Şimdi Ara

10 parmak klavye kullanan var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • on parmak klavye kullanan arkadaslar ne kadar zamanda ve nasıl (program veya ders)ogrendıklerını yazabılırler mı lutfen ? su anda 6 parmagımı kullanıyorum.hızlı da yazıyorum ama bıleklerım yoruluyor bır sure sonra. 10 parmaga gecmem zor mu olcak dersınız ?

• Evet ben kullanıyorum.. bitane 10 parmak programı vardı,yaklaşık 2 hafta kadar çalıştım (günde yarım saat).ondan sonrada kendimi sürekli 10 parmak yazmaya zorladım ve şimdi rahatlıkla yazıyorum...çalışmanın elinden hiçbirşey kurtarmaz,biraz gayret dostum.
  • Ben açıkçası programların pek işe yarayacağını sanmıyorum.Baştan 10 parmak için zorlamalısın kendini.Unutma, nasıl başlarsan öyle gider.Hiç klavye kullanmayan birinin 10 parmak kullanmayan birisine göre 10 parmağa alışması çok daha kolay.Ben ise dershane yazı yazdım bir süre.Kitap, dergi ve testlerini hazırladım eskişehirdeki ***** dershanesinin.İster istemez klavyem gelişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ben açıkçası programların pek işe yarayacağını sanmıyorum.Baştan 10 parmak için zorlamalısın kendini.Unutma, nasıl başlarsan öyle gider.Hiç klavye kullanmayan birinin 10 parmak kullanmayan birisine göre 10 parmağa alışması çok daha kolay.Ben ise dershane yazı yazdım bir süre.Kitap, dergi ve testlerini hazırladım eskişehirdeki ***** dershanesinin.İster istemez klavyem gelişti.

bende ilk başta programlarla bu işin olmayacağını zannediyordum.. fakat ciddi biçimde yanıldığımı anladım,tecrübeyle sabittir...
  • mulkiyeli hangi programı kullandın ? su an elimde typingmaster diye bir program var.saglam ogretiyor dersler filanda guzel ama turkce klavye destegi yok. .(olanının da crackını bulamadım ) sanırım bunla devam edecem . KillForYou! soyledıgın cok dogru. . daha once farklı tuslarda kullandıgım parmaklarımı daha farklı yerlerde kullanmalıymısım. bu zorluyor baya su anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Ben açıkçası programların pek işe yarayacağını sanmıyorum.Baştan 10 parmak için zorlamalısın kendini.Unutma, nasıl başlarsan öyle gider.Hiç klavye kullanmayan birinin 10 parmak kullanmayan birisine göre 10 parmağa alışması çok daha kolay.Ben ise dershane yazı yazdım bir süre.Kitap, dergi ve testlerini hazırladım eskişehirdeki ***** dershanesinin.İster istemez klavyem gelişti.

bende ilk başta programlarla bu işin olmayacağını zannediyordum.. fakat ciddi biçimde yanıldığımı anladım,tecrübeyle sabittir...

Eğer denediysen doğrudur arkadaşım.Ben programı denemiş değilim.Sadece tahmin yürüttüm.

Ayrıca bahsi geçen programın ismi 10 Parmak.

• sen hiç pc de ödev hazırlamadın galiba
    ben yıllar evvel...ödevimi hazırlarken gelişmeğe başladı sonra zaten alışıyosun...geliştirmek istiyosan 10 sayfa kadar yazı yaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla biz lisede öörendik daktiolyla taka taka die 10 parmak F klavye kullanıyorum şu anda msn muhabbetlerinde falan normal yerlerde standart q klavye bide öörendimi unutmuyosun zaten. Sana tavsiyem 10 parmak F kalvye kastırcaksan al Mill eğitimin daktilo kitabını çalış işe yarıyo falla
  • 10 parmak değil 2 parmak yazıyorum (iki orta parmak ) ama 5 senedir kullandığımdan hızlı yzmak sorun olmuyor sadece arada yazım hataları oluşuyor.

peki on parmak kullanan arkadaşlar F klavleyede ni Q klavyede mi 10 parmak yazıyolar?
  • Q.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

sen hiç pc de ödev hazırlamadın galiba
    ben yıllar evvel...ödevimi hazırlarken gelişmeğe başladı sonra zaten alışıyosun...geliştirmek istiyosan 10 sayfa kadar yazı yaz...

problemım hızllı yazmak degıl arkadasım zaten hızlı yazabılıyorum. . fakat 10 parmak yazmak sadece harflere basarken 10 parmagını kullanmak degıl.ellerını klavyenın ustune koydugunda tum tuslara hakım olmak demektır.her parmak ıcın farklı tuslar tanımlanmıstır.olay kendını bunlara alıstırıp bıleklerını oynatmadan yazabılmekte . .

