Şimdi Ara

10 Yaşında Ki Kıza Tecavüz Girişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir barda 14 Ağustos günü meydana geldi.

İddiaya göre, akşam saatlerinde bara gelen Nazmi Ö. (45) isimli kişi , barda çalışan kadınlara sarkmaya başlayınca görevlileri tarafından mekandan çıkartıldı. Nazmı Ö. görevlilere direnerek bardaki kadınla görüşmek için ısrar etti. Alkollü şahıs bara giren kadınla görüşmek için atıldığı mekana girmek istedi ama görevliler onu içeri almadı. Bunun üzerine barın bulunduğu sokakta beklemeye başlayan Nazım Ö. , barın önünde kadına ait otomobilde 10 yaşında bir kız çocuğunun uyuduğunu gördü. Otomobile açık penceresinden aracın kapısını açarak içeri girdi.

Nazmi Ö.'nün otomobile girmesiyle kız uyanarak zanlıya karşı koymaya başladı. Alkollün de etkisiyle gözü hiçbir şey görmeyen Nazmi Ö. kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı ancak kız zanlıya karşı koydu. Zanlı ile boğuşan kız olayı bardan çıkan bir kişinin görmesiyle kurtuldu. Otomobilin yakınındaki biri Nazmi Ö. ‘yü tekmeledi.. Kız çocuğu ise bu arada otomobilden çıkarak ağlayarak annesinin yanına koştu. Anne sinir krizleri geçirirken, bir taraftan da zanlıya saldırdı. Otomobilin içinde linç edilen zanlı, bir süre sonra otomobilden çıkartıldı. Bardan çıkan ve etraftaki vatandaşlar alkollü kişiyi linç etmek istedi.

Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olaydan bir süre sonra zanlı bir yol kenarında yaralı olarak bulunarak hastaneye kaldırıldı. Zanlı yaklaşık 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olup çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Polis ise zanlıyı bu hale getiren şahısların bazıların yakalarken diğerlerini yakalamak için de operasyon başlattı.

Böylelerini sallandırmak lazım !

http://www.haber365.com/Haber/10_Yasinda_Cocuga_Tecavuz_Girisimi_Video/

• Again Adana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Again Adana.

Her zaman ki gibi.
  • La bu Adana da nasıl bi yokluk var, herkes akraba evliliği mi yapıyor hiç mi düzgün haber çıkmaz şu şehirden.
  • Asacaksın bunları az önce tv de izledim namussuz herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke gerçekten linç etselermiş . cezalar yetersizse halk kessin cezayı . şimdi sapık yandaşı hakimler muhtemelen bu sapıgın kankasıdır adamı serbest bırakacak
  • Bu ne sapıklıktır arkadas? Barlari bombalasak heralde ulkemizde boyle ayyaş alkoliklerin %90i geberir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi dayak yedi dingil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Adana'nın suyunda bir bozukluk falan mı var millet neden böyle beyler birisi mantıklı bi açıklama getirsin şu Adana'ya.
  • Adana dedin mi uzak kacacaksin arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

keşke gerçekten linç etselermiş . cezalar yetersizse halk kessin cezayı . şimdi sapık yandaşı hakimler muhtemelen bu sapıgın kankasıdır adamı serbest bırakacak

gerçekten linç etmişler hocam önce bar önünde sonra da araca bindirip başka yerde ağzını burnunu kırmışlar helal olsun .
  • Adana adana adana

• Adana'da sonrasını okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YİNEMİ ADANA
  • he

• Adana,Adana,Adana

• adanayı genellemek kötü olur

yüreğir ve seyhan tarafı var

seyhanda türkler yaşar

yüreğirde malumlar

babamın tayini dolayısıyla adana ataken jandarma lojmanlarında 2 sene ikamet ettim bu süreçte

gözümün önünde adam öldürme olayına tanıklık ettim

bisikletle durdurulup 10 kuruş için dayak yediğim oldu

saati 40 kuruş olan nette lanet ter kokusuna maruz kaldım

ancak birşey farkettim orda herkes esmerdi tek beyaz bendim tipsizimdir normalde ama 6 kızdan teklif almıştım

yıllar geçti hala 1 kız bile selam demedi çok ekşın yaşadım ama güzeldi
  • Adana/Seyhan'da yaşıyorum burada bir kere böyle bir olay görmedim ne kadar pislik insan varsa Adana'nın diğer yarısına toplanmış. O kesimleride kimse sevmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

adanayı genellemek kötü olur

yüreğir ve seyhan tarafı var

seyhanda türkler yaşar

yüreğirde malumlar

babamın tayini dolayısıyla adana ataken jandarma lojmanlarında 2 sene ikamet ettim bu süreçte

gözümün önünde adam öldürme olayına tanıklık ettim

bisikletle durdurulup 10 kuruş için dayak yediğim oldu

saati 40 kuruş olan nette lanet ter kokusuna maruz kaldım

ancak birşey farkettim orda herkes esmerdi tek beyaz bendim tipsizimdir normalde ama 6 kızdan teklif almıştım

yıllar geçti hala 1 kız bile selam demedi çok ekşın yaşadım ama güzeldi

sizinkisi nasıl bi hayat hocam

• Adana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.