Şimdi Ara

10-14.000 TL ye Öğrenci Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG veya Dizel olursa iyi olur.Az yakması parçasının ucuza olmasını istiyoruz.Önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler

• Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-akyol-taksi-den-2009-dizel-albea-taksi-cikmasi-orjinal-boyali-211497641/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2007-model-tata-1.4-mpfi-indigo-sirali-lpg-li-celik-jant-klima-210502967/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-marea-2007-model-taksiden-cikma-celik-jantli-pazarlikli-207012281/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tamamen-orjinal-hatasiz-firsat-araci-fiyat-dustu-204079674/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-accent-1.5-crdi-dizel-klimali-muayer-bakimli-temiz-211504122/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-model-fiat-palio-1%2C4-el-paket-muayyer-lpg-li-211483392/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-orijinal-brava-elx-2001-takasli-195588168/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-akyol-taksi-den-2009-dizel-albea-taksi-cikmasi-orjinal-boyali-211497641/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-2007-model-tata-1.4-mpfi-indigo-sirali-lpg-li-celik-jant-klima-210502967/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-marea-2007-model-taksiden-cikma-celik-jantli-pazarlikli-207012281/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tamamen-orjinal-hatasiz-firsat-araci-fiyat-dustu-204079674/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2005-accent-1.5-crdi-dizel-klimali-muayer-bakimli-temiz-211504122/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-model-fiat-palio-1%2C4-el-paket-muayyer-lpg-li-211483392/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-orijinal-brava-elx-2001-takasli-195588168/detay

Kardeş gözünü seviim sen araba önerme millete. Ne araçtan anlıyosun ne de forumdan. Link paylaşmayı bilmiyosun. Onu geçtim bi yerde hurda araç önerirken bi yerde taksi çıkması araçları öneriyosun. Belli ki araçlardan anlamıyosun. Öyle sahibindene fiyat aralığı yazıp önüne gelen aracı herkes önerir. Forumda bu tarz ergenlerin sayısı gün geçtik çoğalıyor. Yardımdan ziyade köstek oluyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu seviyede bir araç bakacağım yaz sonuna doğru. Alacağın araç mümkün olduğunca az km. az boyalı pert olmayan ve mutlaka yerli üretim olsun. Yabancı ithal araçların hem ustası hem de parçası zor bulunuyor ve pahalı oluyor. Takaslı araçlardan ise uzak dur. Satamadığından takas istiyordur. Dizel o fiyat aralığında ölüsü kalmıştır. Benzin yada LPG li olsun. LPG taktırma ücretini fiyattan düşersiniz.
  • Senin ilacım daihatsu. O fiyata iyi bir coure bulabilirsin. Temiz yorulmamış buldun mu da seni üzmez toyota üretimidir. Hafif olduğundan da seridir. Yakıtı litre olarak dizel gibidir. Tüp taktırırsan kuruş olarak dizelden de az olur. Tutulmuyo diye parçası da pahalı sanma gayet ucuzdur. Zaten temizine denk gelirsen bakım dışında parça ihtiyacın da pek olmaz. Öğrenci adamsın küçüklüğü de sorun olmaz.
    Arabayı bu kadar övdüm diye fanboy demesinler yalnız. Eksi yönlerini de söyleyeyim. Piyasası tam ölü. Satman gerekirse illa satarsın Türkiye'de her arabanın alıcısı var sonuçta ama öyle fiat vw renault gibi 2 güne değil belki 2 haftaya satarsın. Bir de o vitesi beni benden alıyor. Kötü tasarım örneği olarak okullarda okutulabilir. Hem uzun hem körüğü iğrenç. Ama sırf bu almana keyifle binmene engel olmaz. O yüzden derim ki çak bi Coure tak lpg bak keyfine.

