Şimdi Ara

10 parmak klavye kullanan var mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRUZEC ARKADAŞIM NE ALAKASI VAR KLAVYEYİ YANLIŞ KULLANMAKLA HARF YERİNDE BELLİ ZATEN AMAN PARMAĞINI YAN BASMA BELİN İNCİNİR OLAYI MI VAR ZAMANLA ZATEN KLAVYEYE BAKMIYORSUN BU ARADA Bİ OYUN TÜRÜ VARDI ONU BUL İSTERSEN AKLIMDA OLSA LİNKİ EKLERDİM DE AKLIMDA DEĞİL AMA İNNDİR DE OLMASI GEREK HIZLI KLAVYE DİE Bİ OYUN GEÇEN HARFLERİ PATLATIYOSUN FALAN BELKİ FAYDASI OLUR
  • eger baştan 10 parmaga alışmadıysan zor olur

ben de 7 falan kullanıyom
  • Logo nun 10 parmak programı var onunla geliştirebilirsin.10 parmak mı yazıyorum bilmiyorum ama en az bir 8 parmak kullanıyorum
  • 10 parmak kullanıyorum. Q klavye ile çalıştım.
    Logo'nun 10 parmak programı ile çalıştım zamanında
    ve faydasını görmüştüm

programı göndermek isterdim, ama yıllar oldu kullanmayalı ve bilgisayarımda da yok...
  • KONU BİRAZ ÇÜRÜMÜŞ AMA YİNEDE YAZİM

KENDİLİĞİNDEN OLUYO

• quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ben açıkçası programların pek işe yarayacağını sanmıyorum.Baştan 10 parmak için zorlamalısın kendini.Unutma, nasıl başlarsan öyle gider.Hiç klavye kullanmayan birinin 10 parmak kullanmayan birisine göre 10 parmağa alışması çok daha kolay.Ben ise dershane yazı yazdım bir süre.Kitap, dergi ve testlerini hazırladım eskişehirdeki ***** dershanesinin.İster istemez klavyem gelişti.

Eskişehir'deki hangi dershane acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicker

KONU BİRAZ ÇÜRÜMÜŞ AMA YİNEDE YAZİM

KENDİLİĞİNDEN OLUYO

• Bende 10 parmak klavye kullanıyorum da :D bıraz da birikim ile olan bir sey bunlar
    7 yasindan beri klavyede yazı yazarım suan 15 yasindayim hesapla yani :D
  • ben zaten pcde bişeyler yazan biriydim... sonra ünivdeki ingilizce hocamın beni her fırsatta bulup çevirilerini worde aktarırken geliştirdim kendimi
    şu anda gayet iyi yazıyorum.... elbette serçe parmağımı ve baş parmaklarımı çok fazla kullanmıyorum... 10 parmak programında olayı biraz geliştireyim dedim ama ben bi kere böyle alışmışım o zor geldi... alışmadan önce dneyeceksen ok ama zaten bi düzen tutturmuşsan zor...
  • Ben de 10 parmak kullanıyorum. Dandik bi programla öğrenmiştim. 10 parmak diye aratırsan zilyon tane çıkar diye düşünüyorum. Ama aslen tavsiye etmiyorum. Yani rakamları kullanmaya kalktığında zor oluyor. Bi de ellerini tam yerleştirmeden yazamıyosun. Dolayısıyla 3-5 parmakla yazan ve daha hızlı olan arkadaşlar olduğunu biliyorum.

Ööle işte...
  • Ben ilk olarak daktiloda öğrenmiştim ve F ile başladım. Şimdi klavyem Q olmasına rağmen F olarak kullanıyorum. Bakarak yazsam şaşırırım zaten Gerçekten de şu saatten sonra bakarak yazmak çok zor geliyor bana. Bir kere öğrendikten sonra bırakamzsın Logo 10 Parmak iyidir
  • Parmaklarını programda gösterildiği şekilde kullanmaya özen gösterirsen, klavyeye hiç bakmamaya dikkat edersen çabuk öğrenirsin... İlk başlarda sıkıcı olabilir ama öğrendikçe eğlenceli oluyor... Ve de tuşlara kızgın bir ütüye elini değdirdiğinde nasıl refleks gösterip elini çekiyorsan, tuşlara basarken de öyle yap.

Bir de 10 parmak yazan birini, 3-5 parmak kullanan biri geçemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 27 Mayıs 2006; 20:54:55 >
  • Bende 10 parmak klavye kullanıyorum bakmadan...
    Zamanında Ultima Oynardım Orda kısa sürede cok yazı yazman gereklidir. Savaslar falan esnasında... orda zaman kaybını engellemek icin artık bilinc altı direk olarak otomatiğe yoneldi 10 parmak kullanmaya basladım.
    oyle program vb. seylerle olacagınıda zannetmiyorum. Bu beyni olaya adapte etmektir. Teknik bilgilerle olmaz diye dusunuyorum. Birazda ihtiyac olunca insan daha kolay alısıyor...
  • şimdi bu 10 parmak lafın gelişi mi söyleniyo çoğu parmağı kullanma anlamında yoksa gerçekten 10 parmağın hepside kullanılıyo mu
  • Ben 9 parmak kullanıyorum, sol başparmağı kullanmıyorum...
  • 10 parmak var , bi de bakmadan yazmak var :p
  • Program tek başına yetmez hatta bir yerden sonra sıkar.
    programa takviye
    Sen bi iki arkadaşlık sitesi zart zurt
    bir arkadaş bul dal muhabbete
    hem hızlı yazmayı öğrenirsin
    hem de hayırlı bir iş olur.
  • Ben bütün Harflerin yerlerini bildiğim için gözlerim kapalı 10 parmak yazı yazabiliyom ve cok hızlı
  • onparmak mon parmak farketmez örneğin bu yazıyı 4 sn de yazdın 6 parmak pek bi fark yok...
  • vallaha şu an baktım da bunu yazarken 5-6 parmak kullanıyorum..ama hız gayet iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.