydası olur.

• yaW HE HE DİYORUZ SİZ HULOGLARA VE neleri verdiniz acıklayın bari. Başhırsız ne istedilerde vermedik diye söz söyledi akşam üstü ama yarın yalanlar bunlar montaj dumbalaj dersiniz huloglar
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • boşa küfretmeye gerek yok kardeşim. değmez.

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.