Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orijinalden alıntı: nesmum

quote:

@nicknick
    Hocam şarj cihazı zaten 12V. Yani 7.4V şarj cihazi aramaniza gerek yok. Heleki araçta hiç sorun değil:)

şarj şimdi geldi taktım bakalım. şunu soracağım, elimde araç şarj soketi var. üzerine usb girişi var. cihaza ince uç nokia şarj girişi oluyor. acaba nokianın araç şarj kablosu ile sokete taksam araçta kullanılabilir mi? denesem voltajdan sorun yaratır mı?

Olmaz hocam, cep telefonu şarj aletleri 5V. Size 12V lazım. Çakmaklıktan direkt 12V alınabilir ama arada bir regüle devresi olmalı.

Bende arabada şarj için bakıyordum ALiexpress de bu ürün var.
    http://www.aliexpress.com/item/12V-2A-Car-charger-for-tablet-pc-cube-U30GT-U19GT-Window-Yuandao-N101-N90-Dual-core/730516261.html

Sanırım bir sorun yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

bende orjınal romla kullanıyorum wifi konusunda oldukça başarılı, sorun yaşamıyorum.

Ben orjinal romda en basit oyunlarda bile kasılma yaşadığımdan hemen cm'ye güncellemiştim. Belki sonradan gelen orjinal romlar iyi performans veriyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20121115.v2 var her iki tablettede bende. indirdiğim hiç bir oyunda sorun yaşamadım.
  • Ekranı çatlayanlar ekran koruyucu kullanıyorlarmıydı acaba? Anladığım kadarıyla çatlayan ekran değil de onun üzerindeki dokunmatik panel. Bunun önüne geçmenin yolu olmalı bir şekilde diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

Hero kullananlara bir sorum olacak. Bu aletin ekrani cerceve ile beraber tamamen cam seklinde mi. Yoksa crystal da oldugu gibi sadece ekranin gorulebilir kismi cam kenarlari ince plastik mi. Crystal kullaniyorum. O alette cerceveye bastirinca esniyor.
    Cam gibi sert bir malzeme degil. Ekran koruyucudan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin. Koruyucunun altindaki materyal.

On taraf komple cam dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Ekranı çatlayanlar ekran koruyucu kullanıyorlarmıydı acaba? Anladığım kadarıyla çatlayan ekran değil de onun üzerindeki dokunmatik panel. Bunun önüne geçmenin yolu olmalı bir şekilde diye düşünüyorum.

Catlayan lcd ekran degil, dokunmatik panel. Dokunmatik panelin uzerinde plastik bir cam daha var. Catlayan parca parca o degil. En distaki cam ile lcd ekran arasindaki dokunmatik panel catliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Ekranı çatlayanlar ekran koruyucu kullanıyorlarmıydı acaba? Anladığım kadarıyla çatlayan ekran değil de onun üzerindeki dokunmatik panel. Bunun önüne geçmenin yolu olmalı bir şekilde diye düşünüyorum.

Catlayan lcd ekran degil, dokunmatik panel. Dokunmatik panelin uzerinde plastik bir cam daha var. Catlayan parca parca o degil. En distaki cam ile lcd ekran arasindaki dokunmatik panel catliyor.

O halde bunun önüne geçmek mümkün değil gibi görünüyor. Netten biraz baktım ama hero için 60 dolar altında dokunmatik panel bulamadım.
  • Arkadaşlar yeni rom çıkmış 0127 HDMI ses sorunu giderilmiş ve diğer iyileştirmeler eklenmiş.

http://www.slatedroid.com/topic/51738-hero-0127-fw/
  • Arkadaşlar aşğıdaki ürün hk. bilgisi olan varmı
    Ainol NOVO 10 Hero 10.1" 16GB IPS hk.bilgi
    Bu üründe yakınlarda bir Wi-Fi hotspot bulunmuyorsa yada internete ulaşmanın başka bir imkanı yoksa Bluetooth özellikli bir akıllı telefon üzerinden internete bağlanabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baga54

Arkadaşlar aşğıdaki ürün hk. bilgisi olan varmı
    Bu üründe yakınlarda bir Wi-Fi hotspot bulunmuyorsa yada internete ulaşmanın başka bir imkanı yoksa Bluetooth özellikli bir akıllı telefon üzerinden internete bağlanabiliyormuyuz

İnternetini paylaşan akıllı telefonlar yardımı ile internete kolayca girersiniz bu tablette. Sadece Iphone 4 internetini almasında sorun yaşadım. Motorola ve Sony gibi cihazlarda hemen buldu bağlantıyı.

