Şimdi Ara

+100 Kilo Çocuk Sevgili Eskite Eskite Bir Hal Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünide bir çocuk var abartmıyorum +100 kilo boy 170 saçlar desen dökülmüş zengin mengin değil fakat bu çocuğun çift haneli sevgilisi olmuştur resmen hayatında son sevgilisi ince belli bebek yüzlü bir kız nasıl oluyor bu kızlara hipnoz mu yapıyor aleti mi büyük ne yiyor ne içiyor ne diyor kızlara resmen çıldıracağım ya

Ya baba tamam 1 tane olur anlarım da bu nedir ya valla fıttıracam ya mesela bi çocuk daha var şişe dibi gözlüklü ve yine +100 kilo bunun da güzel bir sevgilisi var ama bu playboy değil bunu görünce de kafayı yer gibi oluyorsun da bu ilk anlattığım çocuğu görünce yaşama sevincim kalmıyor

• Kafaları zehirdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep o hayali, kilolu kısa boylu sevgili yapan arkadaşın hikayeleri

Birader kendini avutup durma. Tip yoksa KIZ DA YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Kafaları zehirdir
    Okuduğum üni zaten zehir küpü çocukları barındırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Hep o hayali, kilolu kısa boylu sevgili yapan arkadaşın hikayeleri

Birader kendini avutup durma. Tip yoksa KIZ DA YOK
    Kardeşim gözlerimle defalarca gördüm ya bu çocuk bir de kızlarla public yiyişiyor ya götürmediği kız kalmadı yemin ediyorum sana
  • Tip diye ağlayanlar genelde bir kadınla veya erkekle bile iki laf edemeyen sorunlu kişiler. Tabiki insanın dış görünüşü önemlidir fakat bir insanın emin olun konuşma ve iletişim kabiliyeti sosyal çevresi kadını güvende hissettirmesi, ilişkide çok önemlidir, adımların atılmasında da önemlidir.

• sende bi tipini atsana bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çocuğun tipi buraya at veya pm le.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

sende bi tipini atsana bakalım
    Kardeşim ilk olarak ben buraya tipimi atmam

İkincisi ben bu konumda benim tipim ondan daha iyi demiyorum; o çocuğun o tiple o kadar kız götürmesi bir mucize diyorum ne diyor nasıl konular açıyor da kızları topluyor ben bunu merak ediyorum şuanda tamamen aklımdakileri yazıya dökerek rahatlamaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDF8ED1B9

Bu mesaj silindi.
    Dostum bak cidden öyle bir düşünmezsin o çocuğu görünce şişman bu dersin öyle bir çocuk
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    İnsta nickini verir misin pm den

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    yüzüne bakılmayacak kadar kötüyse? hatta tipine kırıcı sözler söyleniyorsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

İnsta nickini verir misin pm den
    Insta nick bilmiyorum bu çocuğun ismini de unuttum hazırlıkta ismini biliyordum facebook profilini bulmam da zaman alır
  • parasi vardir?

• Hapçıdır

• Çok basit onda muhabbet var sende yok
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    aynen torbacıdır.
  • dost kayaoğlu,jahrein kadar çirkin mi bu ikisine göre tipinin durumunu söyleri misin,bi de sohbeti iyi girişken biri mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Okuduğum üni zaten zehir küpü çocukları barındırıyor

Alıntıları Göster
    Tamam işte aklı olan kişi insan ilişkilerinde kız erkek ilişkilerinde sıkıntı çekmez zaten. Tip vücut önemlidir doğru kızları çekersin ama kızlar yanına geldikleri zaman ağzını açtığında kızları kaçırırsın. İstediğin kadar yakışıklı ol insanlarla konulurken kem küm edersen pısırık çekingen ve özgüvensiz olursan kimse senin yanında durmaz zaten kardeşim. Yaşam enerjin yüksek olacak ki insanları yanına çekebilesin. Ne pörtlek gözlü kara kuru kızlar erkekler gördük ama adamlar hayattan zevk alabildikleri için insanlar ile iletişimleri sağlam oldukları için forum köşelerinde ağlamadıkları için bu tür şeyler hiç zor gelmedi onlara yine aynı şekilde ne tipli insanlar gördük ki kendinden emin olmayan korkak ve çekingen olan ve hiç arkadaş edinemeyen kişiler.

• Çok sağol kardeş valla kafamda ışıklar çaktı nasıl düşünemedim ben bunu ...

Soruyoruz orada ne diyor napıyor da bu kızlar etklileniyor bu çocuktan kızlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.