quote:Orjinalden alıntı: sezka44 Bidene rus bul bas...parayı...100$ dolardan alabileceğin en büyük zevk bnence... valla rus iyi olur yaw iyi dedin de nerden bulacaz RUS tanıdğı olan varmı ? (faruk)
War amma ben kullanıcıyım satıcı değil,ha kullandıktan sonra seni tavsiye ederim o başka...Maksat paranı iyi değerlendirmek
quote:Orjinalden alıntı: rebel_rude boy valla 100 papel elimde kaldı ne yapsam arkadaşlar değişik fikri olan yokmu? Kurban üstü bi 100$ daha koy kurbanlık al işlerin yolunda gitsin....
quote:Orjinalden alıntı: rebel_rude boy ARKADAŞLAR ELİMDE 100 PAPEL VAR NE YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE ÖNERİRSİNİZ. paranı ytl ye çevir
quote:Orjinalden alıntı: hayalciruh Evet bir ay süreyle istediğin reklamı dövme ile alnıma yapıştırıyorum Sabahın erken saatlerinde radyo dinleyenler daha iyi bilir bu meseleyi
quote:Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi quote:Orjinalden alıntı: rebel_rude boy valla 100 papel elimde kaldı ne yapsam arkadaşlar değişik fikri olan yokmu? Kurban üstü bi 100$ daha koy kurbanlık al işlerin yolunda gitsin.... kurbanlığı aldık almasınada , aklıma şeytani fikirler geliyo