Şimdi Ara

1 yılda ortalama kaç kilo verilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kilo vermek istesem 1 senede kaç kilo verebilirim?20 kilo vermem mümkün mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Yılda Kaç Kilo Verilir?

Sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde kilo vermek isteyenler için 1 yılda ortalama 7-10 kilo vermek önerilir. Bununla birlikte, kilo verme hızı bireysel faktörlere bağlı olarak değişebilir.

1 Yılda 20 Kilo Vermek Mümkün mü?

1 yılda 20 kilo vermek teknik olarak mümkün olsa da, sağlıklı ve sürdürülebilir değildir. Bu kadar hızlı kilo vermek, kas kaybına, beslenme eksikliklerine ve sağlıkla ilgili diğer sorunlara yol açabilir.

Sürdürülebilir Kilo Verme

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Yavaş ve kademeli olarak kilo vermeye çalışın.
    • Gerçekçi hedefler belirleyin.
    • Dengeli ve besleyici bir diyet yapın.
    • Düzenli egzersiz yapın.
    • Yeterince uyuyun.
    • Stresi yönetin.
    • Kaydettiğiniz ilerlemeyi takip edin ve gerekirse ayarlamalar yapın.

Sağlıklı kilo vermek bir yolculuktur ve zaman alır. 1 yılda 1 senede kaç kilo verilebileceği konusunda sabırlı olun ve vücudunuzu dinleyin. Sürdürülebilir yaşam tarzı değişiklikleri yaparak hedeflerinize ulaşabilir ve uzun vadede sağlıklı bir kiloyu koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kilo vermek istesem 1 senede kaç kilo verebilirim?20 kilo vermem mümkün mu?

Ayda 4-5 kilo vermek hem çok sağlıklıdır, hemde çok idealdir. 12 x 4 kilo bile desek 48 kilo ediyor nerdeyse 50 kilo ve 1 senede 50 kilo veren bir insan ( 100 ün üstünde kilosu olduğunu var sayıyorum ) bildiğin yeniden doğmuş gibi olur ve tanımakta güçlük çekilir
  • 3 günde 5 kilo verdim bakalım 13 günde kaç kilo verecem oran orantı yaparsak ölürüm tahminim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kilo vermek istesem 1 senede kaç kilo verebilirim?20 kilo vermem mümkün mu?

Ayda 4-5 kilo vermek hem çok sağlıklıdır, hemde çok idealdir. 12 x 4 kilo bile desek 48 kilo ediyor nerdeyse 50 kilo ve 1 senede 50 kilo veren bir insan ( 100 ün üstünde kilosu olduğunu var sayıyorum ) bildiğin yeniden doğmuş gibi olur ve tanımakta güçlük çekilir

Umarım verebilirim Gerçekten yeni doğmuş gibi olacağım.Gerçi ne kadar kilo vermem gerektiğini diyetisyen hesaplar zaten ona göre kilo veririm.

@dallaspage

Hızlı verilen kilolar geri alınıyor sanırımKısaca yağ değil su yakmış oluyorsun

• arkadaşlar selam
    ben de 8 mart 2011 tarihinden 07 Eylül 2011 tarihine,yani günümüze kadar toplam 28 kilo verdim
    105 kilodan 78 kiloya indim

boyum 172 cm,yaşım 30.

benim gibi 100 üzeri kilolu kişiler 1 yıl içerisinde 40 kilo verebilirler.
    Kilonuz azaldıkça aylık kilo verme miktarınız da azalıyor arkadaşlar , aslında fizik ve matematik olarak böyle olması gerekir.
    düşünün 105 kiloyken 2 saat aralıksız spor yapınca vücudumdan 2-3 kilo arası madde kaybı oluyordu.
    en son geçen haftasonu yaptığım 2 saatlik spordan sonra vücudumdaki madde kaybı yaklaşık 600 gr kadardı.

bence 170 cm boyunda 30lu yaşlarda bir erkek eğer 100 kilo üzerinde ise bir yılda toplam 35-40 kilo verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda 10 kilo alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.