Şimdi Ara

El yapımı Spor aletleri 1 (KAStr2000 – Dambıl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
42.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ev yapımı Dambıl KAStr2000:
    Gerekli Malzemeler
    1-) 4 adet 2,5 Litrelik kola pet şişesi
    2-) 1,5metre kadar sağlamca bir bez parçası
    3-) Koli bantı
    4-) Bitmiş yada az kalmış pilot kalem. Tercihen mavi yada siyah.(ben mavi kullandım hoş oldu)
    5-) 10 Litre su
    Malzemelerimiz bukadar. bu malzemeler ile 2 tane 2,5 litrelik pet şişeden 5 kiloluk ağırlık yapacağız. (not: 5litre su 5 kilo mu eder lan? diyenler için: Suyun özkütlesi 1gram ise 5000 gram su 5 kilo eder.)

1. Aşama:
    Pet şişelerimizin kenarındaki zart kola,zurt kola reklamlarını söküyoruz. Yapışkanlarını silan tertemiz ediyoruz. Sonra iyice yıkayıp çalkalıyoruz.içine su doldurduğumuzda berrak görünmeli. Nekadar boş beleş iş yapsakta işimizde temizliğe saygı gösterelim.
    2. Aşama:
    Temizlediğimiz pet şişelerimizin içlerini ağzına 1 parmak kalana kadar su dolduruyoruz.4 şişeyede aynı işşemi yaptıktan sonra diğer aşamay geçiyoruz.
    3. Aşama:
    Pilot kalemimizi kıç tarafından açıp içindeki mürekkepli süngeri çıkartıyoruz,ve şişelerimizi içine sokup sokup çıkartıyoruz. isteğinize göre renk alana kadar bu işlemi sürdürelim. Renklendirme işlemini ortalığı pislemeden yapmaya özen gösteriyoruz.
    4. Aşama
    Pet şişelerimizdeki renklenmiş sularımıza çok az daha su doldurduktan sonra ağızlarını kapıyoruz. Tavsiyem kola kapağı sıkıştırma aletiniz varsa onunla kapatmanızdır.eğer yoksa bally filan varsa evinizde onunla hafif kapağa sürün sonra bekleyin biraz ve kapatın. Kapaklar çok sağlam kapatılmalıdır. Şayet kas yapayım derken etrafı bok etmeniz an meselesidir.
    5.Aşama
    Kapaklama işlemimiz tamamlandıktan sonra 2,5 litre olan 2 pet şişelerimizi birbirine bağlamaya geldi. Koli bantı ile sımsıkı birbiri ile aynı mesafede bantlıyoruz.(bantlamayı resimdeki örnek yapılmış dambıla bakarakta yapabilirsiniz)
    6. Aşama
    Şimdi sıra son bölüme geldi. Bu bölüm en hummualı ve can alıcı kısımdır. Hazırlamış olduğunuz 2 adet son aşamayı bekleyen 5 litrelik şişeye (birleşince 5 litre oldular. 2,5 + 2,5 = 5) Tutma kulpu yapacağız. Ben çok şey denedim, ip olsun tel olsun lastik olsun ama verim alamadım. kimisi koptu kimisi esnedi kimisi elimi acıttı ve spor aleti işkenceye döndü, ama bez parçası çok iyi sonuç verdi ve testleri başarı ile geçti. hem kesmiyor hem kolay esnemiyor,rahat
    tutum sağlıyor. neyse, Bu bez parçalarını azıcık yuvarlatıp şişelere yukarıdan aşağı ve sağdan sola olmak üzere bağlayın. önemle dikkatinizi çekerim bezleri sıkı bağlayınki dambıllar siz çalışırken şey gibi sallanmasın.(resimlerdeki örnekleri yakından inceleybilirsiniz)
    7. Aşama
    Keyifle Çalışın.

