Şimdi Ara

100 bin TL'ye araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyata sıfır araba almayı düşünüyorum inaşallah..hatchback ve dizel olması önemli. Şuan aklımda audi a3 var..sizce başka hangi arabalara bakmamı tavsiye edersiniz ve a3 hakkında yorumlarınız nelerdir.teşekkür ederim

• pug 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB ise 1.16d
    Sedan ise A3 Sedan

Birazdan buraya Volvo'cular ve DSG'ciler gelecek hazır ol.
  • A3 güzel araba benimde önerim bu yönde. =)
  • aslında volvo v40 ı da beğeniyorum ama o kadar paraya değer mi bilemedim...bu arada herkese hazırım.yeterki tavsiye gelsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

aslında volvo v40 ı da beğeniyorum ama o kadar paraya değer mi bilemedim...bu arada herkese hazırım.yeterki tavsiye gelsin:)

Madem Sedan istemiyorsun o zaman bu fiyata da premium pazardan HB alabileceğine göre 3 seçenek var

A180 > Bana Mercedes kalitesi ve hissiyatı vermediğinden ve Renault motoruyla öne çıktığından tercih etmezdim.
    1.16d > Bu 3'lüdeki bence en iyi. Hem şanzıman hem sportif hem arkadan çekişin avantajı vs. HB pazarında benim gözümde lider.
    A3 > Sedan olsa tamam da, HB olduğundan pek tercih olmaz gibi. Yeni kasası da olsa, yeni 1.16d kadar yeni olmayacağından ve DSG ile önden çekişi de ekleyince geriye düşüyor.

Sıralamam 1.16d> A3 > A180 olurdu.
  • BMW 1 her ne kadar pahalı olsa da değer. A3 sanırım malum DQ200 7 ileri kuru DSG. İstanbul' da dur kalk trafiği bir hayli fazla olduğundan bedava bu şanzımanlı araba verseler satıp başka bir araba bakardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galiba bmw de karar kılacam..peki 1.16d ile 1.18i arasında ne gibi farklar var?(arabalardan çok fazla anladığım söylenemez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

galiba bmw de karar kılacam..peki 1.16d ile 1.18i arasında ne gibi farklar var?(arabalardan çok fazla anladığım söylenemez)

Biri dizel digeri benzinli. Sitesinden bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  100 bin TL'ye araç önerisi
  • Citroen DS 5. Yeni çıkan kasası gelecek. Bayisine gidip incelersiniz. Ciddi düşünün pişman olmazsınız. BlueHDI motor var. Yeni kasanın Türkiye'ye geliş tarihi hakkında bir bilgim yok.

Buradan inceleyebilirsiniz:
    http://www.citroen.fr/vehicules-neufs/ds/nouvelle-ds-5.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.