Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne boş bi konu be

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

1. Terör 35 yıldır var.
    2. Pkk asla ve asla silah bırakmaz bunu bir kenara yazın.
    3. Olmayan bir şeyi bayram havasında millete satmaya çalışmaktan da vazgeçin kimse pkk'ya bu konuda güvenmiyor.

Dersim soykırımında Sadece Tunceli değil Doğudaki bir çok şehirde kürtler idam edildi ve bombalandı. Tarihsel bir konu değil şu an Google ile resimlere belgelere ulaşmak mümkün.

Lozan'dan sonra Kürt Türk Alevi Sünni Sağ Sol ve benzeri bir çok iç karışıklık ateşlendi, ülke geri bırakıldı.

Ana dilleri yasaklandı diye silahlandılar.

Dersim bir katliam değildir su testisi su yolunda kırılmıştır.Her toplu ölüme katliam diyip durmaktan vazgeçin.Sen evinde temizlik yapılınca soykırım yaptık mı diyorsun

70 Bin kişi çoluk çocuk kadın yaşlı denmeden öldürülmüşsa buna ne denir bilemem.

yav he he

• Bu kadar saf olmayın arkadaş ya, sizce o kadar yıldır dağda olan, o kadar askerimizi şehit eden, çocukları sivilleri öldüren, başları hapiste olan bir terör örgütü karşılığını almadan silah bırakır mı? Hükümet kapılar ardında ne vaat etti de şimdi bırakıyoruz diyorlar düşünün biraz. Sözde dünya lideri ama daha dağdaki şerefsizlere söz geçiremiyor, üstelik imralıdaki bebek katiliyle de anlaşmaya varıyor.
    Akp'nin istediği tek adamlık rejimi (başkanlık adı altında). Hdp bu yüzden parti olarak giriyor seçimlere, kendi aralarında anlaşmışlar zaten. Siz hala terör bitti diye sevinin. Türbesine sahip çıkamayan devletten de bu beklenirdi gerçi. Koca ülkeyi ne hale getirdiler, Ecevit döneminde Kıbrıs'a bayrağını dikmiş ülke şimdi teröristlere kişisel çıkarlar yüzünden boyun eğiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürtlerle sorunum yok fakat bu pkk nın soyunu sopunu kuruyana kadar durmayacaksın askerde 15 arkadaşım dostum bunlar yüzünden şehit oldu ve sadece 5 km uzağımda! Tekrar ediyorum benim Kürtlerle sorunum yok ama terör örgütüne babam girse silerim! Kimse bu ülkenin ekmeğini yiyipte hıyanet edemez!

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Terörist başı Apo oldu sana mit elemanı sayın Öcalan.

Teşekkürler Akp, teşekkürler havuz medyası.

Ne sayını kanını sömürdüler milletin karşılıklı!

Bu haberler havuz medyası değil Komünist (Aydınlık) İşçi Partili (Ulusal Kanal) Ulusalcı (Radikal) tarafından yapıldı, linklere bakınız...

Onlar sadece haberdir, içeriklerine çok bakmadım ama gidip de Radikal'in Apo Mit elemanıymış şeklinde bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Aydınlık ve Ulusal Kanal'da olayları nasıl yorumlar merak etmiyorum açıkçası. Hem hadi diyelim ki Apo Mit elemanı olsun, yine de terörist başı olmuyor mu? Pkk'nın bir numaralı adamı tüm emirleri devletten almış olsun, yine de suçlu değil midir?

Ama şurası kesin ki medya üzerinden Pkk ve Apo'yu masumlaştırma hareketi yapılıyor ki bu hayatlarını kaybetmiş tüm insanlara ve onların ailelerine saygısızlıktır.

• İstediklerini almadıkları sürece silah bırakacaklarını düşünmüyorum.
  • Bolunmesin ozerk olmasin filan diyenler dogu ismini duydunca ıyyy gibi tepkilerde bulunursunuz, gelisimine gram katkida bulunmazsiniz gecim kaynaklari sinirli.insanlar doymuyor eger ki bölünme ozerklik filan her ne diyorsaniz oldugunda bolge kalkinacaksa sonuna kadar desteklerim.desteklemeyen karsi cikanlar varsa bi zahmet klavye delikanliligi ve milliyetciligini birakip bolgelerin kalkinmasi yerel halkin gecinmesi icin yavastan yatırım yapsin.

Orijinalden alıntı: GriAtlas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

quote:

Kaynaklardan tatmin olmadın galiba, Öcalan'ın Mit adamı olduğunu, Pkk'nın aslında Mit tarafından oluşturulduğunun kanıtları saymakla bitmez ama örnek vermeye devam edeyim. Bu arada MİT Türkiye nin değil dış ülkelerin ülkemizdeki kontrol birimi!

