Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:43:49 >
  • Birkac gundur kullaniyorum bir sorun yasamadim. bazen sikisip kapaniyor xperia arc s var bende o da kapaniyor. Zannedersem tek sorun usb den sarj olacak. 1 sene kullansak yeter zaten bir sene sonra 2 veya 4 gb olanini aliriz.
  • Hersey guzel derken hdmi taktım ses çıkmıyor. Çözebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakyil77

Hersey guzel derken hdmi taktım ses çıkmıyor. Çözebilen var mı ?

söylentiye göre 2801 rom çözüyormuş ses sorununu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebube

Cyanogen Mod 10 kullanıyorum. Tablet zaman zaman donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. Orjinal Rom'a dönmeyi planlıyorum. 2801'in market uyumluluk durumu nedir. Cyanogen Mod'la Nexus 7 olarak görüyor ve uygulama uyumluluğu
    çok rahat. Orjinal rom kullananlardan fikir bekliyorum arkadaşlar. :)

Build.prop ile kendin Nexus7 olarak ayarlayabilirsin diye düşünüyorum.
  • Hero II geldi cihazım geldi bugün. Çin uygulamalarını nasıl silebilirim? İlk gün ki gibi tertemiz olsun istiyorum. Yukarıda gördüm bir kaç yol, o ROM'lar Hero II için de geçerli midir? Teşekkürler
  • Arkadaşlar 2801 ide yükledim hdmi ses sorunu çözülmüyor. hdmi ile film izleyen yok mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Hero II geldi cihazım geldi bugün. Çin uygulamalarını nasıl silebilirim? İlk gün ki gibi tertemiz olsun istiyorum. Yukarıda gördüm bir kaç yol, o ROM'lar Hero II için de geçerli midir? Teşekkürler

Nobloat ile silebilirsin.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvkdevelopment.nobloatfree&feature=order_history

Tam olarak versiyonu nedir? Flash player çalışıyor mu? Ben bir türlü flash player çalıştıramadım.

• ainol novo 7'' venus yada 10'' hero 2 nerelerden alınabilir Türkiye içi yurt dışından getirtmek istemezsek? Bu orjinal sitesi sanırım?

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-venus-tablet-pc-7-inch-android-4-1-jelly-bean-dual-camera-bluetooth-gps.html
    http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html

başka önerileriniz varmı tablet olarak 7-10 inch 200 tl civarı nette gezerken kasmiyacak kitap okunacak sorunları olmayan bir şey bakıyorum.

• Cm10, cm10.1 ve cm10 un son sürümünü kurdum randıman alamadım bir türlü. ya ekran yan duruyor, yada durup dururken uygulamalar açılıp kendi kendine dokunuluyormuş gibi sapıtıyor, yada trebuchet durdu hatası veriyor. orjinal rom yüklemek istedim bu seferde sd card ı görmedi recovery ekranında, orjinal rom(1115) dosyalarını önceki sayfalardaki linkten indirdim attım karta ama farklı link yada güncel orjinal rom varmıdır? nasıl çözeceğim sorunumu? yardım edebilecek kimse varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

quote:

Hero II geldi cihazım geldi bugün. Çin uygulamalarını nasıl silebilirim? İlk gün ki gibi tertemiz olsun istiyorum. Yukarıda gördüm bir kaç yol, o ROM'lar Hero II için de geçerli midir? Teşekkürler

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvkdevelopment.nobloatfree&feature=order_history

Tam olarak versiyonu nedir? Flash player çalışıyor mu? Ben bir türlü flash player çalıştıramadım.

Flash calismiyor hocam. O dediginiz programi kurdum fakat silemedim çinli programlar yok listede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Flash calismiyor hocam. O dediginiz programi kurdum fakat silemedim çinli programlar yok listede

Ben system apps bölümüne girip delete without backup ile silebilmiştim. Açarken root yetkileri veriyorsunuz değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben system apps bölümüne girip delete without backup ile silebilmiştim. Açarken root yetkileri veriyorsunuz değil mi?

Evet rootlu, ben de oraya giriyorum fakat listede çince programlar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalhasan

arkadaslar bu cihaza hdd baglayabilen oldu mu? bende toshiba 500 gblik var bi tane, ama kesinlikle gormuyor? lutfen biri yardimci olsun :(

Adaptörlü usb hub almanız ve Xplore gibi programlar kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakyil77 -- 17 Şubat 2013; 0:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: madenoglu

Cm10, cm10.1 ve cm10 un son sürümünü kurdum randıman alamadım bir türlü. ya ekran yan duruyor, yada durup dururken uygulamalar açılıp kendi kendine dokunuluyormuş gibi sapıtıyor, yada trebuchet durdu hatası veriyor. orjinal rom yüklemek istedim bu seferde sd card ı görmedi recovery ekranında, orjinal rom(1115) dosyalarını önceki sayfalardaki linkten indirdim attım karta ama farklı link yada güncel orjinal rom varmıdır? nasıl çözeceğim sorunumu? yardım edebilecek kimse varmı acaba?

Bu ciddi bir sorun tam randimanli bir rom yok hatta cm 10.1 i kuramadim bile dosyalar karisik oldugundan yukleme hatali oluyor.
  • Arkadaşlar aionol novo hero 10.1 kullanıyorum . Tableti dusurdum ve cami krildi. Sanrm garnti dşı kldı. Nasl yaptrablirim yardmcı olursaniz sevinirim .
  • Bu tablet için en çok orijinal 1219 sürümünü öneriyorlar. Hatta onda bile ara sıra donma sorunları oluyor. Sorunsuz bir sürüm çıkarsalar iyi olacak artık.
  • oyun performansı nasıl
    temple run gii oyunlarda sensör iyi çalısıyo mu

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCAN.K

oyun performansı nasıl
    temple run gii oyunlarda sensör iyi çalısıyo mu

teşekkürler

Sensör de dahil herşey çok güzel. Tek kötü yanı dokunmatik ekranın çok hassas olup en ufak darbede kırılması sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.