Şimdi Ara

10.1' Ainol Novo 10 Hero Dual Core A9 1.5GHz Android 4.1 Tablet PC 16GB WIFI IPS (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
23
Favori
86.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyanogen Mod 10 a gecmeye cok gerek varmı? su anda bana gelen tablette 1219 surumu var..gecersem bana ne faydaları olacak? sımdı bosu bosuna maceraya gırmek ıstemıyorum..
  • Bu sefer yakalayabilmişimdir umarım :))) Siparişi geçtim kılıf için :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

arkadaşlar elimde chesse smart case kılıf var. lacivert renk.

http://www.sanalpazar.com/Cheese-Smart-Kilif-Novo-10-Hero-Lacivert__isp6161635

marikan sitede sorun çıkıyor nasıl yaparız ben sana göndereyim bana kargo yaparmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenoglu

quote:

marikan sitede sorun çıkıyor nasıl yaparız ben sana göndereyim bana kargo yaparmısın?

Tamam şimdi oldu, kılılı bekliyorum kardeşim :))

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam işlem başarılı. Yarın kargoya teslim ederim. Güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çinden sipraiş etmeye çekiniyordum. Şimdiye kadar hiç alışverişverişim olmamıştı oradan. Türkiyede de bulamamıştır. Heroyu gold tan aldım. Çok iyi denk geldin. Kullanışlı olduğunu umuyorum. Teşekkür ederim, sağolasın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çinden sipraiş etmeye çekiniyordum. Şimdiye kadar hiç alışverişverişim olmamıştı oradan. Türkiyede de bulamamıştır. Heroyu gold tan aldım. Çok iyi denk geldin. Kullanışlı olduğunu umuyorum. Teşekkür ederim, sağolasın...

Kendi tabletimde kullanıyorum aynısını. Bence en zarif ve kullanışlı Hero kılıfıdır Cheese Smart Case.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Cyanogen Mod 10 a gecmeye cok gerek varmı? su anda bana gelen tablette 1219 surumu var..gecersem bana ne faydaları olacak? sımdı bosu bosuna maceraya gırmek ıstemıyorum..

Bende de aynı durum var. Dun biraz forumlarda dolandım. 1219 sürümünden CM10 a gecişlerde sorun yaşanıyormuş. Önce baska bir sürüme ordam CM ye falan filan..Ne yapacagım sasırdım. Öte yandan Patienx ' in dediği gibi bazı dosyalarda sorun var, kalkmış.
  • Merhaba arkadaslar. Tabletde youtube video oynatmama sorunu neden kaynaklanır ? Düzeltilebilir mi?
  • @ozgursunman bu alette sorunsuz youtube videosu izlemek için sadece androiad marketten dolfin explorer programını indirmen yeterli. indir kur ve sorunsuzca tüm youtube videolarını izle.
  • Buyincoins'ten sipariş eden var mı bu aralar? Ellerinde var mı acaba hemen gönderiyorlar mı?
  • en son ben 14 ocakta sipariş verdim hero 10 28 ocakta elime ulaştı.
  • Tablet nasıl peki? Kronik bir sorunu falan var mı acaba bilmem gereken?
  • ben bu tabletten 2 tane aldım, biri kendime diğeri arkadaşıma. ben üstünde gelen orjınal romla kullanıyorum. bir iki kere kitlendi bende onun dışında şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. kitlenince microfon deliğinden iğne ile resetleniyor.

bir çok kişi youtube videosu oynatamıyor, bir sürü şey yaptık diyorlar. ama sadece dolfin explorerle sorunsuzca çalışıyor alet. pilide oldukça uzun gidiyor. ürünün tek vasat bölümü kamerası onunlada benim zaten fazla işim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

ben bu tabletten 2 tane aldım, biri kendime diğeri arkadaşıma. ben üstünde gelen orjınal romla kullanıyorum. bir iki kere kitlendi bende onun dışında şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. kitlenince microfon deliğinden iğne ile resetleniyor.

bir çok kişi youtube videosu oynatamıyor, bir sürü şey yaptık diyorlar. ama sadece dolfin explorerle sorunsuzca çalışıyor alet. pilide oldukça uzun gidiyor. ürünün tek vasat bölümü kamerası onunlada benim zaten fazla işim yok.

Peki cihazla birlikte Çince uygulamalar da gelmedi mi? Onları nasıl yok ettin? Eger orjinal romla devam etmekde sorun yoksa him CM yükleyeceğim diye kendimi kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

ben bu tabletten 2 tane aldım, biri kendime diğeri arkadaşıma. ben üstünde gelen orjınal romla kullanıyorum. bir iki kere kitlendi bende onun dışında şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. kitlenince microfon deliğinden iğne ile resetleniyor.

Anlıyorum.
    Root'lama işleminde falan sorun yok değil mi basitçe hallediliyordur heralde diğer android tabletler gibi?
  • 2,5 aydan sonra paket istanbul a gelebildi nihayet. Şimdi orijinal romuylami kullanmak iyi yoksa bahsi gecen tonları yükleyeyim mı? Ne dersiniz arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldığım iki tabletide orjınal romuyla kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sorun çıkartmadı bana.
  • Benim tablet gümrüğe takıldı galiba.
  • Bende şuan orjinal romuyla kullanıyorum ama market de bazı uygulamalar uyumlu değil indiremiyorum bunun için ne yapabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.