Şimdi Ara

10 dakikada şarj imkanı ve 3 gün kullanım sunan Fujitsu Arrows A tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 dakikada şarj olayı full şarj için değil sadece günlük telefonu açık tutacak şarj için geçerli sanırım.

Şarjın 3 gün gitmesi özel ekran ve optimizasyonla oluyor diyor ama önemli olan hangi şartlar altında 3 gün dayanıyor. Mesela arka arkaya 3 tane full hd film izleyip 3-4 saat internette dolaşıp 1-2 saat oyun oynayıncamı 3 gün gidiyor yoksa telefonu bi kenara koyarsın öylece durur o zamanmı 3 saat gidiyor. Bende galaxy y var bazı zamanlar sadece saate ve mesajlara bakma amaçlı kullanıyorum şarjı 4-5 günü buluyor en kötü ihtimal haftada en fazla 2 kere şarj ediyorum ama gel gelelim bir internete girmeye başlayınca özelliklede 3gden bağlıysan günde 3 kere şarj etmen gerekiyor. Önemli olan hangi şartlar altında şarjın ne kadar gittiği yoksa sadece saate bakarsan 1 haftada gider yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Fujitsu Suvolta ile ortaklık yapıyor, belki alakası vardır diyip çeşni katalım(olmasa bile şimdilik).

Kıdemli Yarbay tamam da, Kurmay nasıl oldun hocam?

Bu arada IGZO paneller hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce havada karada tercih edilesi paneller mi?

Hiç bilgim yok, ama yazılanlar öyle olacak gibi diyorlar. Bi tür buffer gibi çalışıp ekranın tamamının refresh edilmemesini sağlıyo, değişmeyen kısımlar refresh edilmiyor böylece tasarrufa da yol açıyor diye biliyorum. Bunu tek başına ekran mı yapıyor yoksa ilave şeyler gerekiyormu (ekran için ilave buffer / kendi ekrana özel bi ufak bi hafıza mesela) bimiyorum. Hızlı tepki verip daha küçük alana transistörü konumlandırdıklarını biliyorm bi de. Ama mobil için 2560 ne derece gerekli gibi şeylerin tartışması devreye girecek sonra. Sonrasında da o çözünürlükte 3d performansı ve onunla ilgili olarak da PR olayları devreye girecek, daha performanslı donanım derken en baştaki güç tasarrufunun bi kısmı buhar olacak. Daha mütevazı çözünürlükler için güç tasarrufu ile birleşince iyi sanırım baya.

Benzeri bişey ama Panel ile alakalı olmasa da Haswell de Panel Self Resfresh olayında var. CPU/GPU sürekli dürtülüp paneli refresh etmek yerine, gerekmiyorsa ve bi miktar buffer kullanıp büyün sistemin en düşük güç tüketiminde / uyku modunda kalmasını sağlayabilir. Bunu, sadece değişen yerler için de yapabiliyor, böylece bütün ekranın refresh edilmesi için işlem yapmak yerine sadece değişen kısımlar için işlem yapıp tekrar uyku / en düşük güç moduna girebiliyor.

Fujitsu belki buna benzer şeyler de yapmıştır.

• yine büyük ihtimalle üretici çakallığı yapıyorlar pazarlama stratejisi olabilir.yük altındaki sonuçların öyle olduğu sanmıyorum.bakalım görelim.
  • hayali bile güzel. snapdron 800 işlemci 2 gb ram 64 gb sabit disk. 10 dakika şarj ile 1 gün dayanırsa fiyatıda makul bir seviyede kalırsa (2000 civarı) fujitsu ortalığı kasıp kavurur, bekleyip görmek lazım.

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

Haber doğru ise LG APPLE SONY SAMSUNG patronlarına sesleniyorum..Yakanıza yapışılıp boğazınız itina ile sıkılır... +Snapdragon 800 ü es geçmişim...Ağzınız burnunuz bile kırılır..

HTC yi unutmuşsun :-)

• bir inceleme olsa da görsek bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

UMBRELLA CORPORATION
  • Sonunda birileri cikip s800 un hizli şarj özelliğini kullanmayi akil edebilmis. Lg g2 de olur mu diye baktim ama malesef yoktu.

İşlemci % 75 daha hizli şarjı destekliyor uygun şarj cihazi ile birlikde. Buda demek oluyor ki 3000 mah ve + bataryalari doldurmak icin saatlerce beklemeyecegiz.

Yarim saatte dolan 3000 lik bataryali telefonu cikarsalar kapış kapış gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok benim galaxy şu 5 gün gider , yok şu 6 gün gider ,

Ula 500x500 çözünürlüğün altındaki telefon 10 gün gitse ne olur , 512 mb ram , SD çözünürlük 3.5" ekran , 5 mp kamera

Şimdi bunların karşısında ;

Full HD Ekran 5" inç ekran , 13 mp kamera , 2 GB RAM , o kadar özellik 3G wi-fi şunlar bunlar ,

Şimdi ilk telefonum 6 gün gidiyor bu 3 gün pehh ne alıcam diyen adamın kafasına Thor'un çekiciyle vurmak vardır..güzel duygu olurdu..

Neyse konuya dönelim boş yorumlar boş insanlar full hd ekranı senin telefona takalım en fazla 40 dk dayanır.

Neyse telefon çok iyi türkiyeye gelirse LG G2 den namluyu buna çevirebilirim.

• 3 günmüş ipad in sarjı 10 saat dayanmıyor bunlar telefona 3 gün biçmişler bir telefonun 3 gun ve daha fazla gıtmesı ıcın arka planda hıcbır ınternet kullanımı olmaması direk ınternete gırılmemesı gunde yarım saatten fazla konusulmaması 5 mesajdan fazla atılmaması ekranının iphone dan buyuk olmaması full hd olmaması ful ekran parlaklıgında tutulmaması oyun hıc oynanmaması nfc bluetooth kullanılmaması ve gecelerı kapatılması gerekır ha son bır secenek daha işletim sistemi olmaması gerekır nokia 1100 gibi o zaman olur

• 5" ekran, snapdragon800, 2600mah pil, 3 gün kullanım ömrü

• Bu kadar hızlı şarj edilen bataryanın ömrünün kısa olacağını tahmin ediyorum. Ama sağladığı rahatlık karşılığında kabul edilebilir bir durum. Batarya çok pahalı olmazsa tabi.

Orijinalden alıntı: Existencia

Telefona dokunmadan 10 günü görüyorum bende ama kullanmadıktan sonra ne fayda.3 gün boyunca yük altında çalışıyorsa ne güzel.

10 dakikada şarj imkanı ve 3 gün kullanım sunan Fujitsu Arrows A tanıtıldı

Hocam telefonunuz 4x Hd sanırsam, Hangi romu, kerneli ve ayarları kullanarak çektiniz bu resmi öğrenebilir miyim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerberus -- 1 Ekim 2013; 17:23:04 >

• Stock rom ve kernelde telefon.5. çekirdeğin sonucu bu

• Çok iyi olmuş ama amirallerin gün sonunda batmaması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu nee looooo

fiyatı bekliyorum ama fuji alırmıyız bilmiyorum. biliyorum ya almayız
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.