|
Bildirim

|
Gördüğüm iyi oldu ya. Otomatik güncelleme acıkmış kapattım hemen. Konuyu açana teşekkürler.
|
|
Konuya biraz baktım da; iOS a gelecek güncellemenin derdi dandroidçi fanboyları germiş.
|
|
Her yeni güncelleme ile cihazım, ya hantallaşıyor ya da şarjı hızlı tüketiyor. Planlı eskitmeye devamke
|
|
Her güncelleme de yavaşlıyormuş, pil çabuk bitiyormuş. +9 Dandroid itemi. |
|
Şu ios15 ile windows 11 çıksada kurtulsak. Sanki marsta su bulundu |
|
Kapatmanıza gerek yok. Apple artık zorlamayacak yeni iOS sürümü için. iOS 14'de kalabilirsiniz yani. Güvenlik güncellemesi de gelecek üstelik. iOS 15 artık seneye stabil hale gelince de bakarsınız duruma göre.
|
|
Zil sesi seviyesi ile uyandırma alarmı ses seviyesi neden ayrı ayarlanmaz? ( Gürültülü yerde çalıştığından ya da çantasında taşıdığından zil sesi sonda kullanan kişinin telefonu sabah ortalığı ayağa kaldırmak zorunda mı?)
Klavyede bir iki rakam yazmak için neden hala rakamlar harflerin üzerinde yer almaz? |
|
Böyle bir şey hiç başıma gelmedi, çıktığı zamandan beri 7 Plus kullanıyorum
|
|
Denetim merkezinden konum açıp kapatabilme gelsin artık
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 19 Eylül 2021; 18:25:40 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 19 Eylül 2021; 18:29:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|| ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" 1080p 1MS 180Hz G-SYNC || ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX || INTEL Core i7 8700K || ASUS ROG STRIX 1080 Ti 11GB OC EDITION 352Bit GDDR5X || GSKILL TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz CL15 || CORSAIR H115i 280mm Extreme Performance || SAMSUNG 960 EVO 250 GB M.2 SSD 3200/1500 || SAMSUNG 860 EVO 500 GB SSD || Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB || CORSAIR Graphite 780T White || EVGA Supernova 850 G2 80 GOLD Full Modüler || BENQ ZOWIE EC2 2020 Mouse || BENQ ZOWIE Camade II || STEELSERIES QcK Heavy MousePad 6mm || CORSAIR VOID USB RGB 7.1 White Gaming Headset ||
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|