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/tgbliler-mumtazer-turkoneyi-fena-yakaladigundem/milletvekillerine-rekor-zamyurt/akpli-ciftci-akpye-isyan-ettikultur-sanat/insanliki-kesti-cezayiri-dikecekgundem/ermeni-soykirimi-yalanini-yasar-kemale-sormayingundem/akpli-kuzu-hesabimiz-tutmadigunde-h4006.html

http://www.radikal.com.tr/turkiye/iste_ocalanin_mitci_kayinpederi-1028554

MİTÇİLER ile olan resimler!

Kendi bahsettiğin videoyu izlememisn bile..K*pek nediyor. ''Ben zaten oradaydım.(pkk dayım) devlet benle iletisime geçti benden bilgi almak istedi'' Mit in zaten olan örgütü nasıl kurabilir.? Mit tabi ki irtibata geçecektir...

'Suriye bana meçburdu'

'Bizim içimizde ki adamlar sapıktır grup grup imha yapıyorlardı'
    'Devleti tanımadan ona karsı cıkmaya yeltendik'

Sorguda Kırk takla atıyor...Konusamıyor bile..Git video yu izle .Sağdan soldan nerede düstüğü nereden cıktığı haberleri bana kaynak sunma...

Haberlere EK FOTOĞRAF sunuyorum daha neyini savunuyorsun?

Radikal (Ulusalcı)

Aydınlık ve Komünist Solcu UlusalHaber vs. gibi onlarca kaynakta var...

Hepsi aynı şeyi söylüyor sen farklı şey söylüyorsun.

Adamlar Öcealan Mit ile çalışıyordu diyor sen hayır diyorsun.

Çalışmıyordu da Mit Müsteaşarının kızı gökten zembille mi düştü Öcelanın kucağına?

Bunu herkes biliyor koca Türk ordusu isteseydi 1 yılda tamamen bitirirdi örgütü ama devletin olan bir yapılanma 30 yılda bitirilemedi çünkü hem devlet hem dış ülkeler kullanıyordu Pkk'yı.

Kanıt mı istiyorsun başka?

http://www.sacitaslan.com/derin-devlet-derin-pkk-isbirligi-haberi-34399

http://www.postmedya.com/analiz/efkan-aladan-skandal-itiraf-devletin-icinde-hala-temizlenememis-derin-pkk-var-h103013.html

http://www.webhatti.com/forum/konu/turk-ve-japon-devlet-adamlari-arasinda-gecen-konusma-turk-ve-japon-devlet-adamlari-arasinda-gecen-bir-konusma.833459/

Sen daha olayı anlamamısın..Sürekli çarpıtıyorsun.Ben katliamı yapanın pkk olduğunu sölüyorum.Sen bana pkk mit kurdu diyorsun..

Zaten pkk nın zamanında mossad ve cıa de yardım aldığı biliniyor...Bunu sağır sultan bile duydu.Ama sizin kiler onlarla neden hala is yapıyor.?

Simdi mossad ve cıa destekli pkk yavasca pesmergeye kaydırıyor..Ama sizinkiler onlarla is birliğinde.? Onları isbirlikçi yapmazmı..

Bak geçen haberlerde 3 sehit haber aldık...Vay efedim cinnet geçirmis arkadasları sehit etmis..Tabi siz bunu yuttunuz.Lakin biz ne olduğunu gayet iyi biliyoruz...

O katliamları o iğrençliklerin hepsini yapan pkk idi... sana tekrar link atıyorum.

http://www.pkkeylemleri.com/

Hepsi Türk nerfreti yüzünden 'isteyerek ve zevkle yaptılar'

Arkalarında mossad olsun cıa olsun.Katliamları 'pkk' yaptı..TEKRAR YAZIYORUM PKK

Linki tekrar atıyorum..

Ve tekrar atıyorum...

Sunuda tekrarlamak istiyorum..

SERXWEBUN

Neden şimdi katliam yapılmıyor?

Neden? Neden? Neden?

Neden o zaman yapıldı?

Neden Abdullah Öcalan Mit ilişkisi çıktı?

Neden Doğu Perinçek, Veli Küçük sürekli gülleşmeler ziyaretler yaptılar bebek katili, katliamcı çetelere?

Neden devlet şimdi gül gibi bakıyor bebek katiline?

Neden devlet yakaladığı gibi asmadı idam yürürlükteyken?

Var mı mantıklı cevap?

Evet sana şunu söylüyorum Mossad Pkk gibi bir kozu elinde tutarken rahat durmaz, Pkk adına eylemler işleyip Kürt Türk ateşini yeniden fitilleyebilir!

