Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan4446

Arkadaşlar novo 10 hero tablette çince uygulamalar nasıl siliniyor?

cm 10.1 rom yüklemeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

millet burada 365 tl ye satıyorlar. türkiyede daha ucuzunu bulamadım nasıl sizce alınır mı?

orası türkiye değil kardeş, çin

ewt aracı kurulusmus sonradan farkettım. ama yabancı sıtelerden almayı dusunmuyorum. bu konuda tecrubem yok ve rısklı gelıyor bana. bu sıteyı bılen var mı buradan siparıs etsek sıkıntı olurmu var mı bılen?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

quote:

http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

millet burada 365 tl ye satıyorlar. türkiyede daha ucuzunu bulamadım nasıl sizce alınır mı?

orası türkiye değil kardeş, çin

ewt aracı kurulusmus sonradan farkettım. ama yabancı sıtelerden almayı dusunmuyorum. bu konuda tecrubem yok ve rısklı gelıyor bana. bu sıteyı bılen var mı buradan siparıs etsek sıkıntı olurmu var mı bılen?

Hocam o adamlar da çinden senin adına gönderiyorlar.
    Gümrüğe takılabilir, ya da bozuk çıkınca anında değişim/tamir vs. olmaz.

Çin'den almayacaksan, ya gold'dan falan alacaksın 500 tlye. Ya da sahibinden/gittigidiyor'dan bakacaksanın getirip satanlara.

• teşekkür ettim :)
  • Peki bu romu nasıl ve nereden yükleyebilirim yardımcı olur musunuz? Bir de tablette oyun oynarken donuyor tablet kendini resetliyor bunun çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan4446 -- 8 Şubat 2013; 15:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: hakan4446

Arkadaşlar novo 10 hero tablette çince uygulamalar nasıl siliniyor?

cm 10.1 rom yüklemeniz lazım.

Peki bu romu nasıl ve nereden yükleyebilirim yardımcı olur musunuz? Bir de tablette oyun oynarken donuyor tablet kendini resetliyor bunun çözümü nedir?
  • Bende de ilk haliyle ne program yükleniyordu ne oyun oynanıyordu. Cm 10.1 kurunca kendisine geldi. 7. sayfa mıydı 9. sayfa mıydı orada kurulum aşamaları yazıyor bu başlıkta. Ben öyle yapmıştım. Normalde 10 dk süren bir işlem ama ilk yaptığınızda yarım saat alabilir. Windows'u formatlayıp yenisini kurar gibi bir işlem ama daha farklı yapılıyor.

• Rom yüklemenin herhangi bir sakıncası var mı peki?
  • 7.sayfada iki tane rom paylaşılmış.Siz hangisini yüklediniz?
  • quote:

Bende de ilk haliyle ne program yükleniyordu ne oyun oynanıyordu. Cm 10.1 kurunca kendisine geldi. 7. sayfa mıydı 9. sayfa mıydı orada kurulum aşamaları yazıyor bu başlıkta. Ben öyle yapmıştım. Normalde 10 dk süren bir işlem ama ilk yaptığınızda yarım saat alabilir. Windows'u formatlayıp yenisini kurar gibi bir işlem ama daha farklı yapılıyor.

Rom yüklemenin herhangi bir sakıncası var mı?7.sayfada iki tane rom paylaşılmış.Siz hangisini yüklediniz?
  • Arkadaşlar 2801 firmware rom yükleyen oldu mu aranızda.
  • İşlem adım adım aynen yapılırsa sakıncası yok. Şurada dosyalar ve açıklama var.

http://forums.ainolstore.com/topic/1242-cyanogenmod-101-for-ainol-novo-10-hero/

Şuradaki türkçe başlık gibi yaparak uyguladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_67662440/mpage_7/key_/tm.htm#msglink_68987930

• quote:

İşlem adım adım aynen yapılırsa sakıncası yok. Şurada dosyalar ve açıklama var.

http://forums.ainolstore.com/topic/1242-cyanogenmod-101-for-ainol-novo-10-hero/

Şuradaki türkçe başlık gibi yaparak uyguladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_67662440/mpage_7/key_/tm.htm#msglink_68987930

Çok teşekkürler

• 2801 rom yükledim sıkıntı görmedim. Flash player güzel çalışıyor. Daha önce star tv nin sitesinden işler güçleri izleyemiyordum şimdi sıkıntısız izliyorum. Ayrica çince uygulamalardan kurtulmak icin sadece CM 10 değil orjinal romlarida yukleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhndinc -- 8 Şubat 2013; 20:37:04 >
  • cm10.1 yüklemeye çalışıyorum neden reboot ettiğimde tekrar recovery e dönüyor? sdcard takılı iken recovery açılıyor ama çıkardığımda recovery çalışmıyor. Şu an hiç bir sürüm yüklü değil bir yerde yanlışlık var ama anlayamadım. Tabletin içindeki recovery i sildim herhalde. ne yapmalıyım fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkocaoglu -- 8 Şubat 2013; 23:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

cm10.1 yüklemeye çalışıyorum neden reboot ettiğimde tekrar recovery e dönüyor? sdcard takılı iken recovery açılıyor ama çıkardığımda recovery çalışmıyor. Şu an hiç bir sürüm yüklü değil bir yerde yanlışlık var ama anlayamadım. Tabletin içindeki recovery i sildim herhalde. ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Normal açıyorsunuz değil mi? Bir adımda hata yapmış olabilirsiniz.
  • şu an sadece sd kart takılı iken recovery de açıyorum, rom kurdum ama açılmıyor.
  • sd kartla da açılmıyor
  • Reset çekin cihaza bence. Reset deliğine iğneyi sokup uzunca basılı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

cm10.1 yüklemeye çalışıyorum neden reboot ettiğimde tekrar recovery e dönüyor? sdcard takılı iken recovery açılıyor ama çıkardığımda recovery çalışmıyor. Şu an hiç bir sürüm yüklü değil bir yerde yanlışlık var ama anlayamadım. Tabletin içindeki recovery i sildim herhalde. ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Şu an hiç bir sürüm yok derken neyi kastediyorsunuz.CM10 dosyalarını hiç yüklediniz mi?Yoksa SD karta CM10 atıp ilk işlemlerde mi bu sorun yaşıyorsunuz ?Yoksa CM10 yüklediniz sonraki durum mu bu ?
    Bunların cevabını bilmeden bir şey söylemek gerekirse öncelikle şu maddeleri gözden geçirin.

1:CM10 kurmadan önce Rom sürümünüz 1115 olmalı.(değilse sorun yaşarsınız)
    2:1115 değilde daha ileri bir tarihli rom varsa önce 1115 yüklemelisiniz.
    3:CM10 yüklemeden önce SDkart takılı değil iken mutlaka Wipe işlemlerini yapmalısınız.
    3:SDkart takılıp recovery açılışında yine aynı Wipe işlemlerini tekrarlayınız.
    4:Sdkarınızdan önce ROM dosyasını yükleyiniz.Sıralama ROM,ELF2,comp.şeklinde olmalıdır.
    5:Tüm yüklemeler bittikten sonra tekrar Wipe yapmayı unutmayınız.
    6:Normal açarken SDkartınızın çıkartılmış olduğundan emin olunuz.
    Yukarıdakileri harfiyen yapmanıza rağmen yinede durum değişmiyorsa Firmware dosyalarını tekrar indirip işlemleri baştan yapınız.Dikkat ediniz CM nin iki farklı versiyonu vardır.Biri cm10 diğeri cd10.1 dir.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.