Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
57.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar muhaliflerimiz için hiç hoş olmayan gelişmeler.
    onlar ülke her türlü zarar görsün, şehitler gelsin de sonuçta önemli olan akp, tayyip zarar görsün diye bekleyen kişiler.
    türbe taşınmasını da bu nedenle hazmedemediler.
    bu çözüm sürecinin nihayete ermesini istemezler.
    sonuçta şehit kanı üzerinde tepinip, istismar edemeyecekler.

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

yazdığımı eksik mi okuyorsun?bitmiş gibi konuşuyorsun ama halen var dedikleirn.

1 Hafta önce oradaydım. 100 150 kendini bilmez ergenin bir kaç yurt dışından emir alanların eserini gördünüz. Ne geliyorsa eğitimsizlikten geliyor, oraya gitmeden bilemezsiniz. Cahillik diz boyu çünkü iyi öğretmen gitmek istemiyor.

İyi oğretmenin gitmek istememesinin sebebi her giden öğretmeni katletmeniz olabilir mi? Yok ya siz gene masumsunuzdur tabi öğretmenler foşşik k*rt veletler okumasın istiyolar

Defaatle söyledim Kürt değilim, ırkçı gözlükler çıkarılırsa barış o zaman gelir.

Adolf Hitler Irkçıydı da ne oldu? Nasıl anılıyor kahraman mı? Neye faydası oldu?

Ne olacak Kürtleri tarihten silseniz Çerkez sorunu çıkmayacak mı? Hadi onları sildiniz bu sefer Alevi sorunu, onu da silin bu sefer Laz sorunu, bu böyle gitmez. Oyunlara alet olmaktan başka bir şey yok ortada.

Öldürmek çözüm olsaydı en büyük kahraman HİTLER olurdu!

ÇIKMAYACAK çunku lazlar çerkezler bu ülkenin bir butun olduğunu bilen insanlar.Ülkeyi bölme gibi bi düşünceler olmayan dil gibi bi nedenin arkasına sığınmayacak insanlar. K*rtler gibi bu ulusun kotuluğunu isteyen tecavuzcu kaçakçı insanlar değiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

10 bin küsür gerillası(ve kat be kat destekçisi) olan dış destekli bir örgütün tek amacı Kürt halkının geleceği ise; silah bırakacaklarına inanırım. "Onlar dış destekli, Kürt halkını umursamıyorlar, Kürt halkının arkasına sığınıp başka işler çeviriyorlar" diyorsanız şayet; bu örgüt en güçlü zamanlarında silah falan bırakmaz.

Zaten Kandil "TC bırakmıyorsa biz de bırakmayız, silah bırakırsak pazarlık kozumuz kalmaz, Kürt hareketi de bir devlettir neden silah bırakalım" gibi açıklamalar yapıyor. PKK silah falan bırakmayacak; yapacağı tek şey silah ateşlememek olacak. Bunu neden yapacağı ise sorusu en önemli konumuz. Ayrımı iyi yapalım lütfen.

Onlara gerilla denmez hocam
    Terörist

ölülerine de leş denir

Kesinlikle uğur abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

ÇIKMAYACAK çunku lazlar çerkezler bu ülkenin bir butun olduğunu bilen insanlar.Ülkeyi bölme gibi bi düşünceler olmayan dil gibi bi nedenin arkasına sığınmayacak insanlar. K*rtler gibi bu ulusun kotuluğunu isteyen tecavuzcu kaçakçı insanlar değiller

Tamamen ırkçı bir bakış açısı. Tamamen genelleme gibi büyük bir yanlışlığa düşmüş anlayış.

Avrupalılara göre tüm Türkler barbar. Nasıl her insanı aynı kefeye koyuyorsunuz, sizin gözünüzde 3 tane Roman vatandaşı hırsızlık yaptı diye tüm Romanlar hırsız ve karaktersiz insanlar mı?

Ya da bir grup yahudi Arapları öldürdü diye tüm yahudiler alçak insanlar mı?

Bir kaç Adanalı tecavüz etti diye tüm Adanalılar tecavüzcü mü?

Daha saymama gerek var mı?

Merak etmeyin yeri gelir Alevi Cem evine bomba atılır sonra Camiye de bomba koyulur Alevi Sünni çatışması çıkartılır.

Güneydoğuyu temizledikten sonra sıra Sivas Tunceli Erzincan'a gelir.

Bu mudur anlayış?

Eğitim mi Kurşun mu, nedir amaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

"Vatanı vatan yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" diye haykırarak milliyetçilerin oylarını alan Tayyip, dünyanın en güçlü 5 ordusundan biri olarak anılan Türk Silahlı Kuvvetleri ile dağdaki 5-10 bin kekoyu temizleyemedi. Kendi oğlunu sahte çürük raporlarıyla askere göndermedi. Yoksa oğlunun savaşta ölüp en yuksek mertebe sayılan şehitlik mertebesine ulaşacak diye mi korktu?

