Şimdi Ara

10 - 15 WATT LIK AMFİ DEVRESİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi 10 - 15 w gücünde amfi devresi arıyorum. mp3 player , radyo takıp dinlemek için böyle bir devre arıyorum. simetrik değilde tek kaynak beslemeli olursa daha iyi. ve sesi çok boğuk ya da bozuk çıkarmayacak bir devre önerirseniz daha da iyi olur. internette biraz araştırdım TDA 2003 entegresi yapılan bir çok devre var fakat ses nasıl güzel midir bilmiyorum. şimdiden teşekkürler...

• Tda2003 mono dur,Beklentin mono bir devre midir?

ta8210--8215 le bir devre yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 28 Ekim 2011; 18:37:53 >
  • 2 tane TDA 2003 kullanırım stereo yaparım. olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOST WANTED GÖKHAN

2 tane TDA 2003 kullanırım stereo yaparım. olmaz mı ?

Ne gerek var 2 entegre kullanmaya ? birde distortion nedir bir araştır ne demek istedigimi anlarsın

Yukardaki entegreleri pioneer eskiden kasetçalarlarında kullanırdı onlardan yapabilir yada Tda1552-1554,tda7375 gibi entegreler kullanabilirsin kesene göre..
  • 1554 ü bugün yaptım kardeş gercekyen çok kaliteli bir sesi var ancak 22x2 w şeklinde çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre37s

1554 ü bugün yaptım kardeş gercekyen çok kaliteli bir sesi var ancak 22x2 w şeklinde çalışıyor

yaptığın devrenin şemasını gönderebilir misin. ya da ben internetten bir devre buldum bu mu ?

• quote:

ya da ben internetten bir devre buldum bu mu ?

evet bu devreyi yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 amper yerine 15 amper takmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

1554 ü bugün yaptım kardeş gercekyen çok kaliteli bir sesi var ancak 22x2 w şeklinde çalışıyor

yaptığın devrenin şemasını gönderebilir misin. ya da ben internetten bir devre buldum bu mu ?

evet bu fiyatı da uygun

• sağolun...
  • quote:

Ben bu entegreyi buldum ve yapmaya başlayacağım fakat bir sorum olacak. Malum devre 12 V DC de çalıştığı için bir trafo şart.Benim sormak istediğim ise alacağım trafo en az kaç WATT gücünde olmalı ve en az kaç AMPER verebilmelidir ? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Ben bu entegreyi buldum ve yapmaya başlayacağım fakat bir sorum olacak. Malum devre 12 V DC de çalıştığı için bir trafo şart.Benim sormak istediğim ise alacağım trafo en az kaç WATT gücünde olmalı ve en az kaç AMPER verebilmelidir ? şimdiden teşekkürler.

4 5 amper veren 90 - 60 w lık bir trafo yeter sanırım ama bilen birinin net bir cevap vermesi iyi olur ben psu ile çalıştırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.