Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hesap sanırım 5 makinede kullanılabiliniyor.kullanmadığınız hesap varsa satın alabilirim uygun fiyata.pm atarsanız sevinirim.
  • bana kafayı yedirecek

enpara ile de sanal kartlada alamadım

illa kredi kartımı vermek lazım..

hiç enpara yada sanal kartla alan oldumu
  • paypal ile ödeyebilirsiniz.
  • 2. kez lisans alıp ekleyen varmı , süreyi bir yıldaha mı uzatıyor yoksa aynı mı kalıyor süre.
  • iki iphone 5 ve 5s cihazda denedim ama kendi programı kullanıcı adı ve şifre giriyorum ama açılmıyor. elle ayarları girdiğimizde ekran kapanınca vpn gidiyor ve otomatik açılmıyor. aynı sorunlar sizde olduysa nasıl giderdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

bana kafayı yedirecek

enpara ile de sanal kartlada alamadım

illa kredi kartımı vermek lazım..

hiç enpara yada sanal kartla alan oldumu

sanal kartını paypale tanıt paypal ile al turkiyede yaygın değil ama uluslararası tüm alışverişlerimi paypalle sorunsuz yapıyorum
  • sorun yaşayan arkadaşlar paypal ile alabilirler.

Dün bende öyle halletim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

2. kez lisans alıp ekleyen varmı , süreyi bir yıldaha mı uzatıyor yoksa aynı mı kalıyor süre.

Olmuyor bildigim kadarıyla.deneyen varsa yazsın cünkü bu gidisle cok ihtiyac duyacağız vpn ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

2. kez lisans alıp ekleyen varmı , süreyi bir yıldaha mı uzatıyor yoksa aynı mı kalıyor süre.

Olmuyor bildigim kadarıyla.deneyen varsa yazsın cünkü bu gidisle cok ihtiyac duyacağız vpn ye

hizmetten v fiyattan oldukca memnunum
    uzatma mumkun ıse bende uzatmayı dusunebılırım
    varmı bılgısı olan arkadaslar
  • Çok teşekkürler haber veren arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: peykani

iki iphone 5 ve 5s cihazda denedim ama kendi programı kullanıcı adı ve şifre giriyorum ama açılmıyor. elle ayarları girdiğimizde ekran kapanınca vpn gidiyor ve otomatik açılmıyor. aynı sorunlar sizde olduysa nasıl giderdiniz?

bu konuda bilgisi olan yok mu? alan arkadaşlar kendi programını mı kullanıyor, yoksa ayarları elle mi girdiniz
  • Arkadaşlar cybervpn in adresi hiçbir şekilde açılmıyor. DNS değiştirmekte işe yaramıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar cybervpn in adresi hiçbir şekilde açılmıyor. DNS değiştirmekte işe yaramıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Hangi Dns'yi kullanıyosun, değiştirmeyi denesen?
  • ben de almıştım fakat çok performanslı değil.
    açıkcası alınan hizmet para vermeye değmez.
    listelenen bazı ülkeler bağlanmıyor. usa serverler bağlanıyor ama problemli, biri mega açmaz, diğeri başka birşeyi..
    ücretsiz servisleri kullanmak bunu satın almaktan daha mantıklı..
  • Arkadaşlar ben bir kaç güne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bilgisayara format atıp yeniden kurunca programı hata almaya başladım.Bilgisayarımda herhangi bir virüs programı yok ayrıca güvenlik duvarında program ekli.Ne yapmam gerek acaba .
     1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Arkadaşlar cybervpn in adresi hiçbir şekilde açılmıyor. DNS değiştirmekte işe yaramıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Siteye gitmenize gerek yok, Google'da aşağıdakini arayıp indirebilirsiniz.

download cyberghost
  • quote:

quote:

iki iphone 5 ve 5s cihazda denedim ama kendi programı kullanıcı adı ve şifre giriyorum ama açılmıyor. elle ayarları girdiğimizde ekran kapanınca vpn gidiyor ve otomatik açılmıyor. aynı sorunlar sizde olduysa nasıl giderdiniz?

bu konuda bilgisi olan yok mu? alan arkadaşlar kendi programını mı kullanıyor, yoksa ayarları elle mi girdiniz

Sorununuzu hallettiniz mi? Bende çoğunlukla iphone da kullanmak için alacağım sorunluysa boşuna uğraşmayayım.

Birde kullanan arkadaşlar cevap verebilirse vpn ülkesini kendimiz belirleyeniliyor muyuz yoksa ne denk gelirse mi kullanılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

quote:

quote:

Sorununuzu hallettiniz mi? Bende çoğunlukla iphone da kullanmak için alacağım sorunluysa boşuna uğraşmayayım.

Birde kullanan arkadaşlar cevap verebilirse vpn ülkesini kendimiz belirleyeniliyor muyuz yoksa ne denk gelirse mi kullanılıyor?

sorun devam ediyor. yaptığım araştırmalar neticesinde bunun çözümü yok. o yüzden almadım

• Beyler VPN aracılığıyla internete pağlandığımızda IP tespiti yapılabilinir mi? Birine çok ağır bir küfür etmem gerekiyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Beyler VPN aracılığıyla internete pağlandığımızda IP tespiti yapılabilinir mi? Birine çok ağır bir küfür etmem gerekiyor da

belki belli olur :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.