C

Yüzbaşı
14 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Nissan Qashqai 1.6 araca lpg sistemi taktırmayı düşünüyorum 46 litre simit tüplü aldığım fiyatlar aşağıda. Hangi marka tercih edilmeli?

Atiker 9500
BRC 14 bin
Landirenzo 17 bin
Merhabalar daha önce bir çok kez denk geldiğim ve konusunu açmak istediğim bir durum. Ticari plakalı araç alıp vergi kaçırıyorlar ve bunu hiç utanmadan söylüyorlar. Bunu bizler görebiliyor iken devletin bu vergi hırsızlığına bir denetim ve müdahale etmemesi gerçekten şaşırtıcı bir durum. Binlerce memur ve müfettiş vergi dairelerinde ne iş yapıyor.
Arabada bir sıkıntı var el freni hemen donuyor. -1 de bile donuyor arka frenlerde donma oluyor bundan önceki arabamda -15 -20 de bile donduğunu görmezdim sebebi nedir sizce
Araç Fluence 4 disk fren.

:Ustaya sordum yapacak bir şey yok diyor. Arabadan arabaya değişiyormuş bunun huyu.
Frenler kontrol edildi.
Malum benzin mazot fiyatları 12 13 liralar oldu bende litre olarak ne kadar az yakabilirim onu test etmek istedim
1.5 dci Fluence araçla 80-90 km/h hızla stabil giderek 3.6 Lt ortalama yakaladım yol bilgisayarına göre pompa litresine göre de 3.8 Lt.
Sizin en düşük yakıt tüketimi yakaladığınız araçlar hangileri?
Alkollü sürücü aracıma çarptı yaralanma yok haklı olan taraf benim polis geldi tutanağı tuttuk 4 parça boyanması lazım tahmini değer kaybı 10 bin civarı değer kaybı davasında süreç nasıl işler ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
1.5 DCI araca yağ değişimi için internette araştırınca 5 30 ve 5 40 tavsiye edenler gördüm ustama sordum 10 40 kullanalım dedi
10 40 yağ 1.5 dizel araca uygun mudur? Araç 180 binde
Okul yanına yapılan kaldırım çocuklar her gün yoldan yürüyor Buradan kim yürüyebilecek Yürüyene ödül verilmesi lazım
Yakın zamanda araç kiraladıysanız fiyatı, nereden aldığınız gibi bilgileri paylaşırsanız kiralamayı düşünenlere yardımcı oluruz belki.
Bugün ilk defa kullandım Renault un her modeline binmişimdir. Satın aldığım Laguna Megane araçlar da oldu.
Bu aracın kalitesizliği her yerinden belli oluyor. Renault marka olarak Megane Talisman gibi güzel araçlar üretebilen bir marka 2021 senesinde böyle kalitesiz bir araba çıkartmaları şaşırttı beni. En boş paketi 170 bin küsür ve manuel 65 bg ekran bile yok yüksek donanımlarla 220 bin liralara dayanıyor. Şaşırtıcı gerçekten. Geniş ve otomatik vites olması dışında pek bi numarası yok. Bunu alacağınıza sıfır ayarında Megane 4 alırsınız.
Düzenleme= Fiyatlandırma eğer 25 30 bin düşük olsaydı kabul edilirdi ama araç f/p da kötü.
Hakkında
Hakkımda:
2014 320i — 2012 1.3 Doblo — 2011 Palio 1.4 lpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 282
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.419 (Bu ay: 792)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 104 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.