Şimdi Ara

%100 SAÇ ÇIKARTAN LOSYON- BİLGİ PAYLAŞIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
11
Favori
50.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

hangi losyon hocam adı nedir , link alabilir miyiz ?
    Hocam saç çıkaran losyon yazın nette çıkıyor zaten mavi birr rengi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz losyonu biliyorum. 300 TL' ye satılıyor genelde ve adı da Dermaroller galiba ya da aparatının adı bu. Saçı da sıfıra vurmak gerekiyor diyr biliyorum bu losyonu uygulamak için. Dediğiniz gibi saç kökü oluşumunu sağladığını çevremden işittim fakat şöyle düşünün, bu kadar etkili ve zararsız olsa neden eczanelerde bu losyonun satışı yapılmıyor? İlaç alıyorsunuz bir sorunu çözmek uğruna oluşabilecek onlarca yan etkiye razı oluyorsunuz. Bu losyonda olacakları da siz düşünün. Özetle zararsız hiçbir şey yoktur, yararıyla birlikte yanında bir eksisi de muhakkak olur.

Ekleme: Dermaroller, losyonu uygulamak için kullanılan iğneli tarak.

Özet: Gül ne kadar güzelse de dikeni de bir o kadar bol ve sivridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 14 Mayıs 2019; 1:20:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ilaç kimdir nedir kim yapıyor bilmiyorum ama harbiden ise yarıyor 200-300 civarına satılıyor 3 şişe bitirince tamamen saçlar geliyor bizzat arkadaşımda gördüm bende tepe bölgesi seyrek iki gün önce buldum bende başladım ama nedir ne değildir ilaç hiç bilmiyorum

• bingöllü fatih saç çıkaran losyondan bahsediyorsunuz büyük ihtimalle.

1- İçeriğini söylemiyor (bu işten az çok anlayanlar içinde ne olduğunu biliyor :) )
    2- Herhangi bir ruhsat yok, kişisel bilgi yok ( başına bir iş gelirse sorumluluk almadan tüymek için)
    3- Fiyatı çok yüksek kullandığı malzemeler 50-60 lirayı geçmiyor.
    4- Kullanıp bırakırsanız dökülme devam eder ömür boyu kullanmalısınız. 6 ay kullanayım sonra dökülmez gibi bir durum yok
    5- Yüksek derecede androjen içerir
    6- Tansiyon - kuş ile ilgili sorunlar - Meme büyümesi - Çarpıntı - Hormonal bozukluklara sebep olacak

saç için bu kadar riski göze alır mısınız? alıyorsanız deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bu mesaj silindi.
    nerden satın aldınız hocam pm den yada burdan paylaşabilirmisiniz ?
  • quote:

Fin + minox ikilisiyle ile saç olmayan yerlerden bile saç çıkaranlar var, saç çıkmayan bölgedeki kökün tamamen ölüp ölmediğini bilemeyiz.
    hocam benim yaş 19 ailede genetik. İleride kel olacağım ne zaman kullanayım?
  • hocam içinde tavuk gübresi mi var bi ara öyle bir şey vardı :d
  • genetık dokulmeye hıcbır care olmaz
  • quote:

Fin + minox ikilisiyle ile saç olmayan yerlerden bile saç çıkaranlar var, saç çıkmayan bölgedeki kökün tamamen ölüp ölmediğini bilemeyiz.
    Doğru bilemezsin ama ben yinede finasteride kullanmam. Sadece minoxidil+xspecia kullanıyorum şimdilik. İstenilen seviyeye ulaşınca ya doz azaltacağım ya da procapil ve saw palmetto içeren losyonları deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

genetık dokulmeye hıcbır care olmaz
    Var işte çaresi. Saçlar tamamen dökülmeden minoxidil kullanacaksın ömür boyu.

• Sakat iş
    Konuyu takip ettim ortada bi losyon var ama kimse adini ve icerigini bilmiyor
    Adam bingöllü fatih sac cikaran losyon yazmis isme bak bingollu fatih ahshshahaha
    Tokatcı ismine benziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Öncelikle düzgün bir dermatoloğa gidin derim. 1-2 vitamin ilacı ve şampuan yazarlar ardından PRP uygulaması için gün verirler. 1000 TL' ye yakın toplamda ödeme yapmanız gerekir bunlar için. Uakın zamanda denemeye niyetliyim, olur da bir faydasını görürsem forumda da paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 14 Mayıs 2019; 10:27:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vitamine çözemezsiniz bu işi. Vitamine bağlı dökülme kadınlarda olur erkeklerin %95'i genetiktir. Vitamin'e prp'ye boşa paranı ve zamanını harcama androjen gerek.
  • Beyler bu konu hakkında herhangi bir gelişme, güncel bilgi yok mu?

• peruktur alayı,minoxil dışında bütün ilaçlar yalandır

aynen kardeş jeff bezosun gücü yetmemiş saç çıkartmaya ama bizim anadolu köylüsü sarımsak zeytinyağ ile çıkartıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 9 Haziran 2019; 14:22:8 >
  • Arkadaşlar valla kardeşim kullanıyor çıktı , tepe bölgesi kapandı biraz,

bilmiyorum ben karar vermedim hâlâ kullanmaya , kullanırsam resim eklerim önce ve sonra şeklinde

Piyasada sahte olanlar filan varmış dikkat etmek lazım, kalın orijinalinin ne halt olduğunu da kimse bilmiyor orası ayrı korkutuyor beni

• Konu sahibi kullanmaya başladın mı acaba? Uzun süreli kullanan kimse yok mu? Herhangi bir yan etkisini gören ya da bıraktıktan sonra saçların durumu hakkında bilgi verecek olan birisi yok mu?

• 6000 tlye ektirin kardeşim ben 20 yaşımdayım önde saç kalmadı ciddi manada kalmadı sadece bir kaç tüy kaldı ektiricektim bu yaz daha önce ektirmiş olan arkadaşın tavsiyesi ile bir klinik ile görüştüm adamlar işinin ehli oldukları ve benide mağdur etmemek için açık açık söylediler size şimdi ekersek birdaha dökülür diye yaşınızın genç olması sebebiyle bilmiyorum şimdi napıcam

• dav kullanıcısına yanıt
    nereden bilgi aldınız hocam hangi klinik
  • Benim tepede açıldı iyicene özellikle uzayıcna çok daha belli oluyor yaş 28. Eczaneden alacağım şampuan pek yararı olcağını sanmıyorum kesin olarak ne iyi gelir ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.