Not Alıntıdır ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

El Yapımı Spor Aletleri: KAStr2000 Dambılını Kendin Yap

Evde antrenman yapmak için profesyonel spor aletlerine sahip olmak zorunda değilsiniz. Basit malzemeler kullanarak kendi el yapımı spor aletlerini yapabilirsiniz. KAStr2000 dambıl, evde dambıl yapımı için mükemmel bir seçenektir.

Malzemeler:

• 2 su şişesi
    • Huni
    • Kum veya çakıl
    • Bant

Talimatlar:

1. Su şişelerini yarıya kadar kum veya çakıl ile doldurun.
    2. Diğer su şişesini kullanarak, huninin yardımıyla doldurduğun şişelere de kum veya çakıl ekle.
    3. Şişeleri tamamen doldurduğunda, kapaklarını sıkıca kapat.
    4. Şişeleri bantla birbirine bağla. İsterseniz, ekstra sağlamlık için daha fazla bant kullanabilirsiniz.

Kullanım:

KAStr2000 dambılını tıpkı normal bir dambıl gibi kullanabilirsiniz. Farklı egzersizlerde kullanarak kaslarını geliştirebilirsin.

Faydaları:

• Uygun fiyatlı: El yapımı spor aletleri yapmak, profesyonel ekipmanlara kıyasla çok daha uygun maliyetlidir.
    • Kişiselleştirilebilir: El yapımı spor aletlerini ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre kişiselleştirebilirsin.
    • Kolay yapımı: El yapımı spor aletlerinin yapımı genellikle basittir ve özel beceriler gerektirmez.
    • Pratik: El yapımı spor aletleri, evde veya ofiste antrenman yapmak için pratik bir seçenektir.

Evde dambıl yapımı, antrenman rutinine kolayca ekleyebileceğin basit ve uygun maliyetli bir yoldur. KAStr2000 dambılını kendi elinle yaparak, evde etkili ve keyifli antrenmanlar yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ulan 10 lira bir çift dambıl be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

ulan 10 lira bir çift dambıl be..
    harcadığın malzemelerle 2 tane 10kg dumbell alırdın allahın fakiri
  • KAStr asdasdasadsss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

KAStr asdasdasadsss
    aletin ismini nerden buldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kintsugi

aletin ismini nerden buldun

Alıntıları Göster
    İyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

İyiymiş

Alıntıları Göster
    Şu fakir diyen felan arkdaşlara orada not alıntıdır yazısını dikkat cekmek isterim , sadece hoşuma gitti paylaştım böyle bir şeyi yapmadım . o fakir diyen arkadaşı paramla bogarım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: obenciladambenim

Şu fakir diyen felan arkdaşlara orada not alıntıdır yazısını dikkat cekmek isterim , sadece hoşuma gitti paylaştım böyle bir şeyi yapmadım . o fakir diyen arkadaşı paramla bogarım ...

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Alıntıları Göster
    Böyle bir şeyi paylaşma düşüncen güldür lan..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Böyle bir şeyi paylaşma düşüncen güldür lan..

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

Alıntıları Göster
    Kardeşim bu setle ugrasacagına paraya kıy ve ikinci elde olsa spor aleti al derim.Google ikincielspormalzemeleri yaz zaten bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: faydaliyazilar

Kardeşim bu setle ugrasacagına paraya kıy ve ikinci elde olsa spor aleti al derim.Google ikincielspormalzemeleri yaz zaten bulursun.

Alıntıları Göster
  • Su yerine kum doldursak 8-10 kiloyu görebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Su yerine kum doldursak 8-10 kiloyu görebiliriz
    ıcıne cıva doldursan offf ne super fıkır olur arkadas
  • ulan ya ne guldum afaffgsfgsghdsghdhg

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

• quote:

Orijinalden alıntı: faydaliyazilar

Anlatamyrım sanırım kardeşim alıntı yazıyor deiglmi orada
  • Uğraştığı şeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.