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaxx

quote:

Orjinalden alıntı: teknikservisim

sen hiç pc de ödev hazırlamadın galiba

problemım hızllı yazmak degıl arkadasım zaten hızlı yazabılıyorum. . fakat 10 parmak yazmak sadece harflere basarken 10 parmagını kullanmak degıl.ellerını klavyenın ustune koydugunda tum tuslara hakım olmak demektır.her parmak ıcın farklı tuslar tanımlanmıstır.olay kendını bunlara alıstırıp bıleklerını oynatmadan yazabılmekte . .

haa ..ya onu kafana takma problem değil ki,elin ortalıklarda dursun yeter...öff tamam neyse mevzu b*k a sardı...

• Ikınman lazım.Çok çalış bak bize... sabreden derviş,muradına ermiş.
  • benim anladığım ise klavyeye bakmadan tüm parmaklarını kullanabilmendir garip olan ben 6 parmağımı kullanıyorum
  • ben şu anda 10 parmak klavye kursuna gidiyorum istanbul şampiyon daktilo kursu çok işe yarıyor tamamen ekrana bakarak takır takır yazıyorsun yanlız tek sorun bunu F klavyede öğretiyor olmaları yani genelde her yerde Q olduğunu düşünürsek biraz sorunlu bir durum ama evde veya işyerinde hemen bilgisayarı f e çevirme şansın var üstünde yazan harflere bakmadan yazdığın için hiçbir sorun yaşamıyorsun ben tavsiye ederim ...
  • o programları indirebileceğim bir adres verebilir misiniz?
  • aranızda hiç 3 parmak yazan varmı?? eheuehee ben şimdi dikkat ettim genellikle hiç kullanmadığım sol elim bazen 2-3 parmakla birden yazıo oluo sana 4-5 parmak ama yazım hataları çok oluo
  • WORD Ü AÇ ÖNÜNE DE GÜZEL Bİ KİTAP KOY BOL BOL YAZ 2 CÜMLEYİ AKLINDA TUT KİTABA BAKMADAN HIZLI YAZMAYA ÇALIŞ Bİ SÜRE SONRA KİTABI KALDIRIYON ZATEN KLAVYEN HIZLANIYOR BU KONUDA GAYET İYİYİM ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

WORD Ü AÇ ÖNÜNE DE GÜZEL Bİ KİTAP KOY BOL BOL YAZ 2 CÜMLEYİ AKLINDA TUT KİTABA BAKMADAN HIZLI YAZMAYA ÇALIŞ Bİ SÜRE SONRA KİTABI KALDIRIYON ZATEN KLAVYEN HIZLANIYOR BU KONUDA GAYET İYİYİM ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN

öyle kitapla olmaz ....
    program lazım bu iş için..yada ögreten biri...
    sonucta parmakların hangi harflerde onu ögrenmelisin..yoksa yanlış şekilde kullanırsın klavyeyi...
    ben 10 parmak programından ögrendim
    3 seneden fazla 10 parmak yazıyorum...
    kesinlikle ögrenin..çok faydaasını göreceksiniz...

• arkadaşa katılıyorum.bol bol yazı yazarsan bir süre sonra alışırsın.programlar bir işe yarar mı bilmiyorum?ama kendi kendine alışsan daha iyi...
    quote:

Orjinalden alıntı: whisper34

WORD Ü AÇ ÖNÜNE DE GÜZEL Bİ KİTAP KOY BOL BOL YAZ 2 CÜMLEYİ AKLINDA TUT KİTABA BAKMADAN HIZLI YAZMAYA ÇALIŞ Bİ SÜRE SONRA KİTABI KALDIRIYON ZATEN KLAVYEN HIZLANIYOR BU KONUDA GAYET İYİYİM ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.