1.2 lpgli araç tüvtürkte egzoz muayenesinden geçer mi? |
10 yaşında araba egzoz muayenesinden geçer mi?

-
-
Geçmemesi için bir sebep yoksa geçer. Ben tüvtürk muayene istasyonunda ne arabalar gördüm problem yaşamadan geçen. Emin olmak istersen sanayide muayeneye hazırlayan yerler var, orada aracına baktırarak emin olabilirsin.
-
Tüvtürke sokma sanayide hallet muayneye git kıllık yapıyorlar istasyonda...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 Haziranda 25 senelik aracım muayeneden kusursuz geçti, kasım ayında da şimdi kullandığım aracı aldım
-
8 yaşında araç sorunsuz geçmişti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dışarıda yaptırip öyle gidin muayeneye, eğer sizi endişenlendiren bir durum varsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskisi gibi çok detaylı değerler incelenmiyor ama yine de dışarıda yaptırmak daha avatnajlı, riskli bir durumdan şüpheleniyorsanız boşuna randevunuzu da yakmayın.
-
Niye geçmesin yaw ilk aracınız mı?
30 yaşında dizel araba geçiyor. Bakımlıysa geçersiniz.
Egzoza nane sok.
Egzos rulmani yoksa gecmez.
+Dışarıda sanayide yaptırmak avantajlı,
+TÜVTURK bilerek bırakıyor,
+Salla kimin umurunda çevre yada senin motorun,
+ Yeter ki evrağın olsun gerisi mühim değil,
+ 15 yaşında araba sonuçta normal.
Bir araç egsoz emisyonunu geçemiyorsa ya zengin yada fakir karışım ile çalışıyordur.
Aşırı zengin karışım, katalitik konvertörü daha fazla filtreleme yapmaya zorlar. Bu da katalitik konvertörün ömrünü kısaltır. - Aracın yakıt tüketimi artacağı için benzinlikleri zengin edersiniz. - Hatalı hava/yakıt karışım oranı motorun daha fazla çalışmasına neden olur.
Fakir karışım zararları ise; motora zarar verme, yağ oranlarında sorun yaşatması ve yakıt tüketimindeki oransızlıktır.
...
Bu seçenekler:
- Aracın normalden daha fazla yakıt yakması,
- Aracın hızlanması gereken zamanda yavaşlaması,
- Araç tam gaz yaptığında yakıttan çok havanın girmesidir.
Aracınızın doğru emisyonlarda olması aracınız ve çevreniz için ciddi önem arz eder.
-
Sanayideki egzozculara götürün orda egzoz emisyonu yapıyorlar zaten genelde tabelalarda yazar.
-
Katalizörünüz dolu değilse geçer. Bu 15 yaşında aracımla her defasında sıkıntısız geçtim.
aracım 12 yaşında 11 yaşındayken sıkıntısız tek seferde geçti.
-
Şimdiden hafif kusurlunuz hayırlı olsun
-
İster sanayiye git, ister fabrikaya git, ne yaparsan yap motor numarasını okuyamazlar, kısa huzme far ayarı daima bozuktur ve araçlar daima kusurludur. Başka ağır kusur yoksa hafif kusurlu olacağı garantidir.
-
gul yapısı bu elbet gusur olye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tüvtürke sokma sanayide hallet muayneye git kıllık yapıyorlar istasyonda...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X