Bırakın demagojiyi, yalanı.

Bu topraklarda Çanakkale Zaferi yazıldı. Eğer bedenimizi siper edip savaşmayıp masaya otursaydık antlaşmalar imzalasaydık yüzbinlerce şehitimiz ayakta olacaktı ancak tamamen dışa bağımlı, bir avuç elinde toprak kalmış, şeriat sistemiyle yönetilip açlıktan kendi bokunda boğulan osmanlı devleti bireyleri olarak hayatımızı sürdürecektik. Bu vatan gerekirse çatışarak, şehit olarak savunulur tıpkı atalarımız gibi. Teröristlerle masaya oturarak değil.

Yahu dağdakileri temizleyince bu işin biteceğini mi sanıyorsun? Fazla Osman pamukoğlu nun videolarını izledin galiba. RTE nin oğlunun askere gitmediğini söylüyorsun ama yalan söylüyorsun. Araştır bak bakalım askere gitmiş mi gitmemiş mi ondan sonra buraya yazarsın. Ayrıca şehitlerimizin arasında her milletten insan var ki bu milletler arasında Kürtler de var. Karadeniz li kardeşim de var. Ayrıca masaya oturmayız diyorsun ama o dediğin insanlar oniki adayı kaybetti sadece oda değil. Osmanlı ya laf atmadan önce düşün. Çünkü 600 yıl hükmü süren bir imparatorluktan bahsediyorsun.

Dağdakileri temizleyince bu işin biteceğini sanıyorum. 17 sene önce çiller zamanında terör mü vardı? Milenyumda terör mü vardı? Sedat Peker ve Abdullah Çatlı denen yiğitler bu memlekette terörü 0'a kadar indirdi. Kürtler gerektigi gibi yaşadı, pkk lı hainler köpek gibi sindiler evlerine. Pkk liderlerinin kafasının kesilip kesilip yollara atılan o Çiller zamanını bir araştır.

Asıl sen yalan söylüyorsun. Siyasete malzeme olan bu olayı hic olmamış gibi adletmek senin gibilere yakışır zaten.(tayyibin oglunun askere gitmemesinden bahsediyorum)

O savaşta sadece Türkler var demedim zaten. Her ırk vardı o savaşta. Ama bu bile zoruna gitmiş belli ki. Illa ki Türkler yerine Türk kürt laz çerkez boşnak abaza diye tek tek saymam mı lazım? O zaman volkswagen firmalarında da bir çok türk işçi çalışıyor alman malı degil mi volkswagen? Türk alman fransiz italyan mali mi? Sizin mantaliteniz bu. Her şeyi fesatliga yoruyorsunuz.
    Osmanliya laf atan filan yok aksine atalarimizin tek kurşun için herkesin tek tek bedenini öne koyan atalara yaraşan bir hayat mı yaşıyoruz diye sorguluyorum sadece.

Öyle sanmaya devam et. Ama üzülerek söylüyorum ki söylemlerinde gerçeklik payı göremiyorum. Çiller zamanında terör mü vardı diyorsun. Cevabı vereyim evet vardı. Hatta pkk nın en etkin olduğu yıllar işte o dönemlerdi. Kalkıp birde terör sıfıra indi diyorsun. En basit kaynak olarak Wikipedi ye bakabilirsin. Neredeyse her gün şehit haberleri geliyordu.

Bak yine yanlış yapıyorsun. Genelleme yaparak tüm toplumu kastetme hakkın yok. Sen diyorsun ki oğlu askerlik yapmadı. Bende diyorum ki askerliğini yaptı. Git araştır. Sonuçları görürsün. Ayrıca zoruma giden bir durum sözkonusu değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Evet ama ne karşılığında

Doğuştan gelen haklarını kullanma karşılığında çünkü Dilleri yasaktı, Kıyafetleri yasaktı, yatırımlardan eşit oranda faydalanmıyorlardı, ikinci sınıf kimlikleri vardı, Ana dilleri yasaklanınca zaten silahlandılar. Daha 2012'de bu konferans salonuna kürtçe verildi diye kapatıldı.

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

Geçen sene serbest bırakıldı ve çatışmalar bitti.

Pkk'yı meşrulaştırmayı ilke edinmişsin.Cahillik zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redlife35 -- 28 Şubat 2015; 20:47:11 >

• Üstteki üyeye cevap verecektim sana bildirim gelmiş.