Zaten Işid ve Pkk olduğu müddetçe Güneydoğu ve Mezopotamya Suriye Irak kısaca Dünyanın En değerli Topraklarını isteyen çok olacak, bu örgütleri kullanan çok olacaktır.

IŞİD kimin üretimi ise Pkk onun üretimi.

Katliamları Işid mi yapıyor? Yapanlar Müslüman mı? Müslümansa neden hedefleri Camiler ve Kuran'lar? Neden Müslümanlar?

Pkk Kürtse neden hedefleri KÜRTLER?

Daha Kasım ayında 50 Diyarbakırlı Kürt genç Pkk tarafından öldürüldü...

İyi düşünün...... Sorgulayın ve cevap arayın, belgelere bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: KILICOGLOU

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILICOGLOU

quote:

devlet hürdür
    kimsenin emir altına girmez kimseyle pazarlık yapmaz
    ama hükümet böyle olunca ooo hoo

ÜLKEDE ŞEHİT HABERLERİ KESİLİNCE NEREYE SALDIRACAĞINIZI ŞAŞIRDIRNIZ

ÇOĞU CÜMLESİ KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR.

45 dk lık vidyoyu 9 dk da izledin ve yorumladın

somut bi cümle söylermisin ?

En azından sizin gibi izlemeden yorum yapmıyorum .

• Arkadaşım örgüt silah bıraktı da ne zaman barış gerçekleşmedi?

bu dindar pkk'lı kürt demagojilerine de bayılıyorum doğrusu.

Silah bırakmak için bunlar şart koşacak, özerk bölge felan diyecekler, doğu'yu bırakın kürdistan kuralım diyecekler

akp'nin suyu iyice ısındı artık, bu işi seçime kadar sonuca bağlamazsa gerçekten darbe yiyecek görüşündeyim.

Aramızda barış olsun artık diyenler var, bu tipler ezelden beri iki yüzlülerdir, aslında silah bırakmak için şartımız var demezler gelin barış olsun derler.

E sadede gelin sadede allahın şark kurnazları. Silah bırakmak için o dilinizin altındaki baklayı çıkarın bakalım, salyalarınızı akıta akıta o pis ağzınızdan çıkacak

cümleleri bir duyalım bakalım.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    ya sen dalga mı geçiyorsun? kaç yaşındasın sen? tahsilin nedir?

pkk silah bırakmaz, öcalana itibar etmek zorunda değiller. sadece silahla var olabilen on binlerce insan normal hayatta bir hiç, tek kuruşluk değerleri yok. ne yapacaklar sanıyorsun? ben söyleyim önce burun kıvıracaklar kimlik isteyecekler garantör arayacaklar yani içimize sızacaklar. terör şehre inecek. peki istediklerini alamazlarsa ne olacak? silah bırakmayacaklar yeni lider seçecekler, başkaldıracaklar, taciz saldırılarında bulunacaklar.

tahsili olan, bu konularla uzaktan yakından ilgilenen, tarihsel nedensellik kavramına hakim, mantığını kullanan hiç bir kimse terör bitti demez.

Şimdi istediklerini aldılar mı?

Daha fazla söze gerek yok
    Şehitlerimiz ve evlat acısı çekenler bizi affetsin

Orijinalden alıntı: bir_vatansever
    düşünme yeteneğinden yoksun vatandaşları kandırmak için

Hocam siyasetten pek anlamam da,dediğiniz türden insanlar sanırım bunlar.Ben bu insanları anlayamıyorum.Hakikaten dediğiniz gibi düşünce yeteneğinden yoksun bir topluluk var(sayıları da oldukça fazla ne yazık ki.) . Ve bu topluluk hani sazan.avi derler ya tam da onun için kullanılıyor(birileri tarafından.).Bilmiyorum ya,hangi partiden olursa olsun körü körüne ya da önüne 2-3 tane işine yarayacak şeyi koyduktan sonra oyunu hemen o koyan partiye verenleri sevmiyorum.Anlamsız oldu belki ama içimdekileri yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 28 Şubat 2015; 23:55:24 >

• Adalet olmayan bir yerde huzur olmaz. İster ülke,ister aile içinde,ister iş yerinde vs olsun. Tek çözüm yeni anayasa ve gerçek demokrasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav benim bu isten anladigim secim gecene kadar koyunlara atalim bir yem ahaa pkk silah birakti helal akp ye desinler,secimler sonrasinda apo serbest kalacak,hdp ninde destegiyle baskanlik sistemi getirilip,eyaletlere bolunecek ve guneydoguyu pkk ya birakacaklar.Ben bundan baska bir niyet oldugunu dusunmuyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.