Şimdi Ara

10.000-15.000 Liralık Acemi Arabası lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu bölümde hali hazırda birçok konu olduğunun farkındayım fakat malumunuz araba önerileri kişisel kriterlere göre değişiklik gösterebiliyor. O yüzden bilgili abilerime, kardeşlerime danışmayı daha doğru buldum.

Konya da üniversite öğrencisiyim 4 yıldır ehliyetim var fakat direksiyon sınavı dışında hiç trafiğe çıkamadım, maddi durumum uygun değildi. Şuan tam 10 bin TL nakitim var, muhtemelen yaza kadar da 15bin TL gibi bir meblayı kenara araç için atmış olacağım. Daha önce otomobiller hakkında hiç tecrübem olmadı, dolayısıyla baya bi acemiyim

Alacağım otomobilin yedek parça, servis gibi sıkıntıları olmaması gerek. Malum acemiyiz Allah korusun ufak tefek sürtme, vurma gibi olaylarda maddi olarak beni zorlamaması lazım. Aynı şekilde yakıt konusunda da tasarruflu olmalı. LPG ye pek sıcak bakmıyorum sanırım geriye bir tek dizel seçeneğimiz kalıyor.

Kısacası bu araçta acemiliğimi atacağım. Fakat aracı 2-3 sene sonra elden çıkartmak istediğimde aldığım fiyatın çok aşağısınada vermek istemem. Tecrübeli arkadaşlar beni yönlendirirse çok mutlu olurum.

Son olarak, normal bir aracın yıllık bakım ve vergi masrafı ortalama ne kadar tutmakta bilgi verirseniz sevinirim

Saygılar.

• Günceldir.
  • O rakama temiz bir dizel araç bulmak zor, belki şanslıysanız Multijet Palio bulabilirsiniz. Benim tavsiyem 1.2+LPG Palio.
  • peki 18 bin yapsak ? Belki biraz zorlayabilirim
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Araç çok güzelmiş, dürüst olmak gerekirse max 15bin vermek istiyorum. Sahibinden de biraz araştırdım ama siteyi bilmediğim için 17 20 binden aşağı araba bulamamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15.000 'e dizel çok zor, 1 haftadır arıyorum halen bulamadım, en sonunda gidip bitanesini alacam bu nasıl zor işmiş böyle.
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    1.5 CRDİ Accent admire al istediğin gibi kullan hem yakmaz hemde eşşek gibi kullan çarpışan araba gibi kullan parçası sudan ucuzdur.O fiyat aralığında en ideal dizel bu araçlar kardeşim tercih senin.
  • palioyu tek geçeririm hemde öneririm
  • LPG'yi tekrar bir düşün derim.
  • Roverlara bi goz gezdir dicem ama diger arabalarin masraflari 10 sa roverin 13 tür ama arabaya binmis olursun 12 bine alirsin gerisini bakimiydi deviriydi cartina curtuna verirsin işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 16 Şubat 2014; 23:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Roverlara bi goz gezdir dicem ama diger arabalarin masraflari 10 sa roverin 13 tür ama arabaya binmis olursun 12 bine alirsin gerisini bakimiydi deviriydi cartina curtuna verirsin işte
    quote:

Orijinalden alinti: ccc123

Roverlara bi goz gezdir dicem ama diger arabalarin masraflari 10 sa roverin 13 tür ama arabaya binmis olursun 12 bine alirsin gerisini bakimiydi deviriydi cartina curtuna verirsin iste

rover için örnek bi sahibinden linki koyar mysyn?

• Acemi ? Palio 1.2 EL 75 BG + LPG başkası yalan. 1 sene sonra satıp colt alırsın
  • 10bin'i 15bin yapmayı beklemeden, 2000 model civarı bir dizel citroen saxo al.
    ucuz ucuz bin, acemiliğini at.
    vursan kırsan da parçaları pahalı değildir. her usta sorunlarından anlar.

yazın biriktirdiğin paranı üzerine koyar, daha kaliteli bir araç alırsın.
  • 2. el Dacia Sandero'lara bak. Dizel 15.000'e zor ama taksiciden düşme dizel Sandero belki bulabilirsin. Bakımları yapılmış olmalı tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.