Orijinalden alıntı: Redlife35

quote:

quote:

Evet ama ne karşılığında

Doğuştan gelen haklarını kullanma karşılığında çünkü Dilleri yasaktı, Kıyafetleri yasaktı, yatırımlardan eşit oranda faydalanmıyorlardı, ikinci sınıf kimlikleri vardı, Ana dilleri yasaklanınca zaten silahlandılar. Daha 2012'de bu konferans salonuna kürtçe verildi diye kapatıldı.

Pkk'yı meşrulaştırmayı ile edinmişsin.Cahillik zor.

Pkk bir terör örgütüdür, acımasızca kalleşçe insanları arkadan vurmayı ilke edinmiş alçak bir yapılanmadır.

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Osman Pasa'mın adını agzına alma.

Senin gibilerden hesap soracak adam o.

Dagdakilere yaptıgı gibi olacak insallah...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Börte Çene

https://twitter.com/pervinbuldan/status/571600647977639936
    http://www.radikal.com.tr/politika/cozum_surecinde_kritik_viraj_hdp_heyeti_akdoganla_gorusuyor-1303234

akp ve hdpnin farkı yok yineliyorum bunu;

Çatışmalar olsun, kanlar mı dökülsün yine?

Güya şuan ateşkes var çözüm süreci işliyor. Ama daha yakın zamanda çarşıda şehid edilen çavuşları ne çabuk unuttunuz ? Pazar alışverişinde eşinin yanında şehid edilen subayı ne çabuk unuttunuz ?

Çözüm süreci koca bir yalandır. Çözüm süreci sadece pkk ya yarıyor dahada güçleniyorlar ve bunlar iyi günlerimiz. Çatışmaların- saldırıların biteceğini düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Pkk bunu hep yaptı ateşkes ilan edip çook saldırı yaptılar.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Ben 22 yasındayım.3-5 kürtün bir araya gelip de terörü lanetlediğini görmedim.

Genlerde olan şeyler ne yazık ki değişmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

quote:

quote:

Evet ama ne karşılığında

Pkk'yı meşrulaştırmayı ile edinmişsin.Cahillik zor.

Pkk bir terör örgütüdür, acımasızca kalleşçe insanları arkadan vurmayı ilke edinmiş alçak bir yapılanmadır.

Altina imzami atarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Güya şuan ateşkes var çözüm süreci işliyor. Ama daha yakın zamanda çarşıda şehid edilen çavuşları ne çabuk unuttunuz ? Pazar alışverişinde eşinin yanında şehid edilen subayı ne çabuk unuttunuz ?

Çözüm süreci koca bir yalandır. Çözüm süreci sadece pkk ya yarıyor dahada güçleniyorlar ve bunlar iyi günlerimiz. Çatışmaların- saldırıların biteceğini düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Pkk bunu hep yaptı ateşkes ilan edip çook saldırı yaptılar.

Şimdi dışarıdan biri gelse Selahattin Demirtaş veya Sırrı Önder'i öldürse suç direk kime yıkılacak?

Türklere ve ne olacak çatışmalar her yere yayılacak.

Bozmak kolaydır yapmak zor, bozmak tek kurşunla olur 1. Dünya savaşının başladığı gibi durdurmak milyonlarca cana mal olur.

Siz böyle her şeye inanırsanız, suikastçilerin ve İngilizlerin bizi rahat bırakacağını sanıyorsanız yanlıyorsunuz.

Güneydoğu PETROL üstünde yüzüyor...!

Petrolün Madenin olduğu yerde KAOS olur bkz IRAK İRAN SURİYE MISIR AFGANİSTAN

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKÇÜ TÜRK

Ben 3-5 değil binlerce insanın miting alanında Diyarbakır'da terörü lanetlediğini gördüm.

quote:

Ben 3-5 değil binlerce insanın miting alanında Diyarbakır'da terörü lanetlediğini gördüm.

Link at bakalım.

quote:

quote:

Link at bakalım.

KOBANİ olaylarında öldürülen 50 Genç kimdi sanıyorsunuz? Polis değil Asker değil Teröristler kimleri öldürdü?

Bu mitngde Teröre lanet edildi, geçerken duymuştum.

http://blog.radikal.com.tr/turkiye-gundemi/bdp-huda-par-veya-pkk-hizbullah-catismasi-yeniden-mi-38059

http://arsiv.taraf.com.tr/yazilar/amberin-zaman/hizbullah-pkk-catismasi-yeniden-mi-alevleniyor/28007/

http://www.gundem.be/tr/konuk-yazarlar/pkk-bdp-hizbullah-catismasi

http://www.gazetevatan.com/rusen-cakir-375914-yazar-yazisi-bes-soruda-hizbullah-pkk-gerginligi/

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27352184.asp

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.