Şimdi Ara

%100 SAÇ ÇIKARTAN LOSYON- BİLGİ PAYLAŞIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
11
Favori
50.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r.H

Konu sahibi kullanmaya başladın mı acaba? Uzun süreli kullanan kimse yok mu? Herhangi bir yan etkisini gören ya da bıraktıktan sonra saçların durumu hakkında bilgi verecek olan birisi yok mu?
    Hocam tedirgin olduğumdan halen kullanmadım içerik nedir bellı değil ama çevremdekiler kullanıyor halen, bilmiyorum beklemedeyim şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı bingöllü fatih 2 kere düşünmeye bile gerek yok bence dnsnns ha saç çıkartır belki ama kaybedecekleriniz emin olun çok daha fazlası

• %100 SAÇ ÇIKARTAN LOSYON- BİLGİ PAYLAŞIM

Facebok da böyle bir şeye denk geldim mantıklı geldi

Yüzde 40 oranın zararları nelerdir acaba? Normalde yüzde 5 filan var sanırım

• Arkadaşlar bu ilaç mavi su diye mi geçiyor acaba. Benim bir akrabam kullanıyor üst bölge keldi ama Ramazan’da bize geldiğinde bildiğiniz bebeğimsi saçla dolmuştu üst bölge önlere kadar . Ramazan sonrası kardeşim görmüş o bebeğimsi saçların gürleştiğini söyledi . Kullanan akrabam berber bi yerden getirtiyor ama neresi bilmiyorum ben görünce açıkçası şaşırmıştım baya saçlarını o şekilde görünce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Arkadaşlar bu ilaç mavi su diye mi geçiyor acaba. Benim bir akrabam kullanıyor üst bölge keldi ama Ramazan’da bize geldiğinde bildiğiniz bebeğimsi saçla dolmuştu üst bölge önlere kadar . Ramazan sonrası kardeşim görmüş o bebeğimsi saçların gürleştiğini söyledi . Kullanan akrabam berber bi yerden getirtiyor ama neresi bilmiyorum ben görünce açıkçası şaşırmıştım baya saçlarını o şekilde görünce
    Aynen hocam akraban dan öğrensene neymiş içerik

• Büyük ihtimalle Losyonun içerisinde doğum kontrol hapı var.estrojen kafa derisinden kana biraz geçiyor bu yüzden etki ediyor.kesin saç çıkarır ama yan etki olarak kısırlık jinekomasti yapma ihtimali yüksek.

• genetıkse bırsey yapamazsın

her urun deneme yanılma ıle satılır hıcbırı ıse yaramaz.ıse yarıyorsa o zaman sac cıkmadımı para ıadesı yapsınlarda gorelım
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    %42 nedir ya.%10 bile zararlı olabiliyor.kalbe zararı olur hipertansiyon ilacı bu

• İlacı bilmem de, saçı kelleşmiş birisi olarak uzun süre araştırdım. Ya yolun en başındayken ölene kadar minoxidil vs kullanmayı hem ruhen hem maddi olarak kabullenmek gerekiyor, ya da sperm ve ereksiyon kalitesinden vs vazgeçmek gerekiyor. En temiz çözümü jilet ve yeni bir tarz. Olmazsa saç ekimiyle çözülür istediğin bir vakit. Bingöl'lü bilmem neyin ne olduğu belli olmayan ilacını kullanıp da iki tel saç için sağlığından olmanın bir mantığı yok bana kalırsa...
  • Miracle losyon mu? Bunun işe yaradığını iddia edenler var.

• durum nedir var mı kullanan

• dihidrotestosteron
  • Dostum pm'den eniştenin aldığı ürünün linkini atabilir misin? Çünkü onlarca saç çıkaran solüsyon var internette hangisinden aldıysa.
  • Hormonal dengenizi bozacak ürünler kullanmayın. Saç lazımsa ektirin.

• Beyler revigen vinifolin diye bir tonik önerdiler bunu bilen veya kullanan var mı

• Bu aralar berberlerde çok yaygın bu losyon 600₺ ye satıyordu berbere sordum kesin çıkarıyor, yavaş yavaş 6 ay sonunda bırakılıyor dedi

• bizim berberde bana önerdi baya olumlu sonuçlar var bizim burda da ama içeriğini tam olarak öğrenemedik bi türlü herkes farklı seyler soyluyor biri proscar alkol karsimi diyo biri minoxil %40 oranlı valla anlamadım bi türlü

• Bir sise kullandim ben ancak sacimi kesmeden kullandim elimden geldigince yaymaya calistim ama ne kadar yararli oldu bilmiyorum acikcasi fark goremedim sonuc olarak 6 ay kullanim oneriliyor ben 1 ay kullandim sadece cevremde 2 kiside saclarin bizzat ciktigina sahidim.yalniz benimki biraz daha sulu gibiydi acik renkliydi sanki .dayim aldi simdi kendine onunki biraz daha yogun kivamli koyu renkte cok buyuk ihtimalle bazi saticilar bir urunu parcalara bolup su ile cogaltiyorlar bu sebepten dolayi urunun etkisi azaliyor.gelecek sene yazin saclari kaziyip kullanicam yeniden.iceriginde de youtube videolarindan birinde bingollu mehmet miydi hatta yazmislardi sanirim ustlere kovandan alinan bir seyle yapildigini soyluyordu tam icerigi nedir bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainDrain -- 1 Ağustos 2019; 2:5:16 >
  • Ya arkadaşlar bu ilacı biraz araştırdım merdiven altı üretimi o kadar çokki gerçek ilacı bulmak imkansız gibi ya nerden bulacaz güvenilir ilacı bide bikaç yerde iktidarsızlık yapıyor diye sözler okudum saç çıkaracaz diye aletten olmayalım yani alet daha önemli bi uzuv benim için. lütfen bi marka söyleyin de onu getirteyim. yoksa gidip 10 bin tl bayılacam ektircem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.