Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1219 versiyonu kullananların bence rom yüklemesine gerek yok. Çünkü bu versiyon zaten ROOT'lu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

1219 versiyonu kullananların bence rom yüklemesine gerek yok. Çünkü bu versiyon zaten ROOT'lu.

Benim derleme numarası 20121115.v2 bu nasıl bi sürüm değiştirmeye gerek var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Buyincoins'ten sipariş eden var mı bu aralar? Ellerinde var mı acaba hemen gönderiyorlar mı?

19 Ocak'ta bi arkadaşım için sipariş ettim BIC'ten. 25'inde kargoya teslim edildi. Ancak 5-20 Şubat Çin'de tatil. O nedenle bu ara sipariş verseniz bile postaya teslim edemezler.

Kronik sorun diyemem ama bu cihazın bence dokunmatik paneli çok kırılgan. Ben hariç forumda iki kişinin cihazının dokunmatik paneli kırıldı. Benim ki ise tamamen kullanırken birden bire oldu. Dediğim gibi kronik diyemem, ama bence ciddi bir sıkıntı şu an. Ben olsam Ramos'lara bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Buyincoins'ten sipariş eden var mı bu aralar? Ellerinde var mı acaba hemen gönderiyorlar mı?

19 Ocak'ta bi arkadaşım için sipariş ettim BIC'ten. 25'inde kargoya teslim edildi. Ancak 5-20 Şubat Çin'de tatil. O nedenle bu ara sipariş verseniz bile postaya teslim edemezler.

Kronik sorun diyemem ama bu cihazın bence dokunmatik paneli çok kırılgan. Ben hariç forumda iki kişinin cihazının dokunmatik paneli kırıldı. Benim ki ise tamamen kullanırken birden bire oldu. Dediğim gibi kronik diyemem, ama bence ciddi bir sıkıntı şu an. Ben olsam Ramos'lara bakardım.

Çin'in yılbaşı tatili var doğru ya. Bekleyelim biraz daha o halde.

• Cm10 işime yarayacak pek bir artısını göremedim. açılışta bir kere NOVO FİRE 7 yazıyor oradan gıcık kaptım. 1219 rom bence daha güzel. Antutu testindende 7700 küsür alıyor. Orjinal rom 9500 civarındaydı. Tek avantajı google play Nexus 7 diye tanıyor benim işime birtek o yaradı.
  • Unlook Root programı ile kolaylıkla root yapabilirsiniz.
  • Ya arkadaslar tablete bı kac dizi film attım ama ses çok az çıkıyor sizde de durum aynı mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video kalitesiz buyuk ihtimalle bende bir sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

Video kalitesiz buyuk ihtimalle bende bir sikinti yok.

Valla hepsi 720p müzik çalarken sıkıntı yok ama video sesi duyulmuyor bile mx player Pro kullanıyorum

• Equalizer kullanın derim, aynı sesin MX Player ile zayıf olması mevzusu bende de var. Bir de MX player üzerine "MX Player Armv7 codec" kurmanız video performansını artıracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Equalizer kullanın derim, aynı sesin MX Player ile zayıf olması mevzusu bende de var. Bir de MX player üzerine "MX Player Armv7 codec" kurmanız video performansını artıracaktır.

Sagolun hocam kurayım o eklentiyide ama equalizer kullanın derken anlayamadım uygulama falan mı dediğiniz?

• CM 10.1 kurunca ses yöneticisi (equalizer) çıkıyor menüde. Onunla her türlü ayar yapılıyor. Cihazın ilk gelen halinde var mı hatırlamıyorum.
  • quote:

CM 10.1 kurunca ses yöneticisi (equalizer) çıkıyor menüde. Onunla her türlü ayar yapılıyor. Cihazın ilk gelen halinde var mı hatırlamıyorum.

Anladım peki son bı soru daha sorayım benim derleme numarası 20121115.v2

Bahsettiginiz sürüme geçmeyi onerirmisiniz yoksa stok haliylemi kalsın?

• O konuda bir şey diyemem. Ben olsam cm kurardım.

• arkadaşlar bic'ten spark 9 sipariş edeceğim elinde kodu olan varmı.
  • quote:

O konuda bir şey diyemem. Ben olsam cm kurardım.

dostum cm10 kurulu

* bende modeme 3-4 metreden 2 çubuk çekiyor (fiber 50mb hat var wifi den randıman alamıyorum tablette)
    * ayrıca uykuya geçip uyandırınca açtığında wifi pasif oluyor ya kablosuz u kapalı-açık yapmam gerekiyor
    yada3-4 dakika beklemem gerekiyor bütün cm 10 kullananlarda benzer durumlar var mı?

cm10 kurulu olanların wifi çekimi nasıl ?
    kullananlar buraya yazarsa karşılaştırabiliriz...
  • CM10.1 ile wifi sorunu yaşamıyorum. Kopma da olmuyor. Haa, arada 2 duvar olduğundan çekimi 1-2 kademe arası geziyor, 1. kademeye düşünce hızı kötü etkiliyor. (1 mbit uydunet var) Iphone daha güçlü çekiyor mesela.

• bende orjınal romla kullanıyorum wifi konusunda oldukça başarılı, sorun yaşamıyorum.
  • Hero kullananlara bir sorum olacak. Bu aletin ekrani cerceve ile beraber tamamen cam seklinde mi. Yoksa crystal da oldugu gibi sadece ekranin gorulebilir kismi cam kenarlari ince plastik mi. Crystal kullaniyorum. O alette cerceveye bastirinca esniyor.
    Cam gibi sert bir malzeme degil. Ekran koruyucudan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin. Koruyucunun altindaki materyal.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.