• quote:

teşekkürler arkadaşım. Benim akıllı telefonum HTC salsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

Arkadaşlar yeni rom çıkmış 0127 HDMI ses sorunu giderilmiş ve diğer iyileştirmeler eklenmiş.

Siz yüklediniz mi hocam? Bide nasıl kurulacağı yazmıyor heralde bulamadım
  • quote:

Bluetooth üzerinden bağlantınızı paylaşabilirsiniz veya paylaşan başka bir mobil cihazdan internet erişimini kullanabilirsiniz. Veya en mantıklısı harici mobil modem kullanmanız. Ben Vodafone'un mobil modemini kullanıyorum taktıktan 10sn sonra internete bağlanıyor.
  • Hero tablette Kung Fu oyununda bazen oyun takılıyor bende. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bazen programı durduruyor bazen de ekran takılıyor ordaki ninja sürekli sağa yada sola gidiyor. Sadece o oyunda oluyor sanıurım. Başka bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • Arkadaşlar aşagıdaki sorunumu 25 ocakta yayınlamıştım tam bir açıklayıcı bilgi alamamıştım bende 2 gün önce tablete fabrika ayarlarını uyguladım sonra oyunları tekrar yükledim başta sorun kalmamıştı ama 1 gün sonra tekrar aynı sorunlar çıktı yardım edin lütfen eger ki bahsettiğiniz room rot ? yüklemem gerekiyorsa saglam olan bi link verebilirmisiniz !!!!!

Arkadaşlar yeni üye oldum herkese slmlar bi sıkıntım var umarım yardımcı olursunuz : 3 haftadır aldıgım ainol novo hero 10 tableti kullanıyorum son 3 gündür herhangi bir çarpma düşme vs. vs. vs. söz konusu olmaksızın sensör sıkıntısı yaşıyorum mesela motor araba yarışlarında ekranı dik bi şekilde daha önce kullanırken şimdi motor düz yol alabilsin diye ekranı saga dogru cevirmek zorunda kalıyorum oyun başlar başlamaz dik konumundayken motor veya araba hemen sanki sola çevirmişim gibi hareket ediyor ve bariyerlere çarpıyor lütfen bana yardımcı olun bu sorunu nasıl çözerim ayrıca siteyi çok az takip ettim room gibi şeyler yükleniyormuş ben aldıgım gün neyse şuan o şekilde kullanıyorum ve baska bi sorun ise marketten angry birds oyunları yok gözükmüyor yüklüyemiyorum nasıl yüklerim cvbınızı bekliyorum şimdiden tşkler ....

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: gkhndinc

Arkadaşlar yeni rom çıkmış 0127 HDMI ses sorunu giderilmiş ve diğer iyileştirmeler eklenmiş.

Siz yüklediniz mi hocam? Bide nasıl kurulacağı yazmıyor heralde bulamadım

Daha yuklemedim ama hafiza kartima indirdim şu an bekliyor. Kurulumunun onceki sayfalarda anlatildigi gibi oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Bluetooth üzerinden bağlantınızı paylaşabilirsiniz veya paylaşan başka bir mobil cihazdan internet erişimini kullanabilirsiniz. Veya en mantıklısı harici mobil modem kullanmanız. Ben Vodafone'un mobil modemini kullanıyorum taktıktan 10sn sonra internete bağlanıyor.

Verdiğin bilgi için teşekkürler arkadaşım
  • Arkadaşlar novo 10 hero tablette çince uygulamalar nasıl siliniyor?
  • http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

millet burada 365 tl ye satıyorlar. türkiyede daha ucuzunu bulamadım nasıl sizce alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

http://www.tabletburada.com/ainol-novo/361-ainol-novo-10-hero-tablet-bilgisayar.html

millet burada 365 tl ye satıyorlar. türkiyede daha ucuzunu bulamadım nasıl sizce alınır mı?

orası türkiye değil kardeş, çin
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.