Şimdi Ara

10 Kilo Vermek ◘ Bisiklet+Yüzme İle ◘

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ve iyi geceler herkese. Ağustosun 28'inde 16 yaşına gireceğim. Boyum 1.71 metre , kilom ise 71. 4-5 ay öncesine kadar 57-60 kg arasında iken bir anda bu kiloya çıktım ve çok rahatsızım bu konudan. Fiziksel görüntüm beni ok rahatsız ediyor. Giysi almaktan nefret etmeye başladım. "Yaz tatiline kadar sabrediyim" demiştim. Okullar henüz açık iken ve şu zamana geldim hala bir faaliyet gösteremedim. Artık durmanın zamanı geldi dedim bugün içimden yarın spora başlamaya karar verdim. Daha 2 gün önce spor yapmak için ortalama bir şehir bisikleti aldım. Ve sahil kentinde yaşamam benim için avantaj olduğundan yüzmeyede başlıyorum. Planım günlük 10-12 km arası tempolu bisiklet sürmek ve 1-1,5 saat yüzmek. Böyleleikle kaç kilo verebilirim sizce? Ve yemeğe çok düşkünüm ekmek-tuz-şeker-aburcubur tüketimim oldukça fazla bunları azaltmak istiyoum ama aklıma gelince birden yiyorum. Sizce bu yiyecekleri yeme isteği oluştuğunda kendimi nasıl zaptedebilir ve yemekten vazgeçebilirim.? Sorularıma cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim.

Yazım hatalarını mazur görürseniz sevinirim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama saatlerce surup yava yavas gidersen pek bi anlami olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim internette kısa bi arama yapsan bile istemeyeceğin kadar bilgi bulabilirsin biiskletin faydasını görürsün ancak kilo verirken kas kaybetmemek için ağırlık çalışman ve özellikle yüksek protein düşük karbonhidratla beslenmen gerek özet geçecek olursak

sabah 2-3 tam yumurta,2 dilim herhangi esmer bir ekmek,1 bardak süt,beyaz peynir,domates,salatalık vs
    öglen: 1 tabak kadar ev yemeği (tabak tam dolu olmuyacak,hamur işi vs kesinlikle yok,kızartma, aşırılı yaglı yiyecekler falan yok),1 kase yoğurt,2 dilim esmer ekmek(çavdar veya tam tahıllı tercihin olsun),istediğin kadar yeşillik,doymazsan ilk zamanlar 1 kase çorba ilave edebilirsin
    akşam: ögle yemegine benzer bir menü oluşturabilirsin..ancak akşam yemegini en geç 7 de ye ve 7den sonra sudan başka meyvede dahil olmak üzere hiçbirşey yeme akşamları 2. haftadan sonrada ekmeği kesmelisin

aralarda bir avuç kadar kuruyemiş veya sevdiğin bir meyve olabilir,yeşil çay ve baharatlar metabolizmayı hızlandırır faydalıdır,sporu aksatmazsan 2-3 aya fit vücuda sahip olursun şimdiden kolay gelsin

• ye gitsin bidahamı geliceksin dünyaya daha gençsin verirsin ilerde kiloları istersen

Orijinalden alıntı: Venceremos!

kardesim internette kısa bi arama yapsan bile istemeyeceğin kadar bilgi bulabilirsin biiskletin faydasını görürsün ancak kilo verirken kas kaybetmemek için ağırlık çalışman ve özellikle yüksek protein düşük karbonhidratla beslenmen gerek özet geçecek olursak

sabah 2-3 tam yumurta,2 dilim herhangi esmer bir ekmek,1 bardak süt,beyaz peynir,domates,salatalık vs
    öglen: 1 tabak kadar ev yemeği (tabak tam dolu olmuyacak,hamur işi vs kesinlikle yok,kızartma, aşırılı yaglı yiyecekler falan yok),1 kase yoğurt,2 dilim esmer ekmek(çavdar veya tam tahıllı tercihin olsun),istediğin kadar yeşillik,doymazsan ilk zamanlar 1 kase çorba ilave edebilirsin
    akşam: ögle yemegine benzer bir menü oluşturabilirsin..ancak akşam yemegini en geç 7 de ye ve 7den sonra sudan başka meyvede dahil olmak üzere hiçbirşey yeme akşamları 2. haftadan sonrada ekmeği kesmelisin

aralarda bir avuç kadar kuruyemiş veya sevdiğin bir meyve olabilir,yeşil çay ve baharatlar metabolizmayı hızlandırır faydalıdır,sporu aksatmazsan 2-3 aya fit vücuda sahip olursun şimdiden kolay gelsin

Hocam verdiğin programa ne kadar süre ile uymalıyım ve hergün bu şekilde mi yapmalıyım bir değişiklik yok yani? Birde bisiklet kaç km sürersem faydasını görürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satanist Kesen Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

kardesim internette kısa bi arama yapsan bile istemeyeceğin kadar bilgi bulabilirsin biiskletin faydasını görürsün ancak kilo verirken kas kaybetmemek için ağırlık çalışman ve özellikle yüksek protein düşük karbonhidratla beslenmen gerek özet geçecek olursak

Hocam verdiğin programa ne kadar süre ile uymalıyım ve hergün bu şekilde mi yapmalıyım bir değişiklik yok yani? Birde bisiklet kaç km sürersem faydasını görürüm.

Belli bir süre yok tabi senin vücudunu en iyi sen bilirsin sonuçda ben doktor değilim sadece örnek olarak verdim bende 94 kgden 73 kgye indim böyle bir diyetle kaçamaklar falan yapmazsan bu tür bir beslenmeyle 2-3 aaya kadar fit vücuda sahip olabilirsin hergün yazdıklarımı yiyecfeksin diye birşey yok mesela besinlerin şekerli olmamasına dikkat et özellikle meyveleri öğün arasından abartmadan 1-2 tane yiyebilirsin onun dışında çikolata vs unut tamamen sağlık düşmanı besinler..Bisiklete gelincede 5-6 km kadar sürsen faydasını görürsün sürekli hareketli olmaya bak yeşil çayı eksik etme hergün 1-2 fincan içmeye dikkat et,bol su iç kendini yorgun hissettiğin zamanlar yiyeceklere saldırma onun yerine şekersiz 2si 1 arada kahveler içebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.