< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir . DH
Eski Üyelerin Mekanı... 2005 Üyesi. |
Yüksek basınçlı turbo veya yüksek kompresyonlu motorlarda işe yarayabilir, ecu avansı bir miktar geciktirebilir güç almak için, bazı markalar resmi olarak yüksek oktanda gücün artacağını açıklıyor. Ama çoğun normal motorlu araçta ciddi bir etkisi olmaz. Motor temizliği ile bir ilgisi yok oktan sayısının. |
sen bilgili bir abiye benziyorsun. Benim arabam şimdi 2 motor turbosuz atmosforik. Türkiye’de ve yurtdışında hangi benzinş kullandımsa araç rampada boğuluyor ani hızlanırken boğuluyor. Neyse geçen yurtdışında 95 in pahalı versiyonu 95pulls diye bir benzine başladım. Araba canavar gibi oldu gaza dokunmamla şahlanıyor ne boğulma ne bişey arabadan keyif almaya başladım: dedim acaba 100 oktan alsam daha iyi mi olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bizim ülkede euro dizel diye kırsal motorin satılıyor kimse farkında değil. O derece aşağılık bir sistem. |
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
Yani eski Type-R'lar da 2.0 atmosferik, vectra da 2.0 atmosferik, hani araç olduğu önemli. Fark görmüşsen görmüşsündür, dediğim gibi olabilir, motor lambda oksijen sensörü daha olumlu değerler görürse motor haritasını ufaktan değiştirir, motoruna göre değişir. Yurt dışından aynı arabayla gelip de bu ülkeye girince araba gitmiyor diyen çok, bizdeki yakıt aynı kalitede değil batı Avrupa ile bu bir gerçek. ama Scenic ile gelen bunu hissetmiyor, RS6 ile gelen hisseder tabi ki. Demek ki senin araç da yakıta hassas. |
|