• 106 Quiksilver. Temizi, oynanmamışı kaldı mı bilmiyorum ama tam bir öğrenci arabası.
  • Al bi palio bin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya d sınıfı öneri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu paraya en mantıklı palio :D
  • Palio düşünüyoruz Daihatsu yu da gözden geçireceğiz.Bir keresinde 106 ya çarpmıştık araba çok hasar aldı.O yüzden pek güvenmiyoruz
  • esasında bilinçaltın sana ne alman gerektiğini kendi söylemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 milyara kadar ogrenci arabasimi olur la ogrenci dedigin 5 milyarlik arabaya biner :D

• Bir palio kullanıcı olarak palioda dağılır çok güvenme yani :) palio yu önericektim ki arkadaşlar önermiş. Belki beni şimdi eksilicekler ama mk1 kasaysa 1.4 motoru tavsiye ederim. 1.6 çok çok daha güzel ve full enjeksiyonludur. Ama sorunları olduğunu ve parçasının 1.4 e göre pahalı olduğunu biliyorum. Ayrıca tüm bakımlarını yaptırdıktan sonra az yakıyor bende şaşırdım ama az yakmaya başladı velet maşallah diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

esasında bilinçaltın sana ne alman gerektiğini kendi söylemiş
    @WarSaw Anlamadım Ben GTR R34 hastasıyım

@velibozdag Öyle de almışken düzgün alalım diyoruz

@bedaesoldier 1.3 Multijet almayı düşünüyoruz Palio da.O konularda tam bir bilgim yok benimde.Dizel olması önemli bizim için

• 106 diyorum. Öğrenci adama 106 iyi gider. Yerinde olsam o fiyatlardaki dizellere girmem baştan ucuz ve ekonomik gibi gelir ama sonradan açacağı muhtemel arızalarla masraflı olabilir o yüzden o tarz arabaların yerine fazla yakmayan benzinli birşeyler tercih edersen daha mantıklı olabilir senin için. Birazda özgün ve sportif ruh arıyorsan aradığın kalem 106 derim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Mayıs 2015; 1:31:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

106 diyorum. Öğrenci adama 106 iyi gider. Yerinde olsam o fiyatlardaki dizellere girmem baştan ucuz ve ekonomik gibi gelir ama sonradan açacağı muhtemel arızalarla masraflı olabilir o yüzden o tarz arabaların yerine fazla yakmayan benzinli birşeyler tercih edersen daha mantıklı olabilir senin için. Birazda özgün ve sportif ruh arıyorsan aradığın kalem 106 derim bende.

Aklıma gelmişti 106 fakat kazada arkadan çarptığımızda çabuk dağıldı.Yine de daha fazla inceleyeceğiz.Öneriniz için teşekkürler.106 hoşuma gidiyor ama son zamanlarda apaçi arabası oldu gibi

• Anladım hocam siz lpg yada dizel diyince bende lpg li söyledim. Yanlız dikkat edin multijet paliolar şirket aracı olabiliyor. Km orjinal olmasına ve aracın kendini salmamasına dikkat edin

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Bir ustaya falan götürsek anlar mı bu durumu?
  • Ben olsam tipo alırdım ama Palio daha mantıklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

14 milyara kadar ogrenci arabasimi olur la ogrenci dedigin 5 milyarlik arabaya biner :D

• Ya hocam açıkca söylim ustaya güvenme, git 100 tl ver expertize sok, emin ol alırken vermedilğin o 100 tl daha sonra cebinden çok kötü çıkıyor. Tecrübe ettim bunu yani. Dizel kapalı bir kutu, usta kapagını açıyor diyor ki hava üflüyor, bilmiyoki dizeller hava üfler. En fazla sesine bakıyo ama expertiz sağına soluna heryerine bakıyor yani kısaca expertiz şart koy kendine. Ayrıca şöyle bir şeyde yapabilrisin mesela asam diyorki motor on numara 2 parça boyalı, aracı almaya karar verdin expertize götürüceksin. Satıcıya de ki usta ben aracı alıcam expertize götürücem eğer senşn dediklerin çıkarsa aracı alıcam ama dediklerinşn dışında bir şey cıkarda expertiz parasını üstlenmem de, aracına güveniyorsa kabul eder katakulli yapıcaksa zaten yok öyle şöyle demeye başlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.