Şimdi Ara

1 Yılda Ortadan Çatlamaya Başlayan PETLAS Lastik ! SS Li Güncellendi .. Lastik Sitesi Önerisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Snowmaster ı 5 sene kullandım. Sadece kışları. 5 sene sonunda lastik sıfır gibi duruyordu. Letgoya koydum 2 dk da satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Ekim 2023; 12:23:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lastikte paraya acımamak lazım can taşıyor sonuçta her zaman iyisini almak lazım. Yolda giderken patlasa sonuçları acı olabilir.

• o lastik o duruma nasıl gelmiş incelemek lazım. Tüketici hakem heyeti filan denenbilir ama belki kullanımını etkilemediği için oradan da bir sonuç alamayabilirsiniz. Güvenlik konusunda ben de güvenmezdim öyle çatlak lastiğe tabiki. Yeni lastik almanın zamanı gelmiş gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

hocam haklısınız.. lastiği alırken yerli üretim diye almıştım babam da o sebeb ile kendi aracına aldı hani yerli üretime desteğimiz olsun diye aldık aslında.. fakat babamın lastiklerinin de kabak olduğunu söyledi usta onun lastikleri de aynı model 1.5 yıl oldu alalı.. hani benim kendi aracımda üretim hatası lastik var diyelim babamın kullandığı aracın lastikleri nasıl 1.5 yıl içinde kabak oluyor anlam veremedim.. bundan sonra tercihimi Michelin lastiklerinden kullanacağım..

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Lassa driways kullanmıştım
    60 bin km yaptı ve aşınma yoktu
    Continental conti sport kullanmıştım
    40 bin km de lastiğin ortası 1.5 e inmişti

O hali bile Lassa dan daha iyi tutunuyordu
    Lassa ise o kadar diş kalınlığı kalmasına rağmen tek kelime ile berbattı , ıslak kuru farketmez sürekli kaymaya yatkındı

Benim tecrübem lastik sıfır gibi kalıp aşınmıyorsa bu iyi bir şey değil
    Sıfır gibi duruyor demenizden ben bunu anladım

• Saruman96 S kullanıcısına yanıt

petlas hala yerli üretim ayağına satış yapıyor. milliyetci insanların , paramız yerli firmaya gitsincilerinden gelen parayla dönüyor.birde devlet araçlarının lastiklerinin ödemesiyle ayakta duruyor.

burası kücük sehir hocam. 100 bin nufuslu. istanbulun belki bir mahallesi bile olamaz. ama binlerce petlas çalısanı var. bizler duyuyoruz. önce onların şartlarını iyileştirsinler. emekliliğine yaşlaşanları ya postalıyorlar yada insanlar sakat kalıyor. (ağır lastikleri insan gücüyle kaldırıyorlarmış işciler)

petlas lastiklerinin kağucuk veya karışımında sorun var hocam. özürlü lastikleri bile satışa sunuyorlarmış maliyetten kaçınmak icin. hiçbir türlü geri dönüşlerde müşteri memnuniyeti yok hocam. kırşehir den petlas fabrikasının olduğu şehirden bildiriyiorum. burdaki insanlar bile terçih etmiyor.

• İnsanlar milliyetçilikten dolayı değil ucuz diye alıyor. Adam gidip 1 milyona borç harç araba alıyor lastiğini en ucuzundan alıp tasarruf yapmaya çalışıyor Komedi resmen 

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Zaten aşınmaması iyi birşey değil onu bende kabul ediyorum. Lastik aşınmalı ki yeni kauçuk yüzeye çıksın. Demek istediğim hiçbir deformasyon olmamasıydı.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

usta ben lastikleri aldığım zaman diğer lastikler ile arasında 500 tl gibi bir fark vardı.. ucuz olmasından çok yerli üretim diye aldık.. ama bu kadar kötü olmasını beklemiyorduk..

Lassa, Brigstone, falken, dunlop tercih edilir gönül rahatlığıyla yerli olarak. Lassa ve falken kullandım lassan snoways serisiydi falken ise sincera ve as210 allseason (halen kullanmaktayım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 23 Ekim 2023; 16:57:33 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Ve de bu ilandaki karaktersiz sıfır ayarında temiz diye başlık atmış.

Hırsız olmak için illaki gidip bir yerden birşey çalmaya gerek yok bu ilanı veren de hırsız!

• Tehlikeli çatlak bu geçmiş olsun ya malzeme kalitesi çok düşük yada hatalı.
    Falken sava barum riken vs markaları öneririm orta kalite olarak

• Her sene alınan birşey değil 3e 5e bakmadan biraz kaliteli birşey almak gerek.Aynı hatayı Lassa alarak bende yapmıştım,ilk senesinde kabak oldu lastikler,Yazlıkları Hankok kışlıkları nokian aldım ikisinden de memnunum şimdi

• hardcrss kullanıcısına yanıt

5-6 sene kullanılan lastikte iyilik değil, kötülük etmiş oluyorsunuz. Kardeşim dişleri çok iyi olması, lastiğin iyi olduğu anlamına gelmez. Sen ekmeği 2 gün saklayıp ye bakalım ilk aldığın gün gibi mi? Araç yağmurda kayar.

Bir de lastikçiler şunu öğrenmiş, bir lastik 10 sene saklanabilirmiş. Ba ba baaa, şark kurnazlığına bak. O yazı da Michelin sitesinde var ha. Ne diyor? 10 yıl saklanabilir diyor. Yani hiç kullanılmamış lastikten bahsediyor orada. İyi muhafaza edilirse diyor. Buna rağmen millet sıfır lastiği aynı sene üretilmiş arıyor.

İkinci el araç aldım, 11 senelik Petlas vardı üstünde kışlık. Adama dedim ki, sana bu lastiği kim verdi, taktı ise, öldürmeye teşebbüs etmiş dedim. Aracı aldım, yer ıslak, rampa var, kaya kaya çıktım. Dişlerini görseniz ilk günkü gibi. Tarihine bakmasan, iyi bu lastik dersin. Aracın içi lastik kokusu doldu.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Ben zaten aşınmamasının iyi bir şey olduğunu söylemedim ki.
    Konu sahibi lastik yarıldı diyince bende ki aşınmadı bile demek istedim. Zira aşınmasa da hiç yol tutamıyordu 5 sene sonunda.

• Arkadaşlar internetten lastik almak istiyorum.. siz hangi siteyi önerirsiniz ? nereden alıyorsunuz lastikleri ? bu sefer bayiden almak istemiyorum.. montaj konusunda yardımcı olacak sorun yaşatmayacak bir site önerir misiniz ?

• 4 mevsim alınmaz almam

Fiyat performans olarak Sava öneririm fiyatları hala uygun mu bilmiyorum tabi

• Arkadaşlar Lastikçim.com sitesi güvenilir mi daha önce oradan lastik alan arkadaşlar oldu mu sorun yaşadınız mı ? bana sitedeki ücretleri makul geldi..

• Niye alınmasın ?

Ben yıllardır kullanıyorum. Her mevsim iyi iş görüyor.

Ben hepsiburada gibi sitelerden alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.