Şimdi Ara

100.000'e kadar hb otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 model 10.000'de 1.5 fun special paket otomatik kazasız boyasız yaris için 80.000 isteniyor. Fiyat nasıldır ? Araç nasıldır ?

Bir de bu aralar 2019 model yaris için fiyat alan var mı acaba ?

100.000'e kadar(80.000-90.000 daha iyi) sıfır ya da 2017 ve üstü ikinci el hb otomatik araç arıyoruz. Öncelik az masraf, az servis ve güvenlik. Yurtdışına yerleşme ihtimalinden dolayı ikinci el piyasası iyi olsa daha güzel olur. Önerilerinize açığım dostlar.

• 308 yada Megane 4 HB
  • ikinci el Leon - Golf
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Otomatik?
  • 308-Megane 4(benzinli alırsanız otomatiği daha az sıkıntılı iken dizel alırsanız 100.000 KM'de baskı balata bitirme sıkıntısı var)
    Golf-A3-Leon otomatiği kronik sıkıntılı. Değişimi için 24.000 TL fiyat alanda var 10.000 fiyat alanda.
    Golf-a3-leon piyasası iyi ama piyasadan dolayı yapacağınız değer kaybı belkide şanzıman değişim maliyetini geçmeyecektir.
    V40 temizini bulabilirseniz otomatiği yine sıkıntılı olsada Geartronic bulabilirseniz 308'den ve megane 4'ten fersah fersah daha iyi olacaktır (bulabilirmisiniz bilmem, daha geldiğinede emin değilim)
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    DSG

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    24 bin nedir ya 😂 elini sallasan DSG ustasına çarpıyor. 4000 TL ye 2 yil garantili yapıyorlar dışarıda. Serviste 7 yıllık araca 1 lira ödemeyen var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hb kadar küçük olmasada f20 diyorum 2 hafta önce aldım. Astradan sonra arabaya yeni bindiğimi hissettirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Audi - VW artık garantisi biten şanzımanlara destek vermiyor konusunda A4'e sahip bir arkadaş dedi. Şikayet ediyorum seni
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137998936
    Al sana link beyfendi. DSG aracını satıp tam otomatik alıyorsun zaten. Orasını hiç sorgulatmıyorum.
    Cihan bıktı, Cihangirsavascisi'da neredeyse bıktı, artık sizde bıkacaksınız şunu savunmaktan. En1gma hocam doğru diyor, çalıştığınız yerleri merak ediyoruz.
    Otomobil forumu kurallarında kural 7 ihlâline giriyorsunuz ayriyeten.
    O yaşta olacak aracın şanzımanını serviste değiştirmek isteyeceksiniz. Bir bakımı aksatsanız bile sizden 10.000+ lira isteyecekler.
    Yok daha neler.
    100 kusur bin liralık aracı ne idigi belirsiz ustaların eline verirsen yetkili servisten iyi niyet garantisi isteyemezsin. Ben sana İstanbul'da sağlam bir dsg ustası numarası vereyim. 3500 TL ye komple şanzıman yenilesin. 17000 nedir Allah aşkına.

Ayrıca ben şanzıman değil araç değiştiriyorum. Paramin alabildiği en iyi araca binmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 8 Haziran 2019; 20:38:56 >
  • Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP-1.6 e-HDİ 115&BlueHDİ 120 HP EAT6 Allure öneririm. Cam tavanda olursa tadından yinmez.

Opel Astra K 1.6 CDTİ 136 HP A/T Enjoy veya Dynamic

Göçük problemi ve EuroNcap 4 yıldız alması sorun değilse Honda Civic 1.6 125 HP CVT

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Opeller çok hoşuma gidiyor ama müthiş yakıyor diyorlar hocam bir bakayım yine de hepsine

• O dedikleri Astra J için geçerli özellikle Sedan. Muadillerine göre çok ağır kasa, muadil 1.6 dizeller arasında en güçlü motor ve tork konvertörlü tam otomatik şanzıman nedeniyle biraz fazla yakması normaldi. Fakat Astra K da kasa ciddi oranda hafifledi. Yakıtı diğer muadil araçlardan farklı değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.