Şimdi Ara

+100 Kilo Çocuk Sevgili Eskite Eskite Bir Hal Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Kardeşim ilk olarak ben buraya tipimi atmam

İkincisi ben bu konumda benim tipim ondan daha iyi demiyorum; o çocuğun o tiple o kadar kız götürmesi bir mucize diyorum ne diyor nasıl konular açıyor da kızları topluyor ben bunu merak ediyorum şuanda tamamen aklımdakileri yazıya dökerek rahatlamaya çalışıyorum

Alıntıları Göster
    bende onu diyorum işte bi tipini at senin tiğin üzerinden çocuğun nasıl biri oldugunu değerlendirip olasılıkları ölçerek kullandığı tekniği öğreneceğiz.

• Sürümden kazanıyodur. 50 karıya yürüse, 5/1'i dönse çorbası kaynar zaten. Mucize falan değil, karı boştaysa ve eğlenmek istiyorsa zaten aradıkları çok üst özellikler değildir. Hoş üni ortamında sıradan tiplere bile yürüyen kızlar çıkabiliyor, yani üstüne eleman da biraz mesai yapsa gayet olağan bir durum verdiğin örnek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

dost kayaoğlu,jahrein kadar çirkin mi bu ikisine göre tipinin durumunu söyleri misin,bi de sohbeti iyi girişken biri mi
    Bu ikisinden de tipi iyi. Herhalde kilolu olması onu tatlı yapmış ama bu kadar kızı bu biraz tatlı yüzüyle tavlayamaz.
  • Böyle çok var. Benim tipim beğenilir, ağzım da laf yapar ama durumum çok iyi değil yine bir şekilde kurtarıyorum.

Çok kilolu bir çocuk vardı liseden. En pahalı özel okullardan birinde okuyor. Babasının Mercedesiyle gidiyor okula. İnsta'da takıldığı kızlara bakıyorum. Çoğumuz selam bile veremeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Böyle çok var. Benim tipim beğenilir, ağzım da laf yapar ama durumum çok iyi değil yine bir şekilde kurtarıyorum.

Çok kilolu bir çocuk vardı liseden. En pahalı özel okullardan birinde okuyor. Babasının Mercedesiyle gidiyor okula. İnsta'da takıldığı kızlara bakıyorum. Çoğumuz selam bile veremeyiz
    Para da yok diyorum bu çocukta
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    O zaman ağzı çok iyi laf yapıyor hocam. İşin yüzde 80'i orada zaten

• BÜYÜK BİR EDIT:

Çocuk ünide bir toplulukta aktif rol alıyormuş. Sesi ve kilosuyla da bir ünlüye benzetmiş biri.

Bu şekilde kızları tavlıyordur herhalde başka açıklaması olamaz.
  • Agzı iyi laf yapıyorsa mümkündür. Sadece tiple vucutla parayla bitmiyor o iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 2 Haziran 2018; 22:19:6 >
  • Hıyar gölgede büyür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben 1.77-1.78 boyunda, 65 kilo civarında, beyaz tenli ve çocuksu görünümlüyüm, ayrıca yeşil gözlüyüm ve iyi giyinirim, ama param yok, şimdi bana bunu söyle, beni gözünde hayal et, sonra o çocuğun yanında hayal et, ne kadar fark var arada?
  • O bile yapıyorsa düşün ne beceriksizsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Hep o hayali, kilolu kısa boylu sevgili yapan arkadaşın hikayeleri

Birader kendini avutup durma. Tip yoksa KIZ DA YOK

Tip yoksa kız çok. Boy yoksa kız yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Hep o hayali, kilolu kısa boylu sevgili yapan arkadaşın hikayeleri

Birader kendini avutup durma. Tip yoksa KIZ DA YOK
    Ben lisedeyken 120 kilo üstü bir adam sevdiğim kızda dahil okulda en az 5-10 kızla çıkmıştı. He uzun boyluydu orası ayrı ama aşırı şişmandı sonuçta.

• Sor çok merak ediyosan.
  • Muhabbeti iyidir, zekidir, ortamların aranan adamıdır, surat da meymenetsiz değilse neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.