Bidene rus bul bas...parayı...100$ dolardan alabileceğin en büyük zevk bnence...
Aramızda pezo varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: tehlike
Bizim apartmanda var bi tane:D Ruski snrm :D
telefonu varmı ?
interaktif pezo servisi
kasa kasa rakı aL.. bu aralar zam mam gelir...
sonra kafanı duwarLara vurma (bknz: )
Hojam şu 100$ ını harca artık. Garıya mı gidecen gay mi bulacan kurbanla mı sevişecen lütfen artık. Kamuoyunu daha fazla işgal etmeyelim
pezoyla alakası yok yardımlaşma çağımızın kuramı bu artık yardımlaşalım
ya bu 100 papel elimde kaldı
canını sıkma kardeş . bana ver , iki dakkada hakkından gelirim evelallah
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
canını sıkma kardeş . bana ver , iki dakkada hakkından gelirim evelallah
ne alacan söyle çabuk
bana ver bana
Yaw bu kadar gereksiz ve saçma bir konuyu niye tekrar yukarıya taşıdın. Silmen gerekli bence.
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış...Git ihtiyacı olan birisine ver senin ihtiyacın yoksa ...
quote:
Orjinalden alıntı: FARUKBABA
Yaw bu kadar gereksiz ve saçma bir konuyu niye tekrar yukarıya taşıdın. Silmen gerekli bence.
silme yetkisine sahip değilim
quote:
Orjinalden alıntı: sputnick
bana ver bana
ne yapacağını söyle belki veririm
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy
quote:
Orjinalden alıntı: FARUKBABA
silme yetkisine sahip değilim
Niyet önemli sildiririz icabında. Yüksek mevkiilerde tanıdıklarımız var evelallah
yüksek mevkiyle işim olmaz.. sildirmek istiyosan zibillah gibi konu var hadi naş..
usb mp3 player alabilirm , ya da hdd , ya da dijital makineme kart , ya da vestel divxplayer vs..
Oylara göre.. Orada bir seçenek koydum. Eğer gereksiz mesaj seçeneği en çok oyu alırsa silecem zaten merak etme. Ama senin konunda zamanı geçiyor yaw e hadi başla silmeye.
100 papele dvd player varmı acaba iyi bişey
rebel_rude bana ver benım tanıdıgım cok ıyı ama fakır bı cocuk var..adı Sadan ona vercem..garıban anakart alamıyomus..rda+ alcam kerataya